Biostase

O noua gama de produse in magazinul nostru prezentate aici de Presedintele Biostase Dl. Frédéric Noblot:

Linia „BIOSTASE” a luat fiinta pe baza unuia dintre cele mai vechi laboratoare franceze, “LABORATOIRES MARINS” fondat in anul 1875, in Bretagne (nordul Frantei). In acest laborator se efectueaza serumuri si extracte din produse si plante marine. Componentele naturale, produsele marii si algele marine ocupa primele locuri in topul celor mai importante ingrediente cosmetice.
Sunt elaborate programe speciale prevazute atat pentru ingrijirea profesionala in saloanele de infrumusetare, cat si pentru ingrijirea sistematica in conditii casnice.

Ambalajul special elaborat este creat pe baza celor mai noi tehnologii: termos din aluminiu, interiorul caruia este dintr-un material polimer-ceramic si „pachete de presiune”. Cu ajutorul acestei tehnologii unice, se garanteaza prospetimea componentilor naturali, caracterul steril, protejarea produselor de aer, variatii de temperatura si termenul maxim de valabilitate. Nimic nu a fost lasat la intamplare, chiar ambalajul sub presiune impiedica definitiv contactul produsului de ingrijire cu aerul si va garanteaza prospetimea intensa si de lunga durata.

La ora actuala, linia cosmetica „BIOSTASE” este utilizata in cele mai renumite saloanele de specialitate din peste 20 de tari ale lumii.

1 responses to “Biostase

  1. Cum asi putea face comanda de un set de testere parfum?

Lasă un comentariu