Descoperiri de excepţie care au la bază cercetări ale savantului român dr. Henri Coandă

 Articol scris de Dna Prof. Univ. Angela Elena Beju

Savantul român  dr. Henri Coandâ (1886-1972), laureat al premiului Nobel este cunoscut în toată lumea pentru cercetările sale referitoare la motorul cu reacţie şi la efectul Coandă în dinamica fluidelor. Alături de toate aceste cercetări marele savant a studiat timp de 60 de ani structura şi calitatea apei potabile încercând să descopere secretul „tinereţii fără bătrâneţe”. Călătorind în toată lumea el a descoperit şi testat calităţile apei din locuri izolate (printre care ţinutul Hunza ) unde oamenii trăiesc fără boli sau carii dentare peste 100 de ani. El a vizitat cinci regiuni diferite de pe globul pământesc renumite pentru longevitatea locuitorilor lor  şi pentru sănătatea lor excelentă (fără cancere şi boli cronice, fără carii dentare şi putând avea copii chiar şi la vârste înaintate) Astfel el a vizitat Ţara Hunzilor din nordul Pakistanului, Vilkambamba din Ecuador, o vale muntoasă din Georgia, una în Mongolia şi alta în Peru. Locuitorii din aceste locuri au o alimentaţie diferită dar cu toţii beau aceeaşi apă de gheţar. Apa din Tara Hunzilor provine dintr-un gheţar albastru vechi de mi de ani. Dr. Coandă era convins că apa are un rol esenţial în sănătatea omului contribuind la întârzierea procesului de imbătrânire. Pentru câ vârsta nu i-a permis să finalizeze acest studiu  bazat pe calităţile apei, dr. Coandă a înmânat toate rezultatele studiilor sale cercetătorului american Patric Flanagan pentru ca acesta să continue studiul şi să descopere secretul  apei din ţinutul Hunza. Căutând să afle de ce apa Hunza nu-şi modifică proprietăţile de-a lungul timpului el a descoperit că acestă apă conţine un mineral foarte mic, prezent sub forma unor biluţe, având diametru de 5 nanometrii, de 2000 ori mai mici decât o globulă roşie, care au un potenţial electric foarte ridicat. Aceste mici particole minerale din apa Hunza au o încărcătură negativă cea ce determină structuri cristaline. După 30 de ani de cercetări intense dr. Patric Flanagan  a reuşit să sintetizeze acel mineral prezent în apa Hunza şi produsul realizat a fost numit Cristal Energy. Astfel a fost descoperit secretul apei Hunza. Patric Flanagan a creat aşa numita tehnologie de obţinere a acestor mici particole numite microclusteri (tehnologia microclusterilor). Microclusterii Flanagan  sunt cei mai puternici antioxidanţi  dintre cei cunoscuţi până în prezent. Ei neutralizează radicalii liberi, ameliorează caracteristicile mediului biologic care înconjoară celulele: pH-ul, tensiunea superficială şi conductibilitatea specifică. Patric Flanagan a  fost propus de Academia suedeză pentru a primi premiul Nobel pentru descoperirile sale în biochimie şi nutriţie. Descoperirea faptului că apa Hunza este incărcată cu electroni a condus la crearea uni nou produs  numit microhidrină . Pudra de microclusteri amestecată cu nutrienţi determină o creştere semnificativă a absorbţiei lor. În general absorbţia într-un sistem digestiv normal  reprezintă o treime din cantitatea de hrană ingerată (acelaşi lucru se întâmplă şi cu produsele pentru tratamente). Astfel dacă se înghite 1 g vitamină C, numai 300 mg vor fi absorbite de organism, restul de 700 mg sunt eliminate de organism prin tractul digestiv.
Amestecând pudra cu microclusteri cu vitamina C, absorbţia este de 100%.
Dintre produsele descoperite voi pune în evidenţă :
Crystal Energy (Hydra Cel) soluţie care adăugată în apa distilată reproduce toate calităţile apei din ţinutul Hunza care poate întării sănătatea şi poate prelungi viaţa peste 100 de ani.
Microhydrin  un anioxidant de mi de ori mai puternic decât vitamina C, E sau betacaroten. Aceasta este denumirea iniţială dar ulterior poate fi găsit şi sub denumirea de Active-H sau Megahydrin
  Micro Brite – prima pastă de dinţi alcalină (toate pastele de dinţi cunoscute sunt acide) şi antioxidantă  din lume.
Ea se prezintă ca o pudră cu acţiune foarte rapidă care înlătură depunerile dentare acide, vindecă gingiile şi ţesuturile alterate din gură şi albeşte dinţii.
Munca de cercetare a continuat şi in 1996 o grupă de savanţi de la RICE UNIVERSITY (Robert F. Curl Jr., Sir Harold W. Kroto, Richard E. .Smalley) au primit premiul Nobel  pentru descoperirea nanotehnologiilor. Pe baza acestei descoperiri a fost creat produsul Microhydrin plus. Nanoclusterii sunt firişoare infime de siliciu cu încărcătură negativă care contribuie la creşterea  absorbţiei şi asimilării substanţelor nutritive în organism. Alături de îmbunătăţirea asimilării elementelor nutritive  ei posedă puternice însuşiri antioxidante şi stimulează sistemul imunitar al organismului.
Prezenţa nanoclusterilor în orice produs asigură o asimilare de 100% şi o acţiune optimă.
Astfel produsele au fost perfecţionate în timp folosind nanotehnologia. Voi evidenţia  în continuare câteva proprietăţi caracterisice pentru Crystal Energy şi Microhydrin.  Crystal Energy 
Este un concentrat mineral cu nanoclusteri care îmbunătăţeşte caracteristicile mediului de viaţă al celulei. Concentratul adăugat în apă, reduce tensiunea superficială a apei pe care o bem, determinând-o să aibe aceleaşi caracteristici cu ale lichidelor celulare proprii organismului. Nanoclusterii din produs îmbunătăţesc capacitatea organismului de a asimila substanţele nutritive. Este un puternic antioxidant care neutralizează  efectele destructive ale radicalilor liberi ce se formează în organism în timpul desfăşurării metabolismului.
Alte proprietăţi ale produsului:
– e
chilibrează şi optimizează  starea generală a organismului
– creşte resursele energetice ale organismului
– creşte vitalitatea
– îmbunătăţeşte activitatea intelectuală
– încetineşte procesul de îmbătrânire
– are acţiune antivirală şi antibacteriană
– creşte absorbţia substanţelor nutritive in organism
– înlătură dereglările care apar datorită acţiunii distructive a radicalilor liberi.
Mod de administrare:
se pun câte 8 picături la un pahar cu apă sau o liguriţă la 3,78 litri cu apă curată.
Microhydrin 
Este cel mai puternic antioxidant dintre cei cunoscuţi la ora actuală care neutralizează şi anihilează radicalii liberi ce apar în organism.
Alimentele cu nivel crescut de aciditate, stress-ul şi poluarea mediului determină o creştere a numărului de radicali liberi în organism, radicali care pot uşor dezechilibra starea de sănătate. Apare deci necesitatea creerii unor antioxidanţi puternici capabili să anihileze efectele acţiunii radicalilor liberi.
Dr .Patric Flanagan a ajuns la concluzia că cel mai mic dar şi cel mai răspândit  element din univers, hidrogenul  poate servi drept cea mai concentrată sursă de energie antioxidantă şi a creat astfel  microhydrina.
Fiecare capsulă de microhidrină conţine mii de nanoclusteri îmbogăţiţi cu hidrogenul bioxidului de siliciu, adică compuşi ai bioxidului de siliciu şi ai atomilor de hidrogen, modificaţi astfel încât pe învelişul lor exterior se găseşte un electron suplimentar cu o legătură slabă. Acest electron este cedat uşor pentru neutralizarea radicalilor liberi.        Microhydrina creşte caracterul bazic al lichidului intracelular reprezentând astfel o serioasă barieră în calea degradării ţesuturilor şi a accelerării procesului de îmbătrânire. Ea oferă un număr uriaş de elecroni dând calităţi antioxidante dietei folosite.şi reduce presiunea superficială a lichidelor până la valori aproape egale cu presiunea superficială a sângelui uman. Acest fapt ajută la  transportul elementelor nutritive în celule şi la eliminarea  toxinelor din organism. În plus este o sursă bogată de ioni negativi de hidrogen oferind organismului electronii care îi sunt necesari pentru schimbul de informaţii la nivel celular. Microhydrina structurează apa şi lichidele din organism. Ea scade presiunea extracelulară a apei contribuind la hidratarea mai eficientă a celulelor şi ţesuturilor  lucru foarte important pentru prevenirea proceselor de îmbătrânire a organismului. Microhydrina este un stimulator universal  pentru producerea energiei în organism. Ea contribuie la refacerea  şi vindecarea celulelor vătămate, la normalizarea proceselor metabolice, la lupta cu bolile cronice şi la distrugerea germenilor patogeni.
Se poate deci spune că microhydrina  stimulează procesele de autorefacere din organism contribuind la vindecarea  multor boli printre care şi a celor cronice.          În concluzie acest puternic anioxidant favorizează:
– asimilarea eficientă a substanţelor nutritive
– o bună  eliminare a toxinelor
– amplificarea resurselor energetice ale organismului
– îmbunătăţirea stării generale
creşterea vitalităţii
– îmbunătăţirea activităţii intelectuale
– încetinirea procesului de îmbătrânire
– înlăturarea  dereglărilor  produse de acţiunea distructivă a radicalilor liberi, prevenind dezvoltarea multor afecţiuni cronic.
Dna Prof. Univ. Angela Elena Beju recomanda produsele Coral

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s