GRASIME DE ANGHILA

(Grasime de Tipar)

Anghilele traiesc in apele Chinei, Japoniei si Europei. Ei sunt numiti si ginsengul apelor, iar chinezii ii mai numesc si aur moale. Pana in prezent nu s-a reusit inmultirea lor in conditii de laborator.

Anghilele se disting printr-o mare vitalitate. In 1945, dupa bombardarea Hiroshimei, radiatiile au distrus tot ce era viu, cu exceptia anghilelor, fapt care a provocat uimirea savantilor. Anghilele rezista in insuficienta de oxigen.

Anghilele se utilizeaza in alimentatie fiind un aliment extrem de nutritiv si tonifiant. Japonezii consuma anghilele, considerandu-i ca cei mai buni pesti. Savantii considera ca utilizarea anghilelor in alimentatie este cauza principala a longevitatii japonezilor.

Grasimea de anghila se obtine din maduva osoasa a acestora, utilizand metodele biotehnologiei moderne, fiind un produs natural, fara reactii adverse.

Informatii nutritionale:

EPA-acid gras nesaturat, nu este sintetizat in organismul uman, necesar pentru imbunatatirea circulatiei, scade nivelul lipidelor in sange, preintampina bolile cardiovasculare. PHA-acid gras nesaturat, nu se sintetizeaza in organismul uman.

Este numit aurul creierului – intinereste celulele creierului, imbunatatind functiile lui si memoria, incetineste involutia si debilitatea mintala la oamenii in varsta. ARGs – glicerina, un polialcool, substanta sintetizata de organismul uman, numit de savanti izvorul imunitatii se gaseste in ganglionii limfatici, ficat si maduva.

Indicatii terapeutice:

Imunostimulator, debilitate mintala, lipidemie, afectiuni cardiovasculare, metabolism dereglat, scaderea memoriei, infarct, accident vascular, hipertensiune arteriala, viroze.

Mod de administrare:

Scop proflactic: copii 1capsula x 2/zi (50 zile); adulti 2 capsule x 2/zi (25 zile).

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s