357 Marturii

Pentru ca au fost foarte multe solicitari telefonice si prin e-mail in legatura cu efectele produselor Vita Crystal am postat aceste marturii ale unora dintre cei care le-au folosit:

Sunt un bărbat de 66 de ani. În martie 2003 medicii m-au diagnosticat cu o tumoră malignă pe laringe. Prin consumarea siropului Flavin 7 s-a putut evita laringo-tomia. Doză: 10 ml/ zi. Cz. Bertalan, Sirok.

Sunt o femeie de 54 de ani. Am avut o operaţie de sân, din cauza unei fibrome. În urma operaţiei de sân la analize cu ultrasunete se putea vedea formarea unei cicatrice. Timp de 3 luni am luat sirop Flavin 7, zilnic câte 5 ml şi la următoarea analiză UH deja nu se vedea nodulul, cicatricea cu diametrul de 5mm. Această afirmaţie o pot dovedi şi prin analizele mele. D.L., Marcali.

Fetiţa mea de 3 ani era frecvent bolnavă în timpul iernii. Problemele ei erau constipaţia, scaune dureroase, iar mai apoi reţinerea scaunelor. Prin folosirea a maximum 10 picături de Trace Minerals 84 M problemele amintite au dispărut. O altă problemă de a noastră era şi faptul că, fetiţa noastră nu avea poftă de mâncare, respectiv creştea într-un ritm alert. Medicul i-a prescris Vitacolin pentru îmbunătăţirea poftei de mâncare, iar pe lângă acesta primea sirop Flavin 7, zilnic câte 1-2 ml. Rezultatul a fost că tot anul abia se îmbolnăvise, i s-a îmbunătăţit semnifictaiv pofta de mâncare. Greutatea ei era normală, 15 kg, iar înălţimea de 90 cm. D.M., Marcali.

Sunt o femeie de 33 de ani. Am avut o naştere prematură, am născut cu o lună înainte de termen. După naştere apa din ţesuturi nu s-a reabsorbit. Medicul mi-a prescris injecţie vitamina C. Mi-am alăptat fetiţa până la vârsta de 20 de luni, dar era o problemă cu pofta mea de mâncare. Greutatea mea era de 46 de kg, iar înâlţimea de 164 cm. Ameţeam continuu, starea mea generală era proastă. În această perioadă am cunoscut produsul Flavin 7. După o cură de trei luni pofta de mâncare s-a îmbunătăţit, mi-am reatins din nou greutatea iniţială de 52 kg. De aceea în fiecare an, în perioada iernii repet cura de 3 luni. D.M., Marcali.

Sunt o femie de 52 de ani. În urmă cu câţiva ani începusem să am dureri ale articulaţiilor în zonele genunchiului, a cotului, a gleznei şi a degetelor. Medicul mi-a prescris analgezice, diferite creme cu conţinut de camfor, dar problemele mele n-au dispărut. Folosesc de jumătate de an Uleiul de Cristal. Durerile mele s-au ameliorat în urma folosirii sale regulate. Pentru ca uleiul să aibă efect benefic pe zona dureroasă, această zonă trebuie masată timp de 5-10 minute. Am obsevat că în cazul în care neglijez tratamentul timp de câteva zile durerea reapare. D-na K.L.E. Marcali.

Sunt un bărbat de 58 de ani. Am fost diagnosticat cu tumoare malignă la creier şi la vezica urinară. Între timp s-au produs nişte modificări şi la plămâni pentru care nu puteam lua nici un fel de medicament. Din august 2001 iau siropul Flavin 7, zilnic câte 10 ml, respectiv beau în mod regulat ceaiuri medicinale. După 20 de luni am fost supus unui tratament de radioterapie pentru tumoarea de la creier. Sunt convins că starea de sănătate satisfăcătoare se datorează efectului benefic al siropului Flavin 7. Farkas Károly, Zalaegerszeg.

Am 80 de ani. Din cauză că am primit multe medicamente am făcut o hemoragie şi tocmai din acest motiv mi s-a interzis să mai iau medicamente. De altfel sufăr şi de osteoporoză avansată şi am dureri nevrotice şi reumatice. De 3 ani iau Trace Minerals 84 M, zilnic 3×20 picături, concomitent folosesc şi Ulei de cristal. Am avut tensiunea 240/130, acum este de 130-140/70. Am avut trei infarturi şi am fost operat la fiere, amigdale şi apendice. Începând din aprilie anul acesta iau siropul Flavin 7 şi mă simt foarte bine. Înnot, fac sport, mă ocup cu voie bună de grădinărit, aranjez totul în jurul meu. D-na Molcsán Ferenc, Budapesta

În ianuarie 2003 bătranul meu câine a paralizat. Ne-am gândit să-l eutanasiem, dar nepotul meu de 33 de ani i-a mai dat o şansă. A sunat la Crystal Institute S.R.L., unde i s-a propus să încerce siropul Flavin 7. Am cumpărat o sticlă de sirop, iar peste 3 zile câinele fusese vindecat, iar de atunci e bine dispus şi  cu voie bună, de asemenea, şi-a recăpătat vocea, se joacă cu mingea. Iar noi ne bucurăm şi ne minunăm de vindecarea lui.    D-na Molcsán Ferenc, Budapesta.

Sunt o femeie de 32 de ani. Aveam dureri de cap, ameţeli, mă simţeam rău. Nici cu o analiză completă n-au reuşit specialiştii să depisteze ce-mi cauzează problemele amintite, dar am primit medicamente pe bază de infuzie, care însă n-au avut nici un efect. O cunoştinţă de a mamei mi-a propus să iau sirop Flavin 7. Am  luat şi am consumat trei sticle din acest sirop. Am consumat zilnic 5 ml. Stările de rău îmi dispăruseră. Mă bucur că am acceptat această ofertă şi am încercat produsul. Ţin să aduc multe mulţumiri pentru starea mea de bine de acum, îmi prinde bine după atâţia ani. Sz. É., Cegléd.

Sunt un bărbat de 73 de ani. Boala mea: prostată carcinoma cu metastază de os. Primesc un tratatament medicamentos de foarte mult timp şi anume Bonephos. Din ianuarie anul acesta iau sirop Flavin 7 şi picături de Trace Minerals 84 M. Efectul produselor le simt prin însăşi buna dispoziţie pe care o am şi mă simt în putere. La începutul acestui tratatment analizele de laborator arătau că vvt-ul a fost de 2,800 T/1, în prezent ultimul fusese de 3,460 T/1. Eu cred că îmbunătăţirea e consecinţa acestui tratament. Timp de jumătate de an luam zilnic o cantitate de 40 ml din siropul Flavin 7, iar din Trace Mineral 84 M câte 80 de picături. În prezent folosesc 10 ml din siropul Flavin 7. M.I., Cegléd.

Sunt o femeie de 55 de ani. De aproximativ un an mi-a apărut o ciupercă la unghie. Medicul mi-a recomandat unguent „Canesten”, dar nu mi-a fost de folos. Un cunoscut ( consilier de-al Dvs.) mi-a atras atenţia asupra Uleiului de cristal şi Cremei de cristal. Timp de o săptămână, zilnic de trei ori ungeam zona cu probleme. După o săptămână unghia cu ciupercă a căzut, iar de atunci se vindecă în continuu. K.J., Cegléd.

Sunt un bărbat în vârstă. În urmă cu doi ani mi s-a depistat că am o tumoare la plămâni, care nu poate fi operat. Am făcut radioterapie şi chemoterapie. La propunerea consilierului Dvs. nu de mult am început să iau sirop Flavin 7 şi picături Trace Minerals 84 M. Am folosit 3 sticle de sirop Flavin 7 până în prezent. Starea mea generală e foarte bună, mă simt mai puternic. Mulţumesc ! P.J., Cegléd.

Sunt o femeie de 56 de ani. Am avut o tumoare la vezică. După apariţia ei, timp de un an, lunar o dată primeam tratament chemoterapeutic direct în vezică. De atunci merg în mod regulat la control, înainte – din 3 în 3 luni, iar acum la fiecare 6 luni, dar din fericire nu am recidivat. Sper să şi rămână aşa. După ce am consumat două luni sirop Flavin 7 nu mai am nevoie de vechile medicamente, nici piciorul nu mi se mai umflă. După operaţie nu am primit tratament medicamentos. Începând din martie 2000 timp de un an am folosit câte 10 ml de sirop Flavin 7 şi 40 picături de Tracs Minerals 84 M. D-na Sz.J., Cegléd.

Sunt o femeie de 38 de ani. Problema mea o constituia o cicatrice rămasă în urma unei răceli şi care s-a format pe plămâni, cauzându-mi dureri în timpul mersului pe scări sau în timpul ridicării unor greutăţi. Am început să iau sirop Flavin 7 şi Trace Minerals 84 M. În primele trei luni consumam zilnic 30 ml de sirop Flavin 7, în lunile 4,5,6, câte 20 ml, apoi zilnic doza de întreţinere de 5 ml. Nu am urmat nici un fel de tratatament medicamentos, am urmat doar acest tratatament cu aceste produse. Pe săptămână ce trecea durerile dispăreau, mi se îmbunătăţea starea generală, însă în continuare oboseam foarte repede. Simţeam că mi se dilată venele, se curăţă. Mi s-au retras chiar şi varicele. Între timp scăpasem definitiv de amigdalite repetate, care-mi cauzau probleme lunar sau la fiecare a doua lună încă din copilărie. Acum dacă răcesc boala dispare după 2-3 zile. Sz.É., Lenti.

Sunt un băiat de 16 ani. Aveam o stare generală proastă cauzată de probleme şcolare, probleme de învăţătură, stres. Medicul mi-a prescris calmante, apoi la recomandarea sa am încercat siropul Flavin 7 şi Trace Minerals 84 M. Din siropul Flavin 7 luam zilnic de 3 ori timp de 4 luni. Din Trace Minerals 84 M luam zilnic câte 15 picături în lichide. După două luni am observat că asimilez mult mai uşor materia de învăţat şi nu obosesc atât de repede. Îmi dispăruseră şi durerile de cap. Gândirea îmi devenise mai limpede, mai bună. Dispăruse senzaţia de oboseală, nu mai eram abătut. Folosesc şi până în ziua de azi, anual, câte 3-4 luni sirop Flavin 7 sau Flavin 3. T.N., Lenti.

Sunt o femeie de 55 de ani. În 1997 am fost operată la sân din cauza unei tumori maligne, iar la 19 iunie 2001 operată din nou din cauza unei tumori ovariene. După prima operaţie am primit 6 tratamente de chemoterapie, după a doua 9 tratamente similare, respectiv câte o tabletă Aromasin, zilnic. Începând din februarie folosesc siropul Flavin 7, în cantitate zilnică de 2×10 ml. Acest tratament îl fac până în ziua de azi. De când folosesc produsul Dvs. starea mea generală e mult mai bună, mi s-a îmbunătăţit pofta de mâncare, nu obosesc. În prezent starea mea de sănătate este bună. Merg la control medical periodic. Rezultatele analizelor sunt negative. Le-am recomandat şi cunoscuţilor mei aceste produse, după ce am constatat efectul lor benefic pe propria-mi piele. Şi soţul meu le consumă, chiar dacă nu are o anume suferinţă, dar a constatat că starea lui generală s-a îmbunătăţit considerabil. D-na Kardos Szenes, Sopronkövesd.

Sunt o femeie de 51 de ani. În septembrie 2002 mi s-a depistat o tumoare la ficat. Am primit 9 tratatmente de chemoterapie, iar apoi diferite analgezice şi produse contra greţurilor. Am început să folosesc siropul Flavin 7, la început 2×5, apoi 2×10 ml. Am continuat astfel timp de 8 luni. În tot acest timp starea mea s-a îmbunătăţit, produsul mi-a dat încredere, mi-a redus senzaţia de durere. În loc de 1-3 luni au trecut 9 luni fără dureri. D-na S.P. Kazincbarcika.

Pe 15 septembrie 2001 am suferit o operaţie la colon. După operaţie timp de şase luni, lunar câte 5 zile primeam un tratatment de chemoterapie prin infuzie. Două luni am folosit Avemar, dar mi s-a recomandat să încerc şi siropul Flavin 7. Începând din martie 2002 până pe 31  martie 2003 am folosit zilnic câte 10 ml din acest sirop. Din aprilie 2003 până la 30 iunie am scăzut cantitatea la 5 ml. În prezent folosesc din nou 10 ml. Merg la control la fiecare 6 luni. Starea mea este stabilă. Tóth László, Hodász.

Sunt un bărbat de 62 de ani. Aveam probleme din cauza hipertensiunii. Meidcul de specialitate mi-a prescris Co Renitek şi Nordopinină. Lunar beau câte un flacon din siropul Flavin 7. Datorită acestuia tensiunea mea a scăzut considerabil, nivelul superior a scăzut la 80-90. B.Gy.B., Dunaújváros.

Pe 12 iulie 2001 am fost operat cu tumoare malignă. După aceea am primit 6 tratamente de chemoterapie. Între septembrie şi 18 februarie 2002 primeam tratament o dată pe lună. Între 1 octombrie 2001 – 1 octombrie 2002 am folosit siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 10 ml. După aceea şi până în ziua de azi folosesc regulat câte 5 ml zilnic din acest sirop. Pofta de mâncare şi starea mea generală sunt bune. Mi-am păstrat greutatea. În timpul tratamentelor siropul Flavin 7 m-a ajutat să previn starea generală proastă. Pentru că nu am început administrarea sa concomitent cu începerea tratamentului din păcate a survenit căderea părului. Însă, siropul Flavin 7 a favorizat creşterea sa rapidă. Acum am programare pentru controlul de jumătate de an. Controlul CT de la începutul lunii iulie mi-a demonstrat că sunt fără simptome. Următorul control va avea loc în ianuarie 2004. Narancsik Károly, Abasár.

Boala soţului meu începuse acum 7 ani. În ianuarie 2003 a suferit o operaţie radicală. I s-a îndepărtat prostata şi alte organe conexe. Siropul Flavin 7 l-am folosit pentru acest lucru. Soţul meu se simte bine, nu se cunoaşte ce probleme a avut. Dă impresia unui om realmente sănătos. Starea sa generală este bună. E tineresc, total vindecat. Folosim siropul Flavin 7, Trace Minerals 84 M, Uleiul de cristal, Şamponul Silver, Gelul de duş Silver. Anual ţinem o cură de patru luni folosind produsul Trace Minerals 84 M.

Siropul Flavin 7 am început să-l folosim atunci când soţului meu i s-a depistat tumoarea. Folosim şi produsele cosmetice, respectiv pentru problemele pielii şi pentru masaj folosim Crema de Cristal şi Uleiul de Cristal. Chiar de la începutul folosirii produselor am fost pe deplin mulţumiţi de acestea. Ştiu că există foarte multe produse bune, dar mai bune decât aceste produse noi n-am găsit încă, de aceea mereu le recomand tuturor celor care au nevoie de ele, dat fiind că aceste produse sunt pentru toate vârstele. Sunt multifuncţionale, capabile să prevină şi să vindece multe boli. Le-am recomandat deja în cazul depresiilor, a diabetului, a durerilor articulaţiilor, a pancreasului, a anemiei, în cazul oboselii, pentru scleroza arterei coroanei cardiace, în cazul infarctului. Într-un cuvânt acestea sunt „medicamentele”  tuturor. D-na N.J.

Sunt un bărbat de 67 de ani. În 2001 am suferit un infarct. Am suferit o operaţie şi la coroana cardiacă. Medicul mi-a prescris un tratament medicamentos. Luând siropul Flavin 7 starea mea de după operaţie este bună. Timp de 2 ani luam zilnic 2×5 ml din acest sirop. Fenomenele însoţitoare dispăreau treptat. Insomnia mea este pe cale de dispariţie, starea mea generală este tot mai bună. Sunt convins că vindecarea mea se datorează siropului Flavin 7. Sz. J., Eger.

Am fost operată din cauza unei tumori maligne la ovar. După operaţie am primit un tratament de chemoterapie. Începând din 29 octombrie 2001 iau în permanenţă siropul Flavin 7 şi picăturile de Trace Minerals 84 M. Din siropul Flavin 7, la început luam zilnic 30 ml, acum iau câte 10 ml. În prezent, analizele de laborator sunt negative.

Sunt o femeie de 39 de ani. Din cauza durerilor reumatice şi ale unor afecţiuni ale nervilor am început să folosesc siropul Flavin 3 zilnic 3×1 linguriţe împreună cu picăturile de Trace Minerals 84 M. Am luat în continuare şi medicamentele prescrise de medic ( Xanox, Eunoctin, Seropran ). După patru luni de la începerea folosirii produselor durerile reumatice s-au ameliorat, iar după 6 luni au dispărut. Problemele cu nervii s-au ameliorat. În prezent folosesc doar jumătate din cantitatea iniţială de medicamente prescrise. D-na P.J., Szentes.

Sunt un bărbat de 48 de ani. Începusem să iau siropul Flavin 3 şi picături Trace Minerals 84 M din cauza hipertensiunii – afecţiune pe care o aveam de ani de zile – şi a unei vasoconstricţii la picior. Înainte foloseam medicamente pentru scăderea hipertensiunii şi vasodilatare. Acum iau în continuu 3×1 linguri din Trace Minerals 84 M. Datorită administrării continuu a acestor produse după 4 luni îmi mişcam piciorul mult mai uşor, deşi până atunci fiecare mişcare îmi cauza mari dureri. După jumătate de an problemele mele au dispărut în totalitate, tensiunea mi-a s-a normalizat. K.J., Szentes.

Sunt o femeie de 25 de ani. Din 1990 sufăr de psoriazis. Ani la rând nici un fel de tratament medicamentos şi băi  nu mi-au îmbunătăţit starea. Tot corpul meu era plin de răni. La îndemnul unei cunoştinţe am început să iau Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M. După 3 luni de folosire a siropului pe corp nu-mi mai apăreau răni noi. Acest lucru era deja fantastic pentru mine. Eram plin de energie, simţeam că explodez de putere. Continuam să iau siropurile. O schimbare radicală a survenit la 8 luni după ce începusem consumarea produselor. Atunci, începuseră să se vindece rănile, care după 12 luni au dispărut. De atunci mă duc liniştită şi la ştrand, mă pot dezbrăca, ceea ce până acum era doar un vis pentru mine, din cauza rănilor de pe corp. Din siropul Flavin 3 iau 3×2 linguriţe, iar din picăturile de Trace Minerals 84 M zilnic 30 de picături.

Fiul meu are 3 ani. Când l-am înscris la grădiniţă am început să-i dăm siropul Flavin 7 penbtru întărirea sistemului imunitar. Zilnic primea câte 5 ml din octombrie până în martie 2003. În acest interval de acomodare Kristóf nu a lipsit nici o zi. În perioada iernii nu s-a îmbolnăvit. ( Gustul uşor amărui al produsului nu l-a deranjat pe copil ). Varga György, Zalaegerszeg

Un cunoscut de-al meu, în vârstă de 28 de ani, după ce îşi epilează piciorul foloseşte Crema Cristal. A constatat că suprafaţa pielii se regenera rapid, micile răni dispăreau. Prin folosirea în permanenţă a Cremei Cristal piciorul devenise vizibil mai frumos. Crema de Cristal o folosea după duşul. Varga György, Zalaegerszeg.

Am 32 de ani. Pe 30 ianuarie 2000 am suferit o operaţie Medicul meu de specialitate mi-a prescris un gel  care se foloseşte pentru durerile de articulaţii, leucoplast şi un praf. În urma operaţiei de la genunchi am terminat un curs de arbitrii de fotbal. ( Până atunci un sportiv activ ). În timp ce arbitram de multe ori mă durea genunchiul. După al treilea meci lângă echipament mi-am pus şi picăturile Trace Minerals 84 M şi Uleiul de Cristal. Mi-am pregătit aproximativ ½ l de apă minerală plată la care am adăugat 15-20 picături de Trace Minerals 84 M pe care am consumat-o în pauza meciului. Cu 3-4 picături din Uleiul de Cristal m-am dat pe partea dureroasă a genunchiului, apoi după aproximativ 5 minute am repetat operaţiunea fără ulei. Din martie 2003 folosesc zilnic substanţele minerale, iar din când în când înainte de culcare îmi pregătesc şi această băutură pe care o şi consum. Uleiul de Cristal şi-a făcut efectul în urma absorbţiei, în circa 15-20 de minute, scăzându-mi durerile articulaţiilor. Durerile mi-au dispărut. Vargy György, Zalaegerszeg.

Sunt un bărbat de 55 de ani. În septembrie 2002 mi s-a descoperit o tumoare malignă la plămân. Mi s-a prescris chemoterapie şi steroizi. Din octombrie 2002 luam zilnic Avemar 2×1 linguriţe zilnic, consumam apa Preventa şi foloseam siropul Flavin 7. Din păcate ultima analiză CT şi celelalte investigaţii nu au arătat o îmbunătăţire, dar probabil din cauză că luam siropul Flavin 7 m-a ajutat să am o stare generală mai bună în timpul terapiilor  şi probabil contribuit şi la încetinirea procesului. M.L., Budapesta.

Sunt o femeie de 53 de ani. În 1993 am suferit o operaţie parţială la sân, din cauza unei tumori canceroase mi s-a îndepărtat limfonozii din zona subbraţului. Nu m-am prezentat la radioterapie în urma apariţiei. În 2002 tot din cauza unei tumori maligne mi s-a îndepărtat şi sânul drept. Atunci, nu am acceptat chemoterapia, nici un tratament hormonal, dar luam Avemar, Culevit, beam ceaiuri medicinale, luam picături Thuya şi Árnika. În plus sufăr de epilepsie de 40 de ani. Mi-ar fi foarte greu să enumăr toate medicamentele pe care le-am primit şi le-am luat de-a lungul a 40 de ani. De aproximativ 1 an folosesc şi siropul Flavin 7 în cantitate de 2×5 ml zilnic. Însă, îl folosesc în mod neregulat, pentru că nu-mi pot permite să-mi cumpăr medicamentele. Siropul Falvin 7 are un gust plăcut, însă nu-mi pot da seama de efectul său, nu pot să separ efectul său de celelalte produse, pentru că le folosesc concomitent. În esenţă: atât analizele de un an cât şi cele de jumătate de an sunt negative. În ciuda bolilor sunt energică, nepunând la socoteală crizele de epilepsie şi medicamentele pe care le primesc din această cauză ( Tegretol CR 400, Neurotin 400, Lamictal 100 ) şi care îmi scad tensiunea, mă simt bine. D-na Sz.K.K.,Vác.

Sunt o femeie de 62 de ani. Din cauza unei tumori maligne la sânul drept, în august 2001, am fost operată. În august 2001 am primit chemoterapie şi radioterapie. De doi ani folosesc siropul Flavin 7. Un an şi jumătate am folosit 10 ml, iar de jumătate de an 5 ml. Am constatat că are un efect benefic asupra inimii, a sistemului vascular, asupra producerii sângelui, amplifică puterea fizică, reduce efectele secundare ale chemoterapiei. D-na B.J., Alsógöd.

Sunt o femeie de 62 de ani. De 20 de ani sufăr de diabet. În plus, în 12 octombrie 2001, am fost operată la sân din cauza unei tumori maligne. În urma operaţiei am primit 4 tratamente de chemoterapie, după aceea 25 de radioterapii şi din nou 2 tratamente de chemoterapie. În 2002 am început să iau siropul Flavin 7. Timp de 3 luni am luat zilnic 2×5 ml, iar după aceea zilnic 1×5 ml. În timpul tratamentului de chemoterapie şi pe parcursul radioterapiei, dar şi 2 luni mai târziu luam siropul Flavin 7. În mai 2003 am fost la un consult oncologic. Rezultatele analizelor la ultrasunet şi analizele de sânge sunt negative. Această vindecare se datorează şi produsului. Eu cred în acest lucru! D-na Kötele Ferenc, Törökszentmiklós.

Sunt o femeie de 47 de ani. În 2001 am fost operată la sân din cauza unei tumori maligne. După aceea am primit tratament de chemoterapie şi radioterapie. După al treilea tratament de chemoterapie am început să consum siropul Flavin 7. Zilnic consumam câte 10 ml, în timpul chemoterapiei 15 ml. Am pbservat că suportam mai uşor efectele adverse. După un an am reînceput chemoterapia, pentru că lângă rana operaţiei mi s-a descoperit  o nouă tumoare. De atunci am terminat alt tratament, dar nu mi s-a descoperit altă tumoare lângă zona operaţiei. D-na K.J., Répcelak.

Sunt o femeie de 42 de ani. În 2000 am fost operată la sân din cauza unei tumori maligne. După un an am auzit de produsul Flavin 7, atunci am şi început să-l iau. Din siropul Flavin 7 consumam zilnic 10 ml. Mi-a întărit sistemul imunitar. Am o stare fizică bună în ultimii ani nici măcar răcită n-am fost. Mi-a îmbunătăţit analizele sanguine. De mult timp rezultatele analizelor sunt perfecte. De altfel folosesc şi Crema de Cristal. D-na N. P. M., Répcelak.

Sunt o femeie de 34 de ani. Am început să folosesc siropul Flavin 7 pentru a-mi întări sistemul imunitar şi pentur a preveni îmbolnăvirile. Zilnic luam 5 ml din acest sirop. Am dobândit o stare fizică bună. Durerile musculare au dispărut. De atunci fac sport în mod regulat. Mi-a oferit protecţie împotriva gripei, cu toate că datorită muncii mele zilnice mă aflu în colectivitate. Ocazional folosesc şi Crema de Cristal. D-na R.H.A., Répcelak.

În septembrie 2000 am fost operată din cauza unei tumori maligne la sân. După aceea am urmat radioterapie, apoi un tratament cu tablete Femara. În urma acestui tratatment mi s-au înrăutaţit rezultatele analizelor la sânge. După administrarea acestui tratament numărul leucocitelor a scăzut la nivelul critic de 0,28%. La al doilea control după începerea tratamentului cu Flavin 7 valorile tindeau către nivelul de jos. Siropul Flavin 7 îl folosesc, de 2 ani, zilnic în cantitate de 2×5 ml. Din Trace Minerals 84 M folosesc zilnic câte 2×10 picături. D-na S.Sz., Répcelak.

Crema de Cristal a avut un efect magnific asupra ochiului meu, azi nu mai am nevoie de ochelari, văd nemaipomenit. Rezultatul analizei la ochi mi-a dovedit acest lucru. Problemele legate de menopauză momentan au dispărut. Fără Uleiul de Cristal azi nu mai fac nici un pas. D-na G.Gy., Répcelak.

Sunt o femeie de 63 de ani. Bolile mele: suprasolicitarea nervoasă şi fizică, în ultimii 3 ani osteoporoza, respectiv valuri de căldură etc. Medicul curant mi-a recomandat să iau tablete filmate Pausogest. Pe lângă acesta luam zilnic sirop Flavin 7 în cure de câte 3-4 luni, în cantitate zilnică de 30 picături. Starea mea generală s-a îmbunătăţit, nu oboseam, munca fizică o efectuam fără greutate. Şi osteoporoza s-a îmbunătăţit, fapt dovedit şi de analize. În decursul unui an m-am putut lăsa de medicamente. Problemele mele nu se mai ivesc noaptea ca înainte. Crema de corp amestecată cu Ulei de Cristal are un excelent efect de calmare a durerilor. Îl folosesc în mod ocazional pentru ameliorarea durerilor articulaţiilor, intern îl folosesc pentru dezinfecţie, extern doar ocazional. D-na K.J.E., Hódmezővásárhely.

Sunt un bărbat de 47 de ani. În 2002 am fost diagnosticat ca având colită. Am fost supus colonoscopiei şi rectoscopiei, ceea ce a certificat o dysplasie gravă. Din februarie 2002 iau în mod regulat sirop Flavin 7, în cantitate zilnică de 2×10 ml. Pe baza ultimelor analize nu mi s-a mai depistat o anumită tumoare malignă în fază incipientă. De atunci mă simt bine, problemele mi-au dispărut, analizele vorbesc de la sine.

Sunt un bărbat de 53 de ani. Am o tumoare la plămân. Am primit radioterapie şi alte terapii. Din martie 2001 folosesc siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 10 ml. Mi s-a îmbunătăţit pofta de mâncare, starea mea generală e mult mai bună. Mi s-au îmbunătăţit şi analizele de sânge. Siropul Flavin 7 are un efect benefic şi asupra mentalului meu. Dacă întrerup pentru o scurtă vreme administrarea siropului organismul îmi semnalează deja acest lucru şi de aceea continui să iau siropul Flavin 7. Sz. S., Végegyháza.

În  iunie 2000 am suferit o hemoragie abdominală. După aceea timp de un an am tuşit. Am încercat tot felul de tratamente medicamentoase şi nemedicamentoase împotriva tusei, dar nimic nu m-a ajutat. În 1 februarie 2001 am început să folosesc siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×5  ml. După prima cură, de 4 luni, dispăruse aproape în totalitate şi starea mea generală era mult mai bună. De atunci, cu mici întreruperi, folosesc încontinuu acest sirop în cantitate zilnică de 1×5 ml. L-am recomandat şi altora şi am auzit doar lucruri bune despre el. D-na T.A., Alsónémedi.

Sunt un bőrbat de 43 de ani. Am început să folosesc siropul Flavin 7 pentru a-mi îmbunătăţii randamentul fizic şi psihic. Timp de 3 luni am folosit în mod regulat acest sirop, în cantitate zilnică de 10 ml şi am simţit o îmbunătăţire a stării mele. P.Zs., Budapesta.

Sunt un bărbat sănătos de 40 de ani. Folosesc în mod regulat siropul Flavin 7 ( 3×20 zile/3 flacoane, apoi 20 de zile pauză şi din nou 3×20 zile/3 flacoane ). Sunt unii care comandă zilnic ½ dl de ţuică, eu am preferat siropul Flavin 7, al cărui efectul asupra stării mele generale, asupra fizicului/metabolismului meu este magnific. P.T., Budapesta.

Sunt mama unui băieţel de 6 ani, care suferă de leucemie. În decursul bolii sale copilul meu s-a îmbolnăvit de hepatita C.  A primit  tratament de chemoterapie, apoi un tratament cu interferon la ficat. Funcţiile ficatului au fost mereu mult prea mari, duble sau triple. În urma administrării siropului Flavin 7 valorile GOT şi GPT sunt perfecte. Starea copilului meu este bună, valorile funcţiilor ficatului sunt perfecte. Sz.H.L., Eger.

Sunt o femeie de 31 de ani. Am suferit o operaţie la plămâni, în urma căreia am avut complicaţii apoi am avut probleme datorită efectelor secundare ale medicamentelor. Am început să iau siropul Flavin 7; mi l-am administrat timp de o lună, în cantitate zilnică de 2×10 ml. Sunt foarte mulţumită. Starea mea generală, sistemul meu imunitar s-a îmbunătăţit rapid, mi s-a stabilizat funcţia intestinală. În urma operaţiei la ficat mi s-a îndepărtat lobul inferior, respectiv s-a efectuat regenerarea. În timpul vindecării am primit o însemnată cantitate de medicamente puternice, care mi-au încărcat organismul oricum slăbit, respectiv stomacul şi sistemul intestinal. Pe parcursul vindecării am făcut şi o aprindere la plămâni, respectiv diferite infecţii virale. După toate acestea am cunoscut produsele, deoarece mama mea a fost diagnostizată cu o tumoare malignă în stadiul IV. Siropul Flavin 7 începuse să-l folosească mama mea, apoi şi eu. După ce ea şi le administrase a suportat bine tratamentele chemoterapeutice, nu i-a căzut părul, i-a rămas pofta de mâncare. În paralel cu tratamentul de chemoterapie a primit şi radioterapie. A luat şi alte vitamine, cât şi picături Béres. Sz. G., Debrecen.

Sunt o femeie de 49 de ani. În 1996 mi s-a depistat dilatarea unui vas al creierului despre care am aflat doar 1999. Din cauza afecţiunii creierului – atingerea nervilor – am înghiţit în sec. Această problemă s-a îmbunătăţit ca urmare a tratamentului medicamentos prescris. În 1999 am început să consum siropul Flavin 7 . La început am consumat 10 ml, mai târziu de 2×10 ml/zi în fiecare zi. Durerile de cap au încetat, sistemul imunitar s-a întărit, iar mişcările mele se îmbunătăţeau de la o zi la alta. D-na K.J. din Budapesta.

Sunt o femeie de 56 de ani. În mai 2001 am fost operată de tumoare la colon. Timp de 6 luni am primit tratament cu chemoterapie. Din decembrie 2001 am început să consum siropul Flavin 7, la început 2×10 ml/zi, mai târziu 2×5 ml/zi. Prin administrarea siropului Flavin 7 mi s-a schimbat în mod simţitor condiţia fizică şi buna dispoziţie. O dată am avut o uşoară anghină. Am folosit Trace Minerals 84 M, Crema de Cristal şi Crema de Corp; influenţele lor au fost extraordinare. D-na B.I. Veszprém.

Mai mult timp am avut probleme din cauza constipaţiei . La propunerea doctorului meu am început un tratament cu tablete Tiszaszem, dar fără succes. La propunerea unei cunoştinţe am început să iau picături Trace Minerals 84 M. Timp de o lună, zilnic luam câte 20 de picături. Chiar din a treia zi am simţit că mi s-a ameliorat constipaţia, iar de atunci nu mai am probleme. Iau zilnic câte 10 picături, dar dacă mănânc mâncare mai uscată măresc doza la 20 picături. D-na Rövid Béla, Gyula.

Sunt o femeie de 46 de ani. Problema mea o constituie o flebită. De la naştere variciele de pe picioare mi se inflamează foarte des. O perioadă de timp foloseam o cremă medicinală, apoi de aproximativ jumătate de an folosesc şi Crema de Cristal. Am constat că în urma folosirii cremei, la doar câteva minute, durerea dispare, iar câte un varice mai mic parcă ar dispare. Am să folosesc în continuare Crema de Cristal. În afară de aceasta Crema de Cristal vindecă cu succes şi arsurile. D-na Juhász József Gyula.

Sunt o femeie de 59 de ani. Am avut pe obraz o papilă, care începuse să mă deranjeze la vedere. Am încercat Crema de Cristal. Timp de o lună am aplicat această cremă de două-trei ori zlnic pe papilă. Am constatat că suprafaţa papilei începuse treptat să se decojească, iar până la urmă dispăruse total de pe faţă. M-am bucurat foarte mult. Nu credeam că efectul de vindecarea a Cremei de Cristal să se manifeste atât de rapid.   D-na Sz.M. Gyula.

Sunt o femeie de 58 de ani. Am fost operată din cauza unei tumori maligne, iar după aceea am primit chemoterapie. De un an consum/folosesc siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×5 ml, respectiv Trace Mineral 84 M zilnic câte 10 picături. Procesul de vindecare a fost mai rapid efectele secundare ale chemoterapiei aproape că nu au existat ( căderea părului, dureri de cap etc ). A apărut şi în alt loc o tumoare dar ca urmare a folosirii siropului Flavin 7 nu a mai crescut, ci a devenit mai  mic. Tocmai din acest motiv iau şi mai departe siropul Flavin 7 şi picăturile de Trace Mineral 84 M. Vittman György, Gyula.

Sunt un bărbat de 32 de ani. Am căutat produs contra convulsiei/spasmului muscular, întindere musculară, accidente sportive şi pentru mărirea rezistenţei. Fac foarte mult sport, de multe ori am crampe musculare, întindere musculară, accidente de sport. Norocul meu mi se datorează Uleiului de Cristal, care îmi rezolvă toate problemele. Doar printr-o simplă ungere a suprafeţei accidentate, după câteva minute, durerea dispare. Mulţumesc ! Erdődi Zoltán, Gyula.

Sunt un bărbat de 53 de ani. Pproblema mea este dată de sângerarea vaselor capilare. Am încercat siropul Flavin 7. Dimineaţă şi seara am băut din el câte 5 ml, timp de 3 luni. Mulţumesc lui Dumnezeu sângerarea vaselor capilare de la nivelul piciorului practic s-a oprit, nici capilarele nu s-au mai inflamat, mă mai dor din când în când. Cealaltă problemă a fost generată de părul gras. Ea s-a rezolvat prin folosirea Şamponului Silver. Folosesc acest produs şi pe mai departe şi-l voi folosi încontinuare. Siropul Flavin 7 pentru că cred în capacităţile sale de vindecare, slăvit să fie cel care a descoperit produsul d-l Szabó şi mulţumiri d-nei consilier-distribuitor. Vigyikénn Vili Lajos, Gyula  

În 1998, la fetiţa mea de 13 ani, doctorii au stabilit o insuficienţă renală acută. Au găsit la nivelul rinichilor ciste aflate în creştere şi înmulţire, tensiunea îi creştea. A primit tablete Ednyt, Augmentin, Zinnat, respectiv tratament clinic. Fiicei mele tratamentul medicamentos nu i-a folosit, ba mai mult starea sănătăţii se agrava odată cu administrarea medicamentelor. Când am cunoscut siropul Flavin 7 am început să-l folosim şi astfel urinarea puroioasă a dispărut, cistele au dispărut treptat. Acum, în locul lor doar cicatricea se mai poate vedea. De atunci, rezultatele de laborator sunt bune, tensiunea arterială a revenit în totalitate la normalitate. Starea generală este mult mai bună, sistemul imunitar este mai puternic tocmai de aceea gripele din perioadele reci ale iernii s-au oprit. Începuturile ciclurilor menstruale sunt lipsite de dureri şi convulsii şi astfel recomand şi fetelor aflate la pubertate. Ţin să aduc mulţumiri     d-lui Mészáros Mihály şi soţiei sale care ne-au făcut cunoscut siropul Flavin 7, altfel nu ştiu ce s-ar fi întâmplat cu fiica mea. D-na G.P.F., Békéscsaba.

Fiiul meu de 2,5 ani are leucemie. I s-a administrat tratament medicamentos şi infuzie. Am încercat siropul Flavin 7. A băut 3150 ml din acest sirop. Starea sănătăţii s-a modificat radical, cardia i s-a închis, iar el s-a îngrăşat. În prezent primeşte zilnic 15 picături din acest produs. Rezultatele de laborator sunt mai bune. Nivelul Aslo a scăzut de la 90 la 60. Fiului meu i s-a întărit şi sistemul imunitar. D-na N.L., Békéscsaba.

Sunt o femeie de 84 de ani, bolnavă cu inima. Am şi tensiunea mare. Doctorii mi-au propus un tratament medicamentos. De 15 ani iau aceste medicamente prescrise de ei. Însă, de 8 luni am început să iau siropul Flavin 7. Consum zilnic 2×5 ml din el, dimineaţa şi seara. De atunci mă simt de mai puţine ori obosită, starea mea generală este mult mai bună, dimineaţa deja nu mai am ameţeli. Înainte eram foarte slăbită şi la muncile gospodăreşte aveam nevoie de ajutor. În prezent ştiu să lucrez şi în grădina mea. Aşa simt, că fără siropul Flavin 7 nu aş putea să trăiesc, starea mea generală s-a schimbat radical. D-na A.Gy., Békéscsaba.

Sunt un bărbat de 81 de ani. Am suferit o hemoragie cerebrală în plus sufăr de vasoconstrucţie. Din anul 1981 iau zilnic medicamentele prescrise de medici. În urmă cu jumătate de an am început să folosesc siropul Flavin 7. Dimineaţa iau 5 ml, iar seara 10 ml. Senzaţia de rece din picior a dispărut, starea mea generală e mult mai bună, nu obosesc atât de repede şi toate acestea de când folosesc siropul Flavin 7. D-l P.P., Békéscsaba.

Sunt un bőrbat de 51 de ani. Am probleme din naştere cu membrele, respectiv probleme ale articulaţiilor cauzate de un accident. Am luat Relifex, Surgam, merg la tratament, la băi şi folosesc mijloace auxiliare. În urmă cu un an am început să folosesc siropul Flavin 7,  pe care nu-l cunoşteam până atunci. De când îl folosesc am constatat că are un efect benefic asupra articulaţiilor. Durerile mi s-au ameliorat, merg mai uşor şi totodată acest produs are un efect benefic şi asupra sistemului meu nervos. Timp de 5 luni am folosit o cantitate de 2×10 ml, în prezent iau 2×5 ml. B.J., Békéscsaba.

Sunt o femeie de 62 de ani. Iau siropul Flavin 7 de 7 luni, zilnic câte 2×5 ml. Acum 11 ani, în urma unei operaţii la fiere, am făcut tromboză şi hipertensiune, aveam şi probleme de ritm cardiac. Am luat foarte multe medicamente: Kalium R, Donalgin, Furosemid, Hygroton, Cardilopin. Din cauza hipertensiunii şi a trombozei mersul meu a devenit nesigur, în final abia mai reuşeam să merg, mereu eram nevoită să mă opresc. În prezent merg mai uşor, nu mai sunt nevoită să mă opresc atât de des, mi  s-a îmbunătăţit tensiunea şi starea generală, seara nu sunt nevoită să iau calmante. D-na Simon Éva, Békéscsaba.

Sunt o fata de 21 de ani, folosesc ocazional Crema de Cristal. Am avut un mic coş la nas care s-a transformat într-o infecţie de mărimea ¼ din mărimea unei unghii. Timp de 5 zile ungeam de 4-5 ori cu Crema de Cristal. După 3-4 tratamente începuse să se micşoreze inflamaţia, iar a cincia zi dispăruse. G.K., Veresegyház.

Sunt o femeie de 55 de ani. În 1999 am avut tromboză şi sunt alergică la frig. Zilnic iau câte 2 buc. de tablete Syncumar 2 mg şi port ştrampi medicinali. Am folosit timp de 3 luni siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×2,5 ml. După o lună şi jumătate alergia la frig era mai moderată, după o cură dispăruse total, deşi această perioadă fusese iarna ( octombrie, noiembrie, decembrie ), apoi din ianuarie devenisem asimptomatică. Tromboza nu mi s-a ameliorat, însă mişcările mi-au devenit mai uşoare, suport mult mai multe. D-na G.A., Veresegyház.

Sunt un bărbat de 54 de ani. La un interval de trei săptămâni am suferit o odontită apoi un tratament la rădăcina dintelui. Pe lângă calmante şi antiinflamatoare am început să folosesc şi siropul Flavin 7. Zilnic luam 2×5 ml, între două sticle ţineam o pauză de 3 săptămâni. După 2-3 săptămâni de administrare a siropului, în ambele cazuri inflamaţia dispăruse. Cs. A., Veresegyház.

Sunt o femeie de 62 de ani. De 25 de ani sufăr de astm pulmonar, care s-a agravat cu o traheită şi prin inspiraţie grea. Folosesc un dispozitiv de inhalare şi medicamente. De 8 luni am început să folosesc şi siropul Flavin 7, timp de 6 luni, zilnic2x5 ml, după aceea 2×2,5 ml zilnic. La două luni după începerea tratamentului s-a demonstrat prin examen radiologic că starea mea s-a îmbunătăţit cu 17%. D-na T.S. Veresegyház.

Sunt o femei de 61 de ani. În decembrie 2001 printr-un examen radiologic pulmonar s-a depistat că am cancer pulmonar. Mi s-a făcut puncţie pulmonară, am beneficiat de radioterapie şi chemoterapie. Din aprilie 2002 folosesc siropul Flavin 7, zilnic 2×50 ml. După câte am observat am suportat mult mai bine tratamentul decât acei colegi ai mei – bolnavi – care nu au folosit siropul Flavin 7. Nu vărsam şi greaţă am avut doar   într-o măsură foarte mică. Produsul îl folosesc de atunci. Am poftă de mâncare şi m-am şi îngrăşat câteva kilograme., deşi în timpul tratamentului slăbisem 12 kg. D-na V.T., Szombathely.

Fiul meu de 4,5 ani, din naştere are o dereglare a unei enzime de tip G-GPD. Mergem în mod regulat la tratament, la Clinica de copii nr. II din Budapesta. În urma folosirii unor medicamente, a consumării unor alimente, dar şi în urma unor injecţii face hemoglobinemie. În astfel de cazuri primeşte masă vvt. Primeşte antibiotice, expectorante, antiimflamatoare, steroizi, infuzii, respectiv de jumătate de an am început să folosim siropul Flavin 7, 5 ml zilnic. Această dereglare a enzimei copilului l-am aflat la vârsta de ½ de an, iar din această cauză până în prezent a primit sânge de 15 ori. La propunerea Dvs. a folosit siropul Flavin 7 timp de jumătate de an. În acest interval nu am mai fost internat la spital. H.K., Tura.

Băieţelul meu de 3,5 ani, înainte de a începe grădiniţa nu se îmbolnăvise apropae deloc, dar după aceea era bolnav din două în două săptămâni. Pentru că mulţi dintre pacienţii mei foloseau siropul Flavin 7 începusem să-i dau şi propriului meu copil. Primeşte în mod regulat 1×5 ml, exceptând lunile de vară. În afară de prima perioadă de iarnă petrecută la grădiniţă prin consumarea siropului Flavin 7 copilul meu nu s-a mai îmbolnăvit. Doar câteva zile îi curgea năsucul. Cu siguranţă se şi acomodase florei societăţii, dar in timp ce colegii lui în perioada iernii erau bolnavi în fiecare lună, el nu se îmbolnăvise deloc. M.D., Tura.

Fetiţa mea de 4 ani consumă siropul Flavin 7 de jumătate de an. La început o cantitate de 2×10 ml, apoi o doză de 2×5 ml. Acum o lună se îmbolnăvise, avea febră şi dureri ale membrelor. În urma examenului medical de la spital s-a diagnosticat că suferă de leucemie lymphoidă acută. În aprilie 2000 i s-a făcut un tratament de ALL-BFM confomr protocolului 95, la Spitalul Heim Pál. La jumătatea tratamentului începuse să folosească siropul Flavin 7. În urma folosirii sale numărul îmbolnăvirilor acute a scăzut. Protocolul nu a trebuit întrerupt. Măduva osoasă arăta o continuă îmbunătăţire. În noiembrie 2000 s-a terminat tratamentul cu citostatice. Ca tratament de susţinere a primit Sumetrolin, Metothrexat, Perin. Din două în două săptămâni i se făcea controlul hemogramei, iar starea ei s-a îmbunătăţit. În prezent nu foloseşte medicamente, merge la grădiniţă. Sz. B., Tura.

Fetiţa mea de 3 ani a folosit timp de jumătate de an siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2,5 ml. De la vârsta de un an şi jumătate se îmbolnăvea frecvent. Avea îmbolnăviri ale aparatului respirator inferior şi superior. În repetate rânduri a avut şi aprindere de plămâni. Pe parcursul examinării s-a dovedit că suferă de lipsa anticorpilor. A urmat o cură cu Broncho-Vexom, de două ori pe an. În urma consumării de jumătate de an a siropului Flavin 7 numărul bolilor sale au scăzut simţitor. Nu mai lipsea atât de des de la grădinţă. I s-a îmbunătăţit pofta de mâncare şi starea generală. Nu trebuia să-i mai facem analize de sânge, pentru că starea ei  s-a îmbunătăţit. La începutul bolii sale nivelul anticorpilor Ig A era de 0,30 g/l. K.F. Tura.

Sunt o femeie de 42 de ani, iar de un an folosesc siropul Flavin 7, zilnic câte 5-10 ml. Am miome pentru care nu folosesc nici un fel de medicament. Datorită siropului Flavin 7 starea mea generală este bună, mărirea miomei a încetat, nu mai e nevoie de operaţie. D-na Szandi Czeglédy Valéria, Szombothely.

Sunt o femeie de 39 de ani. Siropul Flavin 3 îl folosesc în mod profilactic pentru întărirea sistemului imunitar. Datorită lui mă simt în putere, nu obosesc. D-na Kahuszi Csaba, Szombathely.

Sunt o femeie de 53 de ani. Sufăr de hipertensiune şi din această cauză folosesc de trei luni siropul Flavin 7. Urmez şi un tratament medicamentos. Folosesc zilnic 2×5 ml din siropul Falvin 7 şi drept urmare starea mea generală s-a îmbunătăţit semnificativ, nu obosesc, iar tensiunea îmi stagnează. D-na K., Szombathely.

Sunt o femeie de 32 de ani. Folosesc siropul Flavin 3 şi Crema de Cristal pentru următoarele cazuri. Siropul Flavin 3 l-am folosit timp de 3-3,5 luni pentru că oboseam repede, sufeream de somnolenţă, aveam varice, starea mea generală era proastă. Înainte de folosirea siropului Flavin 3 varicele mi le tratam şi cu capsulă şi cremă Venoruton, după începerea folosirii siropului acestea nu le mai luam. Pe durata începerii folosirii celor două noi produse starea mea generală s-a îmbunătăţit, mi   s-a îmbunătăţit şi capacitatea de muncă. Nu mă dureau picioarele, deşi în această perioadă am stat mult în picioare, mergeam mult dat fiind faptul că lucram şi ca educatoare şi ca barman. Mă simţeam bine, starea de rău îmi dispăruse, ba chiar aveam impresia că şi gândirea mea este mai limpede. Nu uitam, mă puteam concentra în acelaşi timp la mai multe lucruri, calculam mult mai uşor. Într-un cuvânt: a avut un efect benefic asupra întregului meu organism. Reacţiile mele erau lejere la orice problemă.

Uleiul de Cristal îl foloseam pentru durerea de spate. Înainte de a lua uleiul luam Movalist. De când folosesc uleiul nu mai iau medicamente. Uleiul de Cristal îl folosesc în special pentru calmarea durerilor, pentru frecţie, dar l-am folosit deja şi pentru apa de baie. Masând pe spate pe porţiunea dureroasă cu ulei, durerea dispare în 20-30 de minute,  punându-l în apa de baie ajung şi 10-15 minute. Prietenii mei îl foloseau în timpul drumeţiilor aplicându-l pe răni mai mici, iar după aproximativ 10 minute durerea dispărea. Horváth Aliz, Szombathely.

Sunt o fată de 19 ani, folosesc ocazional Crema de Cristal. Fac sport în mod regulat şi din această cauză de foarte multe ori fac febră musculară pe diverse porţiuni ale corpului, pe care le ung cu ulei. Senzaţia de durere se ameliorează, vindecarea este mai rapidă decât cu folosirea altor unguente. G.K., Szombathely.

Sunt o femeie de 68 de ani. Din 2002 folosesc produsele Silver, Săpunul Silver, Şamponul Silver, Crema de Cristal, Uleiul de Cristal. În 1965 la maternitate am făcut o dermatomicoză, pe care o tratez cu rezultat cu unguent şi lichid Canesten, însă micoza a reapărut. Din noiembrie 2002 mă spăl în mod regulat cu Săpun lichid Silver şi folosesc Crema de Cristal. După aproximativ 1 lună simptomele au dispărut, nu se mai văd. De atunci folosesc în mod regulat şi săpunul lichid şi Crema de Cristal, micoza nu a mai reapărut. Petele, mâncărimile pe care le aveam de mai mulţi zeci de ani au dispărut. Uleiul de Cristal îl folosesc şi pentru problemele cardiovasculare din cauza cărora îmi amorţeau mâinile şi picioarele. Acum le ung regulat cu Uleiul de Cristal, datorită căruia durerea, amorţeala dispare imediat. Elementele componente ale Uleiului de Cristal pătrund simţitor până la oase. S.J., Vasszécsény.

Sunt un bărbat de 72 de ani. În 1976 de trei ori am avut tromboză, ultima oară am fost tratat de această boală în 1980. Medicamentele pe care le foloseam în mod regulat: Chinotal, Colfarit, Venoruton capsule, respectiv pentru regularizarea tensiunii Co-Renitec, Renitec 10 mg, Betaloc 50 mg. De la 31 august 2002 folosesc siropul Flavin 7. La început luam zilnic 10 ml timp de o lună, apoi zilnic 5 ml. Starea mea s-a stabilizat, problemele de insomnie au dispărut, tensiunea s-a normalizat. Mă ocup de grădinărit zilnic, mă mişc mult, starea mea generală s-a îmbunătăţit semnificativ. Contrar anilor precedenţi nu am făcut gripă, sistemul imunitar s-a întărit.

Sunt o femeie de 33 de ani. Folosesc aproape toate produsele. De un an şi jumătate folosesc Flavin 7 în cantitate zilnică de 5 ml. Ocazional folosesc Trace Minerals 84 M, Uleiul de Cristal, Crema de Cristal. Sufăr de hipertensiune şi aş dori să-mi întăresc sistemul imunitar ( fac gripă frecvent ). Produsele mai sus amintite le folosesc pentru întărirea stării mele generale şi contra stresului. Dar nu mai am nevoie de medicamente. Datorită siropului Flavin 7 tensiunea mi s-a stabilizat, în prezent fiind de  130/80 Hg/mm. Starea mea generală s-a îmbunătăţit, nu m-am mai îmbolnăvit de gripă. Uleiul de Cristal îl folosesc în cazul durerilor de cap, deşi durerile de tip migrenă nu încetează decât după folosirea medicamentelor. Crema de Cristal o folosesc pe scară largă: în cazul rănilor arse, după folosirea cremei se simţea o senzaţie răcoritoare. În urma epilării foliculita dureroasă dispărea în 1-2 zile. În cazul în care îmi ardea soarele pielea ea nu s-a umplut cu beşici, în 2-3 zile pielea devenise maronie. Cu Şamponul Silver părul nu se mai îngraşă, el a a devenit uşor de pieptănat, lucru constatat şi de ceilalţi membri ai familiei mele. De atunci acest şampon este folosit şi la coafor.

Sunt un bărbat de 32 de ani, de 8 luni folosesc siropul Flavin 7, în doză zilnică de 5 ml. Folosec şi Crema de Cristal. Sufăr de hipertensiune, simt o permanentă tensiune, am o senzaţie continuă de strângere în zona pieptului, am frecvente dureri de cap. Iau medicamente: Saridon şi Xanax. După ce am folosit timp de 3 luni siropul Flavin 7 nu am mai luat Xanax. Senzaţiile de strângere şi de oboseală au dispărut. Saridonul pe care-l luam pentru frecventele dureri de cap devenise inutil. Sunt mult mai liniştit, astfel pot lucra mult mai mult. Starea generală mi s-a îmbunătăţit. Folosesc produsul în scop profilactic, pentru că în familie au existat îmbolnăviri canceroase, ba chiar şi decese. S.J., Vasszécsény.

Sunt o femeie de 30 de ani. Timp de 15 ani am suferit de cauza unui herpes. Dacă-mi trecea herpesul de pe gură apărea următorul. Era plin de apă, urât, inflamat. Luam capsule Epavir, unguient Zovirax şi Dr.H şi alte creme medicinale. Am încercat siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M. Aceste produse le-am folosit timp de un an. Nu mai ţin minte după cât timp începuse îmbunătăţirea. Dar în decursul a unei jumătăţi de an situaţia s-a normalizat. Foarte rar, dar aveam încă herpes. După un an dispăruse definitiv. După aceea doi ani nu am folosit nici un fel de produs. Nu am avut nici un fel de simptome. Nu se manifesta nici începuturile cu mâncărime, usturări. După doi ani simptomele au reapărut, locul usturimii îl ungeam cu ulei şi cremă. Herpesul nu reapăruse, doar s-a înroşit puţin locul respectiv. La început folosisem argint coloid, după aceea picăturile de Trace Minerals 84 M şi siropul Flavin 3. Am devenit din nou asimptomatică. Folosesc şi azi, în doze mai mici aceste produse. Siropul Flavin 3: 2×5 ml, picăturile Trace Minerals 84 M: 20-30 picături /zi, Crema de Cristal de mai multe ori zilnic. T.B., Lenti.

Sunt o femeie de 58 de ani. La 13 martie 2002 am fost operată din cauza unei tumori maligne la colon. Atunci s-a depistat că am şi pe uter şi pe ficat. Prin operaţie s-a îndepărtat tumoarea, însă mi-a fost afectat colonul, uterul şi ficatul. Înainte de operaţie am primit un tratament de 5 radioterapii. Între 11 iunie – 24 septembrie 2002 am primit de 8 ori câte un tratament de Gramon conform protocolului CAMPTO. Pe 18 iulie la o analiză a plămânilor s-a depistat că am tumori şi pe plămâni. Între 14 noiembrie – 28 decembrie am fost de încă 4 ori la tratament. Atunci, mi  s-a comunicat că extinderea nu s-a stopat. După aceea am început ( în ianuarie 2003 ) să folosesc siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 3×10 ml. Din 27 ianuarie 2003, din trei în trei săptămâni de 5 ori am primit un tratament cu Tomudex. Pe 5 iunie 2003 a survenit o complicaţie la ficat, o hemoragie, de aceea tratamentul terapeutic a fost suspendat. În prezent, iau Inmometacină de 3×1, respectiv folosesc în continuare siropul Flavin 7. Datorită siropului Flavin 7 extinderea tumorii s-a stopat, respectiv cele deja existente s-au micşorat. D-na P.F.; Budapesta.

Fetiţa mea are 9 ani. La 7 martie 2002 s-a depistat că fetiţa suferă de leucemie lymphoidă acută. Celulele B lipseau. A primit tratament cu infuzii, injecţii, medicamente. În timpul tratamentului de chemoterapie am început să-i dau siropul Flavin 7, în cantitate zilnică de 3×5 ml. Tratamentul a decurs cu efecte secundare minore sau nu apăruseră deloc. Din cauza numărului scăzut de celule B au survenit infecţii bacteriale şi micotive, iar ca efect secundar al medicamentelor o dereglare de ritm cardiac. Atunci, am ridicat doza la 3×10 ml. Astfel, tratamentele le primea cu câteva zile diferenţă. Starea generală i s-a stabilizat. Funcţiile ficatului şi deficitul de substanţe minerale au fost restabilite cu ajutorul picăturilor Trace Minerals 84 M. Doza zilnică a fost de 2×15 ml. Pielea care a devenit uscată pe parcursul terapiei a fost normalizată cu Gelul de duş Silver şi Crema de Corp Silver. Pielea din jurul unghiiilor o ungeam cu Crema de Cristal. La sfârşitul tratamentului de chemoterapie unghiile de pe mâini şi picioare se reînnoiseră. Medicul curant nu se mai întâlnise cu un asemenea caz. Durerile de şold şi de spate ale copilului meu cauzate de analizele măduvei s-au ameliorat, apoi au dispărut ca urmare a folosirii Uleiului de Cristal. Am masat zonele dureroase dimineaţa şi seara. Acum se află sub un tratament de susţinere: Puri-Nethol şi Methotoxat L – sunt medicamentele pe care le primeşte acum. D-na F.S., Pécs.

Sunt o femeie de 60 de ani, bolnavă de diabet. Am hipertensiune şi de la vârsta de 22 de ani mă confrunt şi cu o dismetabolie. Zilnic folosesc de 4 ori insulină, respectiv medicamente pentru scăderea tensiunii. După menopauză diabetul mi s-a agravat. Sistemul imunitar a fost foarte slăbit. Am început să folosesc siropul Flavin 7, în cantitate de 3×5 ml, dacă starea de sănătate mi s-a înrăutăţit am mărit doza la 3×10 ml. Pe lângă sirop foloseam şi picăturile Trace Minerals 84 M, 2×15 picături. Glicemia mi s-a stabilizat, dacă sunt liniştită de la 17 coboară la 9. Tensiunea este normală, starea generală mi s-a îmbunătăţit. Problemele cu scaunul încep să se normalizez. D-na Cs.B. Szekszárd.

Am 35 de ani, De la vârsta de 14 ani am probleme cu aparatul respirator. Primeam Doxicilină, Tetran, Amoxicilină. Nu mă mai ajutau nici cele mai tari antibiotice. Mă confruntam mereu cu aceste probleme ale aparatului respirator, din faringe mi s-a îndepărta un chist de mărimea unui pumn şi mi s-au mai îndepărtat 32 de focare purulente. Sistemul meu imunitar nu reuşise să se apere. Am încercat siropurile Flavin 7, Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M. Am constat că în decurs de jumătate de an problemele aparatului respirator dispăruseră. Sistemul imunitar mi s-a întârit. Mi s-a îmbunătăţit capacitatea de concentrare. Csibi Zsuzsanna, Szekszárd.

Sunt un bărbat de 50 de ani. Am hipertensiune am căutat o rezolvare pentru această problemă. Medicul mi-a propus să iau tablete pentru scăderea tensiunii. Am încercat siropul Flavin 7 şi picăturile de Trace Minerals 84 M. Am constatat că hipertensiunea mi s-a normalizat şi mi  s-a îmbunătăţit şi starea generală. Din siropul Flavin 7 consumam zilnic 5 ml, iar din picăturile Trace Minerals 84 M 20 de picături. M.J., Szekszárd.

Băieţelul meu are 5 ani, dar suferă de sufocări astmatice şi alergie. Am primit tratatment medicamentos clasic, apoi de aproximativ patru luni a început să consume siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M. De când foloseşte siropul Flavin 7 simptomele fiului meu au încetat. Starea i s-a îmbunătăţit. Suportă mult mai bine efortul, stările de sufocare au dispărut. Din siropul Flavin 7 a luat zilnic 2×5 ml, iar din picăturile Trace Minerals 84 M 20 de picături. Hegedűs László, Szekszárd.

Sunt un bărbat de 39 de ani. Am lucrat în Germania la o firmă de prelucrarea cărnii. Din cauza frigului şi probabil a fumatului mi s-au inflamat articulaţiile. Sistemul imunitar mi-a slăbit, iar eu slăbisem câteva kilograme. Mi s-a propus să folosesc siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M. Pentru ameliorarea durerilor mi s-a propus Uleiul de cristal. Azi nu mai am probleme. M-am îngrăşat, greutatea mi s-a normalizat. Starea mea generală e bună. Nu mai am dureri de când folosesc Uleiul de cristal. Cs.P., Szekszárd

Fetiţa mea are 11 ani. Eterna ei problemă era amigdalita şi avea limfonozii umflaţi.   O tratam cu antibiotice, dar fără rezultat. Din siropul Flavin 3 a consumat 3 sticle, zilnic luând 3×30 picături. Astfel nu mai făcuse amigdalită, limfonozii nu i s-au mai umflat i s-a îmbunătăţit pofta de mâncare, nu obosea atât de repede. D-na Király Koskics Ildikó, Szekszárd.

Sunt o femeie de 63 de ani. Am folosit imp de trei luni siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M în scop profilactic. Din siropul Flavin 7 consumam zilnic 5 ml, din Trace Minerals 84 M 20-30 picături. Mi s-a îmbunătăţit starea generală, sistemul imunitar şi nu răceam atât de des. D-na T.I., Szekszárd.

Sunt o femeie de 66 de ani. Sufăr din cauza mai multor probleme. Am varice la picior, sufăr de diabet, am un chist pe rinichi, mi s-a depistat o tumoare pe uter, am probleme şi din cauza arterosclerozei şi a inimii. Pentru toate aceste probleme iau mai multe feluri de medicamente. Mi s-a propus să încerc siropul Flavin 7. Şi în ziua de azi folosesc zilnic 5-5 ml din acest produs. Am observat că problemele cu varicele s-au ameliorat. D-na Kemény Sándor, Szekszárd.

Sunt o femeie de 50 de ani. Am încercat următoarele produse în scop profilactic: siropul Flavin 7, siropul Flavin 3, Crema de Cristal, Trace Minerals 84 M. Le-am administrat conform dozelor prescrise. Am constatat că mi s-a îmbunătăţit starea generală, mi s-a mărit rezistenţa, nu oboseam atât de repede. Datorită folosirii Cremei de cristal petele de pe faţă nu se mai colorau în timpul expunerii la soare. D-na T. J., Szekszárd.

Băieţelul meu are 4 ani, iar la vârsta de 1,5 de ani s-a depistat că e alergic la unele alimente ( ouă, roşii etc.), respectiv i s-a slăbit şi sistemul imunitar. Din siropul Flavin 3 timp de o lună jumătate i-am dat 3×30 picături, iar picăturile Trace Minerals 84 M i le dau în permanenţă. Nu a beneficiat de tratatment medicamentos. Datorită produselor alergia i-a dispărut, sistemul imunitar i s-a întârit. Nu a avut gripă de atunci, de la grădiniţă nu a lipsit. Takács Tamás István, Szekszárd

Sunt o femeie de 25 de ani. Aş dori să nasc un copil, dar din păcate din cauza problemelor ginecologice până în prezent nu am rămas însărcinată. Am început să consum picăturile Trace Minerals 84 M, din care în prezent folosesc 60 de picături, respectiv siropul Flavin 7 din care iau 2×5 ml. Pe lângă acestea beneficiez şi de un tratament hormonal. Am slăbit 10-15 kg, chisturile de lângă ovar au dispărut complet, iar sistemul imunitar mi s-a întărit. Cs.Sz., Szekszárd

Sunt o femeie de 40 de ani. Problemele mele: Candida, dismetabolie, supragreutate. Am început să folosesc siropul Flavin 7, zilnic câte 5 ml, Trace Mineral 84 M câte 120 de picături zilnic. În cele trei luni de când le administrez problema de dismetabolie s-a rezolvat, pe lângă un regim minor am slăbit 27 de kg. D-na Kovács János, Szekszárd

Sunt un bărbat de 52 de ani. Din siropul Flavin 7 am folosit zilnic 35 ml, iar din Trace Minerals 84 M zilnic 60 de picături, iar din iunie îl folosesc în continuu. Am avut o tumoare la plămâni şi din cauza metastazei la nivelul creierului m-am operat, ce a fost urmat de tratamentul chemoterapeutic şi radiaţii. După folosirea produsului timp de o lună şi jumătate rezultatele pulmonare au devenit bune în totalitate, schimbările la nivelul creierului se află în curs. Árki József, Szekszárd

Sunt un bărbat de 42 de ani, din martie 2003 am început să consum siropul Flavin 7 zilnic între 25-30 ml. Tumoarea de la nivelul rinichiului s-a transformat într-o trăire la nivel pulmonar. Am participat la terapii chemoterapeutice. Efectele adverse deosebite nu prea am observat, pe lângă injecţiile Roferon şi Prolenkin iau şi capsule Ftorafur. Din mai a început regresia. Aşa cred că aceste produse împreună mă ajută să înving boala. Tocmai de aceea consider că această ameliorare se datorează în mod special siropului Flavin 7. H.J., Szekszárd

Sunt un bărbat de 36 de ani. Din iunie consum continuu siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 7×5 ml, iar picăturile Trace Minerals 84 M în cantitate zilnică de 20-60 picături. În mai s-a depistat că sufăr de boala Non-Holdgkim lymphoma. Până în prezent am fost supus la trei tratamente chemoterapeutice. Foile de ieşire din spital dovedesc că pe radiografiile abdominale ale gâtului plămânului se observa micşorarea, ceea ce s-a produs exclusiv în perioada cât luam siropul Flavin 7. Brunner Attila, Szekszárd

Sunt un bărbat de 20 de ani. În ianuarie 2003 s-a depistat că am o tumoare malignă pe creier. Mi s-au prescris medicamente şi am primit un tratatment de radioterapie. La 3 martie 2003 am început să folosesc siropul Flavin 7. La trei luni după începerea consumării siropului tumoarea începuse să se micşoreze. Din iunie, pe lângă siropul Flavin 7, începusem să folosesc şi picăturile Trace Minerals 84 M. În a 10-a zi de la începerea folosirii siropului Flavin 7 îmbunătăţirea stării mele generale era vizibilă, mă puteam exprima mult mai bine şi vederea începuse să mi se îmbunătăţească. Din picăturile Trace Minerals 84 M folosesc zilnic 60 de picături. Horváth Gergely, Szekszárd.

Sunt o femeie de 52 de ani. Am fost operată. Am început să folosesc siropul Flavin 7, în cantitate zilnică de 40 ml. Din picăturile Trace Minerals 84 M folosesc zilnic 2×60 picături. Starea mea generală de după operaţie a fost surprinzător de bună, deşi ştiam de la bun început că sufăr de o boală incurabilă. Am observat că în urma folosirii suplimentului nutritiv starea mea fizică s-a îmbunătăţit. D-na G.L., Szekszárd

Sunt un bărbat de 40 de ani. Am o infecţie cu Candida de mai mulţi ani. Am primit tratament  medicamentos clasic, respectiv am ţinut regim. Am început să folosesc siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M în cantitate zilnică de 2×10 picături. După o cură de 7-8 luni mă simţeam din ce în ce mai bine. Regimul strict încet-încet îl puteam îmbunătăţii şi cu unele alimente pe care nu le puteam folosi până atunci. P.L., Zalaegerszeg

Sunt o femeie de 47 de ani. Încă din copilărie sufăr de psoriazis şi nici un fel de tratament nu m-a ajutat în mod real. Am încercat siropul Flavin 3 şi cosmeticele. În perioada cât foloseam siropul Flavin 3 erupţiile dispăruseră, un efect manifestat continuu. Pe lângă acestea foloseam şi Gelul de duş Silver şi Crema de corp Silver. Din păcate nu am fost destul de perseverentă şi după ce m-am lăsat de folosirea produselor simptomele reapăruseră. D-na K.A., Zalaegerszeg

Sunt o femeie de 50 de ani. De nouă ani sufăr de hipertensiune, iar de şase ani am probleme cu articulaţiile. Zilnic iau o tabletă de Coverex. Aproximativ 5 luni am folosit siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M în cantitate zilnică de 2×20 picături. În urma folosirii siropului Flavin 3 şi a picăturilor Trace Minerals 84 M mişcările mi s-au uşurat şi chiar şi radiografiile arătau doar o calcifiere în stare incipientă. Tensiunea mi-a scăzut de la 170-160  la valori de 120-130, iar această valoare e stabilă de aproximativ un an. D-na V.M.E., Zalaegerszeg

Sunt un bărbat de 50 de ani. Mă simţeam slăbit de luni de zile, când într-una din zile am observat în revista Patika Magazin siropul Flavin 7. Am început să-l folosesc chiar de a doua zi. Timp de 3 luni am folosit zilnic 30 de picături din acest produs. După trei luni organismul mi s-a întărit şi nu mă mai simţeam slăbit. Recomand tuturor acest produs extraordinar. L.J., Békéscsaba.

Sunt o femeie de 70 de ani. Am început să folosesc capsulele Flavin 7 din cauza unor probleme ale circulaţiei sângelui. Zilnic luam 3×1 capsule. Odată cu începerea folosirii acestui produs săntatea mi s-a îmbunătăţit considerabil. Mulţumiri celui care a descoperit acest produs. D-na Gy.J., Békéscsaba.

Sunt o fată de 27 de ani. De mai mult timp sufăr din cauza unor inflamaţii în organism. Am folosit antiinflamatoare, care însă mi-au atacat stomacul. Timp de jumătate de an am folosit în cantitate mică şi siropul Flavin 7. Durerile cauzate de inflamaţie s-au ameliorat, organismul mi s-a întărit. G.A.; Békéscsaba.

Sunt o femeie de 44 de ani. Am avut un miom, de aceea am început să folosesc siropul Flavin 7, consumând timp de un an zilnic câte 60 de picături. Pentru miom nu există tratatment medicamentos, aşa că am avut mare încredere în siropul Flavin 7. Datorită acestui sirop nu am avut nevoie de intervenţie chirurgicală. T.M., Békéscsaba.

Sunt un unbărbat de 30 de ani. Am lucrat foarte mult, astfel simţeam nevoia să folosesc un supliment de materiale minerale. De aceea timp de câteva luni am folosit într-o cantitate mică Trace Minerals 84 M, care a avut un efecte benefic asupra organismului meu. Când voi simţi nevoia îl voi folosi din nou. K.G., Békéscsaba.

Sunt o femeie de 83 de ani. De patru ani mi se formează la ochi o cataractă, dar încă nu se poate opera. Ochiul e mereu roşu, iar tensiunea intraoculară e mai ridicată. Am folosit picături de ochi Timoptic. Am încercat Crema de cristal. Aproximativ după o săptămână roşeaţa a dispărut. Altă dată dacă întrerupeam tratatmentul cu picăturile după atât timp se manifesta deja mâncărimea oculară alergică. Până acum încă nu mi-a apărut. S-a normalizat şi tensiunea intraoculară. Dacă întrerup folosirea Cremei de cristal roşeaţa apare din nou la ochi. Folosesc în mod continuu şi picăturile Trace Minerals 84 M şi siropul Flavin 7. D-na Sándor Gyula, Budapesta.

Sunt o femeie de 70 de ani. De şapte ani am suferit un infarct. La un an după acesta ambele braţe zi şi noapte îmi amorţeau. Pentru amorţeală nu primeam nici un fel de medicament, în rest iau medicamente pentru problemele de inimă şi alte medicamente. Pe lângă acestea mergeam din două în două săptămâni la control. În mai-iunie 2003 am folosit siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M. Din siropul Flavin 7 am folosit 4 sticluţe în doze zilnice de 2×10 ml. Din picăturile Trace Minerals 84 M în decurs de două luni am folosit două sticluţe. După ce am folosit cele patru sticle de Flavin 7 în sfârşit amorţeala din braţe dispăruse. După cea de-a treia sticlă simptomele începuseră să se amelioreze, iar după a patra sticlă starea s-a îmbunătăţit rapid. D-na S.L., Budapesta.

Sunt o femeie de 65 de ani. Am suferit o operaţie la sân din cauza unei tumori. După aceea am urmat un tratament de chemoterapie şi raze cobalt. Din martie 2002 folosesc siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 20 ml, iar din ianuarie 2003 consum zilnic câte 15 ml. În timpul tratamentului de chemoterapie  nu am avut nici un fel de neplăceri, efecte adverse. Am suportat bine şi razele. Din ianuarie 2003 am consumat neregulat, iar din iulie 2003 în mod regulat câte 20-30 picături din Trace Minerals 84 M. Un lucru esenţial pentru mine e faptul că folosirea siropului Flavin 7 nu e un lucru neplăcut sau care provoacă scârbă, ci dinpotrivă se poate consuma cu plăcere. D-na dr. G.Z., Budapesta.

Din 1 februarie 2003 folosesc siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×5 ml. De atunci mi s-a îmbunătăţit starea generală şi pofta de mâncare. Am devenit mai echilibrat şi folosesc mai puţine calmante. T.T., Budapesta.

Din noiembrie 2002 iau siropul Flavin 7. În noiembrie 2002 s-a descoperit că am tumoare malignă la limfonod Non Hodgkin. În timpul tratamentului cu infuzie nu am suferit de efecte secundare (nu am vomitat/ nu am avut o stare generală proastă ), în timp ce bolnavul de pe patul de alături suferea de acele efecte secundare. D-na N.E., Budapesta.

În august 2002 am fost diangnosticată cu o tumoare malignă la plămân. Am primit infuzie Cytostaticus. Din aprilie 2003 iau sirop Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×5 ml. Mi s-a îmbunătăţit pofta de mâncare, în timpul tratamentului cu infuzie nu am vârsat, starea mea generală e foarte bună. D-na D.J., Budapesta.

În 2003 mi s-a diagnosticat o tumoare malignă la sân. Am urmat un tratament de chemoterapie şi de radioterapie. De jumătate de an iau siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×5 ml. Mi s-a îmbunătăţit pofta de mâncare, m-am îngrăşat, mi s-a îmbunătăţit starea generală. D-na K.J., Budapesta.

Sunt un bărbat de 81 de ani. Sufăr de o boală cronică a plămânilor pentru care am primit injecţii şi infuzii. Beau siropul Flavin 7 de un an, în cantitate zilnică de 2×5 ml. Pe timpul bolii am slăbit 10 kg în scurt timp, iar de mai multe ori am avut gripă cu febră. De când iau siropul Flavin 7 mi s-a îmbunătăţit starea generală, m-am îngrăşat, nu mă mai îmbolnăvesc aşa des. V.L., Budapesta.

Sunt o femeie de 74 de ani. În 1977 am avut o embolie pulmonară şi am suferit un infarct. Pe ambele picioare am varice, am o boală locomotorie, respectiv sufăr de hipertensiune. În 1978 am suferit o operaţie la varice, 1990 am avut o embolie repetată. În această perioadă am luat mai multe medicamente. Siropul Flavin 7 am început să-l folosesc în urmă cu doi ani. Timp de un an am folosit zilnic 2×5 ml, iar de un an 1×5 ml zilnic. Pe lângă siropul Flavin 7 iau zilnic şi 20 de picături de Trace Minerals 84 M. După aproximativ 2 luni de la începerea tratamentului cu Flavin 7 am observat că nu îmi mai amorţeşte piciorul. Nu trebuia să continui tratamentul cu pastile de sare, nu mă mai dureau articulaţiile. Valoarea tensiunii arteriale s-a stabilizat, în prezent fiind între 130-140. Analizele de sânge sunt în echilibru, e drept că trebuie să-mi mai iau medicamente, dar doza nu s-a schimbat. Mă dureau articulaţiile spatelui şi ale genunchiului. Acum însă nu mai sunt nevoită să iau medicamente, pe când înainte luam mereu şi nu-mi foloseau. De când folosesc aceste produse mă simt mult mai bine şi nici nu voi întrerupe acest tratatment. Până în prezent n-am mai folosit un produs atât de bun şi eficient. Mulţumesc producătorilor acestui produs. Le doresc în continuare mult succes în munca lor şi multă sănătate !

Sunt un bărbat de 80 de ani bolnav de diabet. Am probleme din cauza sclerozei arterei coroane cardiace, sufăr şi de prostată şi am probleme din cauza unui chist la rinichi. Din 1986 terapia medicamentoasă a trebuit să fie schimbată pe un tratatment cu injecţii cu insulină. Zilnic am nevoie de două injecţii. Am urmat şi un tratatment medicamentos şi acum iau la fel de multe medicamente. Am fost trtatat de mai multe ori şi la spital. Siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M le iau în mod regulat de doi ani. Din siropul Favin 7 iau zilnic 5 ml, iar din picături 20 ml. Când începusem să iau siropul Flavin 7 avem hipertensiune. Pentru că dispun de un dispozitiv de măsurare a glicemiei pot să-mi măsor aceste valori. Din păcate valoarea s-a situat mereu peste 10, ba chiar a fost şi 16 şi 17. De când folosesc siropul Flavin 7 aceste valori au scăzut sub 10 şi doar rareori urcă la valoarea de 12. Am suferit şi de o mărire a prostate, care mi s-a depistat în urmă unui control cu ultrasunet înainte de a începe să folosesc siropul Flavin 7. După ce am început să folosesc siropul Flavin 7 o altă analiză realizată prin ultrasunete a arătat deja o imagine normală. Pe rinichi am avut un chist de 30-40 mm. Şi acesta s-a diminuat. Am constatat că acest produs are un efect benefic asupra fiecărui organ. Starea generală mi s-a îmbunătăţit considerabil. Faptul că nu mai am probleme din cauza diabetului e un lucru formidabil pentru mine, căci înainte sufeream mult din această cauză. Înainte aveam şi alte valori ale analizelor ridicate, astfel şi nivelul colesterolului. Am avut probleme şi cu fierea. Acum aceste valori s-au stabilizat. Într-un cuvânt am numai cuvinte de laudă pentru aceste produse. Nu voi întrerupe folosirea lor. V.J., Budapesta.

Sunt un bărbat de 72 de ani. La 10 iunie 2002 am fost operat din cauza unei tumori la colon. După aceea am primit un tratatment de chemoterapie timp de şase luni. Nu am avut nevoie de tratament medicamentos. La două săptămâni după operaţie am început să folosesc siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M. Şapte luni luam zilnic 2×5 ml, de atunci folosesc zilnic 1×5 ml. Picăturile Trace Minerals 84 M le-am consumat 2-3 luni, zilnic câte 20 picături. În timpul tratamentului de chemotrapie abia am avut efecte secundare. În pauzele tratamentului aveam poftă de mâncare, nu-mi era greaţă, n-am avut probleme cu scaunul. Fizic am suportat bine chemoterapia. La începutul tratamentului începuse să-mi cadă părul, dar s-a stopat. După scurt timp a reînceput creşterea părului. Sistemul cardiovascular a fost stabilit în timpul tratamentului. Analizele de laborator s-au înrăutăţit doar în mică măsură pe parcursul tratamentului, acesta putând fi continuat conform protocolului. De atunci rezultatele mele sunt normale. Nu am probleme cu digestia şi cu scaunul. Analizele de raze de la torace şi cele cu ultrasunete la abdomen sunt negative. Credem cu tărie că această stare de bine se va menţine multă vreme. T.T., Tiszanána.

Sunt o femeie de 53 de ani. Mai ales pe timpul verii a trebuit să muncesc mult. M-a durut îngrozitor capul, eram mereu obosită, aveam o stare generală proastă. Pe deasupra s-a constat că sufăr şi de hernie la coloană. Tratamentul medicamentos şi cel fizio-terapeutic nu a adus o schimbare esenţială, durerea nu s-a ameliorat nici la efectul acelor multe medicamente pe care le luam. În mai 2005 am cunoscut siropul Flavin 7. După aceea timp de şase luni luam zilnic câte 5 ml din acest sirop. A urmat o pauză, apoi din aprilie 2003 am reînceput folosirea sa şi continui şi în ziua de azi. Am observat că după ce iau siropul Flavin 7 durerea de cap dispare. Starea mea generală s-a îmbunătăţit pot lucra foarte mult şi nu sunt obosită. Am o stare generală bună şi din această cauză mă simt bine. Furnizorul meu de produse mi-a propus să încep să iau şi săruri minerale, sper că acum vor fi la fel de bune ca şi siropul Flavin 7. Şi ginerele meu foloseşte acest sirop şi este foarte mulţumit de el. Ne-a curăţat venele de toxine. Mulţumim ! D-na Cs.J., Tiszanána.

Sunt o femeie de 49 de ani. Pe coloana vertebrală mi s-a descoperit o calcifiere. Analizele de sânge au fost proaste, nivelul colesterolului a fost ridicat, iar funcţiile ficatului slabe. Aveam probleme şi cu coledocul. Pe lângă acestea au apărut şi problemele de climax, călduri, durere de cap. Pe lângă tratamentul medicamentos am primit şi un tratament de fizioterapie, cât şi hormoni sub formă de injecţie. Din păcate de la acest tratament mi s-a inflamat varicele de la picior aşa că n-am mai putut continua tratamentul. Siropul Flavin 7 l-am folosit timp de un an începând din 2002. Zilnic luam 2×20 picături din el. Foloseam şi Trace Minerals 84 M. La două luni după ce începusem să consum siropul Flavin 7 am constatat că nu mai sunt atât de obosită. Dacă seara mă culcam mai târziu, dimineaţa mă trezeam odihnită. Nu mă dureau picioarele, puteam să fac efort, valorile nesatisfăcătoare din analizele de sânge se normalizaseră. Pe radiografia  coloanei vertebrale făcută anterior se putea vedea clar aceea calcifiere pe vertebră. În primăvara anului 2003 mi s-a făcut din nou o radiografie, iar atunci această deformare a fost doar moderată. Şi de atunci consum Trace Minerals 84 M. Am observat că luând Trace Minerals 84 M nu mă mai doare piciorul. Pentru problemele mele cu hemoroizii luasem Crema de cristal, pentru că din timpul naşterii aceasta era o problemă pentru mine. Nodul s-a retras şi nu mai sângerează. Nu am nici dureri. Crema de cristal am folosit-o deja şi pentru herpes. Durerile de cap cauzate de migrenă mi le-am ameliorat cu Ulei de cristal. Uleiul de cristal s-a dovedit a fi eficient şi în cazul gingivitei. În plus mi-a plăcut mult şi mirosul acestui produs. Folosim toată gama produselor Silver. Fiului meu îi place nespus de mult şamponul. De când îl foloseşte nu mai are mătreaţă, nu i se mai cojeşte pielea capului. Eu folosesc Gelul de duş şi Crema de corp. Au un parfum plăcut, respectiv de când le folosesc pielea mea nu mai e uscată. Săpunul lichid e folosit şi îndrăgit de toţi membri familiei. Iubim foarte mult aceste produse şi încercăm să le facem cunoscute pentru tot mai mulţi oameni, pentru ca şi ei să poată să le cunoască efectul benefic. D-na T.T., Tiszanána.

Sunt o femeie de 52 de ani. Starea mea de sănătate a fost destul de şubredă de aceea am început să folosesc siropul Flavin 7. S-a dovedit a fi eficient pentru durerile de picior pe care le aveam în fiecare dimineaţă şi a dat rezultate şi în cazul strănuturilor repetate de care sufeream. Tensiunea mi s-a îmbunătăţit, iar pe urmă s-a normalizat. Timp de 10 zile luam câte 10 ml din siropul Flavin 7, iar în continuare doar 5-5 ml. Toamna şi primăvara folosesc o cantitate de 200-200 ml. D-na L.J., Mórahalom.

Sunt o femeie de 63 de ani. În martie 2002 mi s-a depistat o tumoare la sân, iar după aceea mi s-a exteripat. Am primit un tratament medicamentos. Din iunie 2002, timp de 3 luni, am folosit siropul Flavin 7 de două ori zilnic câte 10-10 ml. După aceea am scăzut cantitatea la 5 ml zilnic, în prezent folosesc această cantitate. Controalele cu ultrasunete efectuate la trei luni după operaţie au fost negative. D-na Pallagi János, Berekfürdő.

Sunt o femeie de 58 de ani. De zeci de ani am probleme cu stomacul, cu fierea, în plus aveam neplăceri din cauza unei sinuzite permanente. Pe lângă acestea frecvent mă simţeam slăbită, obosită. Medicii mi-au prescris antibiotice. Siropul Flavin 7 începusem să-l iau din proprie decizie şi am constatat că e foarte bun. Prin folosirea acestui produs mi s-a întărit sistemul imunitar. Probabil a stopat şi acele infecţii pe care mi le-au cauzat problemele ficatului şi ale fierii, căci aceste probleme au încetat. În această perioadă nu mi-a reapărut nici sinuzita. În timpul folosirii acestui sirop mi s-a îmbunătăţit acuitatea vizuală. Nu foloseam atât de multă cafea, iar dimineaţa nu mă mai simţeam obosită. Şi fiului meu de 38 de ani i-a folosit cura cu siropul Flavin 7. El suferea de ulcer la colon. Personal am încercat acest sirop pentru a-mi putea povesti exprienţa. Folosesc şi produsele Silver, care au un efect benefic. Şamponul face părul mătăsos. În rest părul capătă un luciu anume de la acest produs. D-na Mészáros Sánta Éva, Gyula.

Sunt o femeie de 28 de ani. Sufăr de o alergie severă la polen. Am probleme în permanenţă din cauza conjunctivitei şi a inflamării mucoasei nazale. Din când în când sufăr şi din cauza unei edeme a laringelui. Siropul Flavin 7 îl folosesc de aproximativ un an. Zilnic iau o cantitate de 50 ml. După trei luni de la începerea folosirii siropului alergia îmi dispăruse, mă vindecasem. După întreruperea tratamentului, la trei-patru luni, simptomele reapăruseră. Am reînceput folosirea siropului după care alergia a încetat din nou. V.E., Eger.

Sunt o femei de 56 de ani. Am dorit să-mi întăresc sistemul imunitar. La început foloseam vitamine, pe urmă am încercat siropul Flavin 7. Jumătate de an am folosit zilnic 2×5 ml. Mă simţeam plină de viaţă, nu mă mai simţeam obosită. Mi s-a îmbunătăţit şi starea de altfel labilă a sisitemului nervos.Tensiunea mi s-a stabilizat. În prezent nu folosesc siropul Flavin 7, dar la toamnă voi începe o nouă cură cu acest produs. D-na Sz.A, Balatonfenyves.

Sunt o femeie de 48 de ani. Am suferit o operaţie din cauza hemoroizilor, iar în urma operaţiei survenit o ruptură a perineului. În urma operaţiei aveam o scurgere dureroasă din rect, un lichid plin cu puroi. Abia mă puteam mişca, mergeam cu greu la toaletă, pe de o parte din cauza stării de după operaţie, iar pe de altă parte din cauza perineului deschis. Aveam dureri încontinuu. Din siropul Flavin 7 foloseam zilnic o cantitate de 2×15 ml. Rana o tratatm cu Cremă de cristal. Acum o săptămână am fost la un consult proctologic la Budapesta. Medicul meu  s-a mirat că rana e mai frumoasă, pe cale de a se vindeca. Starea mea fizică s-a îmbunătăţit. Mi s-a îmbunătăţit pofta de mâncare, sunt mai fericită. Sunt foarte mulţumită că am descoperit siropul Flavin 7 şi Cema de cristal. D-na H.F., Balatanfenyves.

Sunt o femeie de 47 de ani. La sânul stâng mi s-a despistat o tumoare, în ianuarie 2002. După operaţie am primit un tratament de radioterapie. După aceea, din martie 2002, am început să folosesc siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M. Din siropul Flavin 7 foloseam 2×10 ml, iar din picăturile Trace Minerals 84 M zilnic câte 60 de picături. Am constatat că atât psihic, cât şi fizic mă simţeam mult mai bine. Am fost în stare să mă deplasez singură din două în două zile la tratament, la Pécs. Pofta de mâncare mi s-a îmbunătăţit. Simt că am nevoie de siropul Flavin 7. Analizele sunt negative, dar eu folosesc în continuare siropul Flavin 7. Mă simt bine ! D-na L.A., Balatonfenyves.

Sunt un bărbat de 64 de ani. În martie 2003 s-a impus amputarea degetului mare de la piciorul stâng. La chirurgie am beneficiat de tratament potrivit, după care mergeam periodic să-mi schimb pansamentul. Totuşi locul operaţiei s-a infectat. Era plin de puroi, care avea un miros puternic. Pansamentul trebuia schimbat zilnic de două ori. La propunerea unui cunoscut am început să folosesc siropul Flavin 7. Zilnic iau de două ori câte 15-15 ml. Rana se vindecă rapid, se închide.   S-a ameliorat scurgerea puroiului. Infecţia a încetat. Glicemia s-a armonizat, mi s-a stabilizat şi tensiunea. Vindecarea este vizibilă. Noaptea reuşesc să dorm. Cred în siropul Flavin 7 ! T.J., Balatonfenyes.

Sunt o femeie de 47 de ani. În 2002 am fost operată din cauza unei tumori la sân. După aceea am urmat un tratament de chemoterapie. Din februarie 2003 folosesc siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M. Din sirop consum 2×10 ml, iar din picături – 60 zilnic. Sunt conştientă de gravitatea bolii, dar nu trăiesc cu senzaţia de boală. Ţin un regim strict, nu mănânc mâncăruri prăjite. Siropul Flavin 7 mi-a readus pofta de mâncare, dar şi pofta de viaţă. D-na V.K.E., Balatonfenyves.

Unui bărbat de 43 de ani i s-a îndepărtat pancreasul din cauza unei tumori, în plus i s-au depistat unele metastaze pulmonare la ficat. A primit tratament chemoterapeutic. După operaţie a început de îndată să folosească în doze mari siropul Flavin 7. Era conştient de boala sa, dar vroia să se vindece ! A folosit siropul Flavin 7 timp de un an. În urma tratamentului nu i-a căzut părul. Nu avea dureri. Mergea zilnic cu bicicleta la locul de muncă. În martie 2003 dintr-o dată a făcut febră mare, se simţea rău. A fost dus imediat la Koposvár la oncologie.

Sunt o femeie de 68 de ani. Am fost operată, la 5 mai 2003, din cauza unei tumori maligne la sân. Am primit un tratament citostatic. Siropul Flavin 7 am început să-l folosesc din 9 aprilie 2003. Beau până în ziua de azi zilnic 20 de ml. După tratament mă simt bine nu mi-e greaţă. Nu-mi cade deloc părul. Am poftă de mâncare, nu am slăbit. Analizele de sânge mi-au fost bune. D-na F.D., Balatonfenyves.

Sunt o femeie de 53 de ani. Am fost operată, la 10 aprilie 2003, din cauza unei tumori maligne la sân. Am primit tratament citostatic. De la apariţia bolii, din 7 aprilie 2003, iau siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 20 ml. În urma tratamentului nu mi-a fost greaţă. Am o poftă de bună mâncare, iar starea generală e bună. Analizele de sânge făcute înainte tratamentelor au fost mereu bune, aşa că tratamentele nu trebuiau amânate. La începutul bolii slăbisem, dar acum de un timp îmi menţin greutatea. B.M.; Balatonfenyves.

Sunt un bărbat de 64 de ani. Am avut o tumoare la colon şi din această cauză am fost operat. Am primit un tratament de chemoterapie. Am folosit siropul Flavin 7 timp de un an, începând din decembrie 2001, în cantitate zilnică de 2×10 ml. Pe lângă sirop am folosit şi picăturile Trace Minerals 84 M. În timp ce foloseam siropul Flavin 7 în urma „ celei mai mari” intervenţii chirurgicale am fost supus şi unei operaţii la hemoroizi şi unei intervenţii dentare minore. Sunt convins că datorită sirpoului Flavin 7 aceste operaţii nu au fost însoţite de complicaţii şi s-au vindecat rapid. La numai câteva zile după operaţie stomatologului nu-i venea să creadă că rana deja e vindecată. Bantiz József, Balatonfenyves.

Sunt un bărbat de 58 de ani. În ianuarie 2002 s-a depistat că am o tumoare la colon. Am fost supus unui tratament de chemoterapie. Siropul Flavin 7 l-am folosit timp de un an în cantitate zilnică de 2×10 ml. În plus luam 60 de picături din Trace Minerals 84 M. Folosirea ambelor produse le-am început în a doua zi de după operaţie. La fiecare jumătate de săptămână consumam o sticlă din siropul Flavin 7. La tratamente, mergeam singur, conduceam maşina. Acum nu mai am simptome. Am şi în prezent un păr bogat, nu mi-a căzut. În decembrie 2002 toate analizele mi-au fost negative. De atunci consum siropul Flavin 7 doar ca doză de susţinere. Mă simt în forţă maximă. Starea mea generală e bună. Analizele repetate au fost negative. W.Gy., Balatonfenyves.

Sunt o femeie de 83 de ani. Din 1998 mi s-a diagnosticat o tumoare la sânul stâng. Am primit tratament citostatic, apoi în 2000 am început să consum zilnic siropul Flavin7 în cantitate zilnică de 2×10 ml. De atunci îl folosesc în mod regulat. Pe tot parcursul bolii mele nu am avut simptome neplăcute: greaţă, stare generală proastă, căderea părului. Am poftă de mâncare bună, starea mea generală este bună. Merg lunar la tratament. Datorită siropului Flavin 7 nu mă simt bolnavă. D-na H.J., Balatonfenyves.

Sunt un bărbat de 46 de ani. În ianuarie 2003 mi s-a depistat că am probleme cu amigdalele. Diagnosticul tumoare malignă a amigdalelor. Am primit un tratament de chemoterapie. Lunar folosesc două sticle de sirop Flavin 7. Starea mea de după operaţie stagnează. Am poftă de mâncare bună, deşi sunt slab acest lucru nu se observă. În timpul tratamentelor nu am avut reacţii adverse. Nu mi-a căzut părul, nu am avut greaţă şi nu mi-a scăzut pofta de mâncare. Nu mă simt bolnav. Lucrez cu voie bună. Merg să-mi fac analizele de sânge din două în două săptămâni şi totul este în regulă. K.Gy., Balatonfenyves.

La recomandarea unui cunoscut am folosit un an şi jumătate siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×10 ml. Boala mea: dublu microadnom al glandei hipofize. Datorită siropului Flavin 7 mi-au dispărut greaţa – dimineaţa,  şi ameţeala. Mi s-a îmbunătăţit starea generală. Teoretic mă simt mult mai puternică. Rezultatele analizei CT: dublu adenom nu s-a demonstrat cu certitudine, probabil am o altă malformaţie a mucoasei.    D-na O.L., Nyíregyháza.

Sunt un bărbat pensionar. La începutul anului 2003 s-a descoperit că am probleme la: ficat, ulcer şi în plus sufăr şi de pancreatită. Medicul mi-a prescris Legalon, Bolus Adstringens şi Kreon pe care le-am şi folosit. În primele trei luni ale anului 2003 foloseam siropul Flavin 7 de 2 ori pe zi, apoi din cauza pensiei mici îl foloseam doar de două ori pe săptămână. Totuşi am constatat o îmbunătăţire a stării mele. Valoarea gamma gt s-a modificat de la 1286 la 52, iar starea mea se îmbunătăţise considerabil. O.L., Nyíregyháza.

În 2002 s-a depistat că tatăl meu suferă de cancer. Am primit medicamente pentru ficat. Din noiembrie 2002 până în 10 martie 2003 consuma siropul Flavin 7. Dimineaţa şi seara lua de 2×10 ml. Pe lângă sirop folosea şi picăturile Trace Minerals 84 M. Din păcate, atunci, când am fost înştiinţată de boala tatălui meu, fusese deja într-un stadiu avansat, căci boala avusese deja metastază şi la alte organe. Totuşi am constat că siropul Flavin 7 îi întărise sistemul imunitar, întrucât nu s-a îmbolnăvit şi de alte boli. B.E., Nyíregyháza.

Sunt un bărbat de 71 de ani. Din cauza ulcerului duodenal şi a lipsei de poftă de műncare am început să iau siropul Flavin 7. Anterior aceastei perioade mi s-au admisnistrat mai multe tratamente spitaliceşti şi pentru ulcer am primit diverse medicamente. Siropul Flavin 7 am început să-l iau doar de 3 luni în doză zilnică de 2×10 ml, iar pofta de mâncare deja mi s-a îmbunătăţit semnificativ. Am luat în greutate şi starea mea generală este mult mai bună. Tocmai din motivele menţionate iau pe mai departe siropul Falvin 7, având în vedere cî rezultatele obţinute în ultima perioadă n-au fost atinse cu nici un medicament. R.A., Nyíregyháza.

Sunt o femeie de 26 de ani. Am căutat o rezolvare pentru perioadele neregulate de menstruaţie şi dureroase, cu sângerări puternice. N-am luat medicamente. Am început să iau siropul Flavin 7. Am luat timp de 4 luni în cantităţi zilnice de 2×5 ml, după această perioadă am scăzut doza la 5 ml. În primele 2 luni de mai multe ori  am avut sângerări abundente, prelungite, însă după ce-a de-a treia lună s-a stabilizat. Durerile, convulsiile au dispărut şi sângerările au scăzut semnificativ. De atunci totul este în ordine.T.B., Nyíregyháza.

Sunt o femeie de 50 de ani. M-am simţit slăbită, obosită, lipsită de putere fără vlagă. Am avut şi depresii. Cu prilejul unui examen medical  s-a stabilit şi faptul că valoarea bilirubinemiei totale a fost mai mare decât valoarea normală. Mi s-au administrat medicamentele: Aurolix, Rivotril, Apranax, Astrix. De aproximativ un an folosesc siropul Flavin 7 şi Flavin 3. La început în doză zilnică de 10 ml, mai târziu 5 ml. Îşi face efectul prima dată acolo unde este cel mai mare nevoie de el. După aproximativ  2-3 săptămâni a dispărut acea stare generală de oboseală, slăbire. Ba din contra ea a devenit mult mai bună. La prima analiză de sânge, după 3 luni de la cea făcută anterior în care valoarea bilirubinemiei totale era prea ridicată, acum i-a a scăzut la valori normale. A fost o perioadă când am luat siropul Flavin 3 ca doză de susţinere, dar atunci din nou a reapărut acea stare de moleşeală, slăbire. Se pare că organismul meu are nevoie de siropul Flavin 7, cu concentraţie mai mare de flavonoizi. D-na N.J., Nyíregyháza.

Sunt o femeie de 66 de ani. Din cauza unei tumori limfonodiene am avut parte de tratament chemoterapeutic, respectiv ulterior cel medicamentos. De asemenea, sufăr de leucemie. Am început să folosesc siropul Flavin 7 şi picături din Trace Minerals 84 M. Iniţial în doză zilnică de 2×10 ml, mai târziu 10 ml zilnic. Am observat că tumoarea recidivează. După un tratament intensiv de aproximativ o lună am simţit că starea mea generală s-a ameliorat şi valorile analizelor de sânge s-au îmbunătăţit în mod semnificativ.

Sunt un bărbat de 68 de ani. De doi ani am aflat că am o tumoare la laringe. Am primit un tratament de radioterapie şi chemoterapie. Siropul Flavin 7 îl consumasem de la începutul bolii. La început foloseam zilnic 2×10 ml din acest sirop, apoi am scăzut la 2×5 ml. În timpul radioterapiei nu-mi cădea părul, nu mi-a fost greaţă. Mergând acasă am lucrat ca şi înainte. Nu am slăbit, iar pofta de mâncare îmi rămăsese bună. Medicul a constatat că tumoarea dispăruse. Acum nu mai am simptomele specifice bolii respective. B.J., Nyíregyháza.

I-am recomandat folosirea siropului Flavin 3 unui băieţel de 11 ani, anemic şi suferind de alergie. Am dorit să-i întărim sistemul imunitar. Foloseşte siropul de abia de 3 luni, dar nu se mai îmbolnăveşte în fiecare lună ca până acum. Pentru noi acesta este deja un lucru formidabil ! D-na Benkő Gábor, Nyíregyháza.

Sunt o fată de 26 de ani. De doi ani sunt alergică la polen, înainte fusesem bolnavă în 1996. Diagnosticul: Colitis Ulcerosa. Am luat stereoizi, antiiflamatori, air pentru alergie Ziyrtac. De un jumătate folosesc siropul Flavin 7, apoi siropul Flavin 3. Bănuiam că ambele boli fuseseră cauzate de slăbirea sistemului imunitar. De când folosesc siropul Flavin 7 şi Flavin 3 apropae că am şi uitat de alergie. Cealaltă boală, Colitis Ulcerosa este într-o fază de stagnare. Tocmai de aceea cred că aceste siropuri m-au ajutat să-mi întăresc sistemul imunitar. P.B.,Nyíregyháza.

Sunt o femeie de 55 de ani. Fusesem alergică la toate antibioticele, dar din cauza bolii trebuia să găsesc o soluţie. Mi s-au inflamat gâtul şi rinichi, de aceea aveam nevoie de o rezolvare. Am decis să folosesc produsele Vita Crystal datorită cărora am avut parte de rezultate remarcabile. În paralel cu folosirea produselor nivelul energiei  organismului meu creştea treptat şi această tendinţă se menţine şi azi.

Destinul mi s-a schimbat. În 1982 am suferit un accident. Am fost rănită la cap, gât şi aveam piciorul fracturat. Partea stângă a crierului a suferit leziuni ( vorbirea, scrisul, calcul ). Nu ştiam să vorbesc, spuneam doar două cuvinte da şi nu. Funcţiona doar partea dreaptă a creierului. E centrul arterelor al cântatului. Ştiam să cânt. De opt ori pe an ( 3-4 ori pe an ) zburam. Sistemul imunitar nu mai funcţiona. Picătura lui Dumnezeu apăruse în viaţa mea: În 1999 siropul Flavin 7. După 3-4 luni m-am aşezat la taifas cu „domnul Flavin” ( Szabó László ) ceea ce a fost un Miracol pentru amândoi e faptul că reuşeam să-mi exprim gândurile prin cuvinte aspect care mi-a dat aripi. Miracolul există în fiecare dintre noi, căci suntem cu toţii o construcţie a „cristalelor”. Timp de trei luni cumpărasem siropul Flavin 7 la preţ întreg pentru a-l încerca. Am constatat că şi-a făcut efectul. Am intrat în reţea. Conform experienţei mele siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M trebuiesc folosite în parale. Devenisem alergică la tot ( penicilină, papaverină, lapte, ouă, iod, etc.), iar bacteriile bifidus dispăruseră din colon. Aş dori să-mi împărtăşesc experienţa referitoare la diferitele produse ale firmei:
Psoriasis: după un an şi jumătate am constat că datorită folosirii produselor Silver – ( + picăturile Trace Minerals 84 M şi Crema de cristal ) de pe pielea capului dispăruseră rănile pa care le aveam pentru care înainte fusesem nevoită să port batic.
Folosind concomitent siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M, după un an şi jumătate se îmbunătăţise circulaţia sângelui în mâna dreaptă şi în piciorul drept. Aşadar, pentru mine s-a adeverit că aceste produse au efect de purificare a venelor.
Efectul benefic al Cremei de cristal l-am putut constata de fiecare dată când fusesem pişcată de ţânţari, gândaci. Într-o clipă durerea dispărea.
Problemele de plămâni fuseseră ameliorate, apoi dispăruseră datorită folosirii concomitente şi a picăturilor Trace Mineral 84 M, a Uleiului de cristal şi a siropului Flavin 3 ( picăturile Trace Minerals 84 M şi Uleiul de cristal folosite extern ).
Uleiul de cristal poate fi folosit nu numai extern, ci şi pentru probleme ale stomacului şi ale organelor interne. Câteva picături trebuiesc puse pe cubul de zahăr şi trebuie ţinut sub limbă, elementele componente se absorb mult mai rapid şi în 10-15 minute îşi fac efectul.
Fractura gleznei: timp de 3 luni pe care  l-am petrecut în pat ( eram în ghips ) şi după aceea nu am avut nevoie de cârje. Cauza poate fi aceea că am folosit încontinuu picăturile Trace Minerals 84 M, siropul Flavin 7, Uleiul de cristal, Crema de cristal şi siropul Flavin 3.
Lampă de arome: folosind în lămpi prin avaporare efectul său se multiplică ( omoară viruşi, ciuperci etc.).
Pentru a căpăta o stare generală bună, pentru a mă alinta pregătesc o baie prin folosirea unui amestes de lapte, frişcă şi Cremă de cristal.
Curăţarea nasului: se pune în ambele nări direct din tub câte un pic de Cremă de cristal şi-l netezim prin mişcări uşoare în direcţia inversă arătătorului ceasului.
Dureri de picior: ungem locul dureros cu un amestec de Trace Minerals 84 M şi Ulei de crisatal în direcţia inversă a arătătorului ceasornicului. Ung zilnic de mai multe ori, durerea dispare, iar eu pot chiar şi alerga. Monyók Ildikó, Budapesta.

Sunt o femeie de 51 de ani cu multe probleme. În 1994 am suferit o operaţie de varice. După operaţie am folosit Crema de cristal ca tratament local completându-o cu folosirea Săpunului Silver. Rana s-a vindecat foarte repede, iar o eventuală infecţie fusese preîntâmpinată.
Tuşeam mereu căci suferisem şi de bronşită. Mă durea şi măduva creierului din cauza tusei permanente. Simptomele puteau fi micşorate doar prin folosirea unor antibiotice puternice. Luam mereu tablete  Ambroxal, iar noaptea din cauza producerii mucusului nu primeam aer. Din aprilie 1994 luam încontinuu antibiotice. Folosesc de 15 ani siropul Flavin 3 în cantitate zilnică de 2×30 picături şi Trace Minerals 84 M. Din acest produs beam zilnic 20-30 de picături. Starea mea este mult mai bună. Mă simt bine ! Mulţumesc.
Uleiul de cristal e excelent pentru vindecarea rănilor şi a pişcăturilor de ţânţari. Dacă ne doare gâtul, seara, după mâncare puneam 7-8 picături pe un cub de zahăr, pe care îl sugem. Repetăm de 2-3 ori, iar durerea de gât dispare.
În aprilie 2002 am început să folosesc siropul Flavin 3. Schimbarea a fost aceea că aveam o infecţie a laringelui, iar eu mă simţeam bine. Acum sunt curioasă cum va influenţa mărimea miomului.
În iulie 2003 fiul meu căzuse cu bicicleta. Avea răni urâte la mâini, gât şi i le spălam cu Săpunul Silver. Ne mirasem şi noi că rănile i s-au vindecat într-o săptămână. D-na Gál László, Zalaegerszeg.

Sunt o fată de 22 de ani. De circa 5 ani mă chinui din cauza unei serioase dereglări a menstruaţiei ( sângerare abundentă, mari dureri ), cu o conjunctivită alergică şi cu o infecţie Candida. Am folosit foarte multe calmante şi am urmat multe tratatmente cu antibiotice. De mai mult de un an am început să folosesc produsele firmei Vita Crystal ( Trace Minerals 84 M, Crema de cristal, Uleiul de cristal, toate produsele Silver ). După folosirea lor timp de o lună – a picăturilor Trace Minerals 84 M şi a siropului Flavin 3 – menstruaţia  mi s-a normalizat. Îmi ungeam ochii cu Crema de cristal, iar simptomele conjunctivitei dispăreau treptat, în ultimele patru luni ne mai având probleme din această cauză. În cazul răcelii Uleiul de cristal desfundă nasul şi vindecă infecţia laringelui. După curăţarea atentă a gurii pun 1-2 picături pe limbă, iar nările le curăţ cu ulei pus pe o bucată de vată. Folosirea cosmeticelor Silver a stopat căderea părului.

Sunt un bărbat de 52 de ani. Am suferit de tromboză şi din această cauză în decurs de 5 săptămâni am făcut de două ori embolie pulmonară. A urmat o spitalizare de şase săptămâni. Am primit medicamente şi infuzie. Ieşind din spital am început să folosesc siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M. După 4-5 săptămâni piciorul meu umflat, plin de edeme, începuse să-şi revină, dar nu aveam încă curajul de a lua jos faşa. Prin folosirea siropului Flavin 3 mi s-au rezolvat şi problemele articulaţiilor, nu mai am nevoie de unguente şi de medicamte. D.T., Zalaegerszeg.

Sunt o femeie de 38 de ani. Cu ocazia unui control ginecologic s-a depistat că am 3 chisturi în organism. Am urmat un tratament medicamtos, apoi am început să folosec siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M. Din siropul Flavin 3 timp de trei luni 2×30 picături. La sfârşitul celei de a patra lună m-am dus la control cu ultrasunete. Din cele 3 chisturi 1 dispăruse, iar 2 se micşoraseră la jumătate. După un an am repetat controlul şi fusesm fără simptome. S.N.P., Zalaegerszeg.

Sunt o femeie de 56 de ani. În 1985 am suferit de o fibromă pulmonară, apoi în 2001 am fost diagnosticat cu cancer pulmonar şi cancer la sân. În 2002 mi s-a extirpat uterul, după care am primit un tratament chemoterapeutic. Un cunoscut mi-a recomandat să încep să folosesc siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×5 ml. Am folosit timp de 6 luni siropul Flavin 7 cu rezultate excelente. Nu mă mai simţeam obosită, iar starea generală mi se îmbunătăţise considerabil. D-na Tóth Gábor, Budapesta.

Sunt o femeie de 55 de ani. Între 1998 şi 2000 am fost operată de cinci ori din cauza unei tumori maligne a ţesutului conjunctiv, după care am urmat un tratament de chemoterapie. În prima săptămână a lunii noiembrie am început să folosesc siropul Flavin 7, în cantitate zilnică de 2×5 ml. La o lună după începerea acestui tratament începuse să-mi crească părul, iar după aceea nu-mi mai căzuse. Am suportat uşor chemoterapia, dar din cauză că am folosit mai multe produse nu ştiu exact ce influenţă a avut siropul Flavin 7. D-na Németh András, Szombathely.

Sunt un bărbat de 70 de ani. Bolile mele: Angina  Pectoris, hipertensiune, diabet, infarct miocardic. Din Olanda am făcut rost de un produs pe care l-am folosit un an şi jumătate, dar nu m-a ajutat. Printr-o coincidenţă am cunoscut produsele Dvs. Acum se împlineşte un an de când folosesc produsele Dvs., în special siropul Flavin 7. Folosesc zilnic 2×5 ml, respectiv 1×5 ml. De când folosesc siropul Flavin 7 mă simt semnificativ mai bine, nu am mai avut nici crize de Anghină. Am numai cuvinte de laudă la adresa produsului. Şi tot în legătură cu siropul Flavin 7 un vecin de-al meu a avut în urmă cu 2 ani o tumoare la creier. A fost operat şi a primit un tratament de chemoterapie. Datorită siropului Flavin 7 aceste tratamente nu l-au afectat în mod negativ. Nu se simţea rău, nu i-a fost greaţă, nu obosea. Chiar şi medicii susţineau că toate acestea se datorează siropului Flavin 7. Acum se simte foarte bine. Sunt conştient că aceste produse nu-mi oferă viaţă eternă, dar datorită lor suport mult mai uşor problemele legate de vârsta a treia. Petrovics Iván.

Sunt o femeie de 52 de ani. În fundul/profunzimea ochiului stâng mi s-a depistat o tumoare de mărimea unui bob de fasole. Această tumoare mă deranja mult, nu puteam privii în dreapta şi în jos. Nu am primit nici un fel de medicament. Îmi era teamă să păşesc în jos pe scări, căci aveam senzaţia că „voi călca în apă” Nu puteam să mă uit la televizor în poziţie culcat. Trebuie să-mi închid ochiul de fiecare dată când mă întorceam la dreapta. De trei ani folosesc siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×5 ml. De atunci problemele de mai sus au încetat, respectiv   s-au ameliorat. Pe atunci nu vedeam hârtia nici cu ochelari, scriam la nimereală. În timp ce mă plimbam părinţii îmi spuneau unde să păşesc. Toate acestea au încetat ! Cred că datorită siropului Flavin 7 mai pot lucra. Lucrez la capacitate maximă. Colegii mei ştiu de boala mea, dar nici nu se poate observa. F.M., Szombathely.

Sunt o femeie de 58 de ani. Din când în când îmi apăreau la gură herpesuri. Aş dori să spun că folosind Crema de cristal herpesul dispare în 2-3 zile. D-na Németh Váradi Gabriella, Keszthely.

Sunt un bărbat de 49 de ani. Am suferit un infart în urma căreia am început să folosesc siropul Flavin 7. Timp de trei luni l-am folosit în mod regulat, zilnic câte 5 ml. De atunci anual ţin o astfel de cură. Mă simt semnificativ mult mai bine. Nu transpir, nu mi se îngreunează transpiraţia. Starea mea generală se îmbunătăţeşte considerabil. Németh József, Keszthely

Sunt o femeie de 52 de ani. Avusesem o problemă ginecologică şi din această cauză începusem să folosesc siropul Flavin 7. Totodată îl consumasem şi pentru regenerare. De două ori pe an ţin o cură de câte trei luni. Am constatat că starea mi s-a îmbunătăţit considerabil. Mi-a ameliorat şi funcţionarea sistemului nervos aşa că nu mai am nevoie de calmante. D-na P.F., Keszthely

Sunt o femeie de 58 de ani. Din octombrie până în aprilie folosesc zilnic, de două ori, siropul Flavin 7. Constat că are efect benefic asupra organismului meu, asupra sistemului imunitar. D-na Németh Váradi Gabriella, Keszthely

Folosesc Şamponul Silver pentru a împiedica căderea părului şi pentru a împiedica formarea mătreţii. Îl folosesc o dată pe săptămână şi încontinuu. Are un efect benefic asupra pielii capului şi a stopat căderea părului. D-na Németh Váradi Gabriella, Keszthely

Sunt o femeie de 45 de ani. M-am îmbolnăvit în urmă cu doi ani. Oboseam foarte repede, aveam dureri de articulaţii, stări febrile ( 37-37,6 C ) şi aveam repetate infecţii. ( Între infecţii treceau doar 2-5 zile .) În decurs de un an am făcut de trei ori aprindere la plămâni. Am fost tratată cu antibiotice. Cauza acestei stări a fost stabilită, în 2002, când s-a depistat că sufăr de o infecţie cronică EBU ( Ebstein Barr Virus ), care mi-a slăbit sistemul imunitar şi care a făcut posibilă apariţai infecţiilor în mod repetat. Am folosit siropul Flavin 7 din vara anului 2001 până în vara anului 2002. La început în camtitate zilnică de 2×5 ml, apoi 2×10 ml. Până când am consumat în mod continuu siropul, virusul fusese în stare de repaus. Atunci când am ţinut o pauză de două luni virusul s-a reactualizat. Atunci au vrut să mă interneze la clinică, pentru că s-a descoperit că capacitatea de rezistenţă a organismului meu a scăzut sub pragul critic. Terapia recomandată a constat din virostatice şi infuzie globulină. I-am explicat domnului profesor că atâta timp cât foloseam siropul Flavin 7 boala mea fusese ţinută oarecum sub control şi că acutizarea şi aprinderea de plămâni a survenit în clipa în care n-am mai consumat siropul. L-am rugat să-mi permită ca în loc de virostatice şi infuzie să încerc să folosesc o doză mai mare din siropul Flavin 7. Acum foloseam zilnic 2×10 ml. ERV-ul s-a stopat, complementele s-au normalizat şi fără virostatice § globuline. Doar aprinderea de la plămâni fusese tratată cu antibiotice. Fiind vorba de o boală cronică vindecarea totală e imposibilă, dar pe baza experienţelor mele de până acum sunt convins că prin folosirea continuă a siropului Flavin 7 îmi pot mării rezistenţa organismului, deci pot ţine boala sub control. Deviza mea e „cine câştigă timp, câştigă viaţă !”  Cu ajutorul siropului Flavin 7 încerc să câştig timp. Experienţa mea de până acum, cu concentratul de fructe Flavin 7, e de natură să-mi dea speranţe. Dr. Ilin Biserka, Slovenia

Din martie 2003 folosesc siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M, totodată Uleiul de cristal şi Crema de cristal. Am o hernie la coloană, respectiv prezint simptome de alergie. După folosirea primei sticle din siropul Flavin 7 şi a picăturilor Trace Minerals 84 M am constat o îmbunătăţire semnificativă. Aplicând Uleiul de cristal pe coloană avea un efect răcoritor. Reacţiile alergice, tusea permanentă dispăruseră şi nici chiar primăvara, odată cu înflorirea copacilor şi a florilor problemele mele nu mai apăreau. Chiar şi durerea permanentă din zona coloanei nu mai  e atât de insuportabilă ca pe vremuri. Ba dimpotrivă ! Îmi pot continua meseria de zidar, chiar dacă în primăvara acestui an acest lucru mi se părea imposibil. M.Gy.Z., Békéscsaba

În urmă cu doi ani fetiţa de patru ani a unei cunoştinţe suferea din cauza că sistemul imunitar practic nu-i mai funcţiona. A primit foarte multe antibiotice şi din această cauză se îmbolnăvea şi mai des. Le-am propus părinţilor să tratatăm fetiţa cu siropul Flavin 7 şi cu picături de Trace Minerals 84 M. Deja după folosirea primei sticle îmbunătăţirea era vizibilă. Fetiţa nu mai avusese nici un fel de problemă. Putea merge la grădiniţă şi se dezvoltase mult. Reacţiile alergice dispăruseră datorită folosirii produselor. De când le foloseşte nu a mai avut nevoie de nici un fel de medicamente. Am tratat copilul timp de cinci luni. Din siropul Flavin 3 îi dădeam zilnic o cantitate de 3×1 linguriţe. Din picăturile Trace Minerals 84 M îi dădeam 3×5 picături. D-na Nádas Annamária, Békéscsaba

Sunt o femeie de 51 de ani. De 20 de  ani sufăr de hipertensiune, de 10 ani am probleme cu sistemul nervos, iar de 6 ani am probleme cu coloana vertebrală. Primesc tratament medicamentos. De cinci luni folosesc picăturile Trace Minerals 84 M, respectiv siropul Flavin 3. Din sirop folosesc zilnic 3×10 picături, iar din Trace Minerals 84 M 3×1 linguriţe. De când folosesc siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M starea generală mi s-a îmbunătăţit considerabil, mi-a scăzut tensiunea. Din medicamentele pe care le folosisem nu mai folosesc două. Nu mă mai durea nimic, simţeam că tensiunea mi s-a normalizat. Mă mişc mult mai uşor. Nu obosesc atât de repede. Uleiul de cristal şi Crema de cristal sunt la fel calmante foarte bune. Au un efect antiinflamator foarte bun. De mult timp n-am mai fost internată nici la spital. E drept, folosesc produsele doar de jumătate de an, dar le recomad şi altora. D-na Vandlik György, Békéscsaba

Sunt o femeie de 48 de ani. Din 1987 am probleme din cauza arterosclerozei. În 1993 începusem să am probleme cardiace. Mi s-a prescris un tratament medicamentos. Durerile cauzate de scleroză fuseseră tratate prin fizioterapie şi prin alte metode medicale. Pentru că durerile nu încetau am început să folosesc siropul Flavin 3 şi Uleiul de cristal. De când folosesc siropul Flavin 3 nu mai am senzaţie de sufocare, mă mişc mult mi uşor. Nu am probleme cu tensiunea. Mi s-a îmbunătăţit semnificativ starea generală. N-am mai fost internată la spital, mă duc doar pentru control, respectiv o dată pe an pentru o cură de injecţii. Uleiul de cristal e un excelent analgezic şi antiinflamator Îl folosesc şi contra alergiei. Folosim produsele împreună cu soţul meu şi le recomand şi altora. D-na Ruska Lajos, Békéscsaba

Am un câine de 12 de ani care a avut mai multe operaţii pentru extirparea tumorilor. În urma operaţiilor începusem să-i dau siropul Flavin 7. Acest sirop a împiedicat formarea altor tumori şi extinderea bolii. Aşadar, nu i-au mai apărut alte tumori. Calitatea vieţii câinelui meu se îmbunătăţise semnificativ, i s-a stabilizat modul de viaţă normal. Sz.Zs., Budapesta

Am avut un pacient de 47 de ani. În 2002 a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, cu metastază, în stadiu final. Medicii i-au acordat 3 luni, ceea ce datorită folosirii siropului Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×10 ml s-a prelungit la 7 luni. A suportat bine chemoterapia, iar calitatea vieţii sale s-a îmbunătăţit. T.L., Budapesta

Sunt o femeie de 86 de ani. Din 1983 sufăr de arteroscleroză şi de la vârsta de 30 de ani de hipertensiune. Am fost operată de 4 ori. Înainte de a începe folosirea siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×10 ml, reuşeam să parcurg doar distanţa de 30 m. De când folosesc acest produs această distanţă s-a mărit la 200-300 de m. Reuşesc din nou să-mi fac cumpărăturile, calitatea vieţii mi s-a îmbunătăţit semnificativ. D-na Sz.J., Budapesta

Sunt un bărbat de 35 de ani. În septembrie 2002 am fost operat din cauza unei tumori la colon, după care am beneficiat şi de un tratament de chemoterapie. Am consumat zilnic 3×10 ml de sirop Flavin 7, astfel, am suportat bine tratamentele şi de atunci sunt asimptomatic. Sz.,T., Budapesta

Sunt o femeie de 58 de ani. În 2001 mi s-a diagnosticat o tumoare la sân. Am fost operată, apoi am primit un tratatment de chemoterapie. Folosind zilnic 3×10 ml din siropul Flavin 7 organismul meu a reacţionat bine la chemoterapie, starea mi s-a normalizat şi de atunci sunt asimptomatică. D-na K.A., Budapesta

Sunt o femeie de 40 de ani. În 2002 am fost diagnosticată cu cancer la sân, pentru care am fost operată şi am primit un tratament de chemoterapie. Folosind zilnic 2×10 ml din siropul Flavin 7 organismul meu a suportat bine chemoterapia, iar de atunci sunt asimptomatică. K.J., Budapesta

Sunt un bărbat de 50 de ani. Sufeream de hipertensiune şi aveam nivelul de colesterol foarte ridicat, probleme care s-au normalizat prin folosirea zilnică a 2×10 ml din siropul Flavin 7. Starea mi s-a normalizat. M.Cs., Budapesta

Sunt o femeie de 66 de ani. Mă confrunt de mult timp cu astm bronşic pentru care am folosit tablete şi spray, dar stările de sufocare nu  s-au ameliorat. De aceea am încercat siropul Flavin 3. După 2 luni de la începerea folosirii siropului am constat că stările de sufocare nu mai erau atât de severe, iar noaptea nu mă mai trezeam sufocându-mă. D-na Csetneki György, Békéscsaba

Sunt o femeie de 66 de ani. Folosesc rar Crema de cristal, doar atunci când mă dor ochii sau mă pişcă ţânţarii. Pentru ambele e foarte eficient. În schimb cataracta câinelui meu o tratez în permanenţă cu această cremă, iar ca rezultat cataracta dispare în câteva ore. D-na Csetneki György, Békéscsaba

Sunt un bărbat de 44 de ani. După apariţia produselor am început să folosesc din curiozitate capsulele Flavin 7, la început zilnic 1 tabletă, apoi 2×1 respectiv 3×1 pe zi. Efectul pozitiv l-am simţit în primul rând la nivelul articulaţiilor genunchiului, respectiv în câteva zile am simţit nişte furnicături la nivelul capului. Toate acestea azi le mai simt dar folosesc produsul în sistem profilactic. Csteneki György, Békéscsaba

Sunt un bărbat de 44 de ani. Într-o zi de iarnă am derapat cu maşina pe drumul îngheţat şi m-am izbit de un copac. După ce am ajuns acasă cu bine începusem să mă simt foarte încordat şi stresat. Soţia în loc de calmant mi-a pus într-un pahar cu apă aproximativ 100 de picături din picăturile Trace Minerals 84 M ceea ce am consumat pe loc. După 5-10 minute am simţit că mi se ameliorează spasmul, nu tremuram apoi peste 20 de minute mă liniştisem în totalitate şi am reuşit să analizez cele întâmplate foarte relaxat. Csetneki György, Békéscsaba

Sunt un bărbat de 44 de ani. La vârsta de 14 ani am fost internat la spital şi tratat din cauza problemelor articulaţiilor genunchiului, care la un moment dat s-au inflamat. Cu ajutorul injecţiilor antiinflamatoare şi a tratamentelor electrice am devenit asimptomatic, dar durerile apăreau foarte des. Azi folosesc siropul Flavin 7 timp de 3 luni, câte o sticlă pe lună. După aproximativ o săptămână îi simt efectul, am senzaţia că în genunchii mei sunt furnici. Apoi după scurt timp simt aceeaşi senzaţie şi în umărul drept. Fac această cură de două ori pe an şi de atunci problemele articulaţiilor mi-au dispărut. Cstenek György, Békéscsaba

Sunt un bărbat de 44 de ani. Folosesc în mod regulat Crema de cristal, atunci când conduc maşina noaptea. Îmi ung în strat subţire pleoapele, astfel nu îmi obosesc ochii, nu  lăcrimez. Rezultate la fel de bune se obţin şi în cazul în care ochii obosesc în faţa monitorului. Csetneki György, Békéscsaba

Sunt un bărbat de 44 de ani. Din când în când mă balonez. În astfel de situaţii pun câte 4-5 picături de Ulei de cristal pe un cub de zahăr. În scurt timp durerea dispare, iar starea mi se normalizează. Csetneki György, Békéscsaba

Sunt o femeie de 55 de ani. De un an şi jumătate am fost operată din cauza unui cancer la ovar, după care am primit un tratament de chemoterapie. În paralel consumam zilnic 10 ml din siropul Flavin 7 timp de un an. Acesta a ameliorat efectele secundare ale chemoterapiei, hemograma  mi s-a îmbunătăţit, toate valorile sunt corespunzătoare. Azi sunt aproape asimptomatică şi lucrez din nou. B.Zs, Macali

Sunt o femeie de 30 de ani. În septembrie 2003 am suferit o gripă virală, urmare căreia am făcut o complicaţie şi anume o sinuzită care timp de şase luni mi-a cauzat probleme. Medicul de familie mi-a dat o trimitere către O.R.L., unde printr-un examen radiografic s-a constatat că           într-adevăr că sufăr de sinuzită. Atunci am început să folosesc Uleiul de cristal, inhalându-l, iar după 2 săptămâni sinusul s-a curăţat. K.L., Marcali

Sunt un bărbat de 24 de ani. Pielea feţei îmi era plină de coşuri, pentru care am folosit Flavin 3 şi Crema de cristal. Folosirea lor în mod regulat au condus la scăderea producerii glandei sebacee, iar de atunci sunt asimptomatic. D.G., Marcali

Sunt un bărbat de 25 de ani. M-am ars pe braţ cu ulei încins. Am început să-l tratez cu Cremă de cristal şi aplicând-o zilnic de mai multe ori durerea dispăruse în câteva zile, iar în maximum 2 săptămâni s-a vindecat. B.L., Marcali

Sunt un bărbat de 82 de ani. Aveam sistemul imunitar slăbit, ameţeam, aveam probleme din cauza prostatei, iar după apariţia prostatei începusem să folosesc zilnic siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 5 ml. Produsul a avut efect benefic asupra sistemului imunitar, de un an nu m-am mai îmbolnăvit, ameţelile sunt tot mai rare, iar problemele de prostată au dispărut. L.S., Marcali

Sunt o femeie de 52 de ani. Boala mea: polip la colon. Din octombrie 2001 folosesc siropul Flavin  şi picăturile Trace Minerals 84 M. După 2 săptămâni starea fizică mi s-a îmbunătăţit, stresul cauzat de boală dispăruse, mi s-au ameliorat problemele legate de mişcare, mă deplasez din nou uşor. La o jumătate de an după operaţie polipul rămas în colon devenise cronic. Folosind încă un an produsele polipul nu a mai fost de găsit şi dispăruse până şi rămăşiţa de 3 mm ! D-na Borbély János, Lajosmize

Sunt o femeie de 80 de ani. Vederea mi s-a înrăutăţit în aşa măsură încât abia mai vedeam ceva. Primesc pensie de nevăzătoare, pentru că venele din jurul ochilor s-au atrofiat. De la o nepoată am primit Crema de cristal pe care o folosesc zilnic ungând cu ea pleoapele. Vederea mi s-a îmbunătăţit e drept chiar şi de atunci din când în când văd doar puncte, iar câteodată în ceaţă. Însă, pot merge din nou singură, fără ajutor. D-na B.J.,Marcali

Sunt un bărbat de 65 de ani. În urmă cu 6 ani am fost diagnosticat cu limfomă Non Hodghin, care în urmă cu un an şi jumătate a recidivat. Am consumat siropul Flavin 7, timp de un an, în cantitate zilnică de 2×10 ml, în ultimele 6 luni de la 2×5 ml până la 2×7-8 ml, respectiv picăturile Trace Minreals 84 M. Limfonodul cu diametrul de 4 cm din abdomen au vrut să îl îndepărteze prin tratament citostatic. Am suportat foarte greu radioterapia. În această perioadă începusem să folosesc produsele. La controalele oncologice s-a constatat că limfonodul din abdomen s-a micşorat, astfel tratamentul citostatic s-a mai amânat. După folosirea în mod regulat timp 8-10 luni a siropului Flavin 7 mărimea limfonodulului s-a normalizat ( aproximativ 7-8 mm ). Astfel de un an şi jumătate reuşesc cu succes să preîntâmpin operaţia. Acum folosesc siropul Flavin 7 în mod regulat, dar în cantitate redusă. Starea mea generală şi condiţia fizică sunt foarte bune. De un an şi jumătate nu mai am nevoie de terapie oncologică. Merg în mod regulat la control, la oncologie, iar medicii sunt mulţumiţi de starea mea. Vreau să folosesc în continuare produsul; sunt convins că regresia se datorează în mare măsură siropului Flavin 7. V.J., Slovenia

Sunt o femeie de 46 de ani şi am folosit siropul Flavin 7, timp de 2 luni, în cantitate zilnică de 3×10 ml. La colul uterin am avut o tumoare malignă în stadiul III, însoţită şi de o metastază pulmonară cu o extindere de 4 buc. de 5-6 cm. Am fost operată, iar pentru metastaza de la plămâni am beneficiat de radioterapie, după care am primit un tratament cu infuzii Txol-Carboplatină. După ce am consumat timp de 2 luni produsul şi am beneficiat de tratamentul de radioterapie, analizele CT şi MR au arătat că nici în colul uterin şi nici în plămâni nu mai fusese depistabilă tumoarea. După aceea am încercat să mai folosesc siropul Flavin, pentru că mă simţeam vindecată. T.M., Keszthely

Sunt o femeie de 47 de ani. Folosesc siropul Flavin 7 de doi ani în cantitate zilnică de 10 ml, respectiv picăturile Trace Minerals 84 M. În decembrie 2001 am fost operată din cauza unei tumori maligne la sânul stâng, după care am primit un tratament de radioterapie. Apoi, în decembrie 2002, mi s-a iradiat şi sânul drept, am primit chemoterapie şi tratament hormonal. Am observat diminuarea efectelor adverse ale chemoterapiei, o îmbunătăţire rapidă a hemogramei. În timpul chemoterapiei niciodată numărul leucocitelor nu a scăzut sub 4 şi celelalte valori erau mereu normale. Sunt întreprinzător la o piaţă, trebuie să-mi întreţin şi fata şi nepoata, tocmai de aceea am lucrat încontinuu şi în timpul radioterapiei, al curei de chemoterapie. Datorită siropului Flavin 7 nu mă simţeam obosită. Mă simt în formă. D-na G.A., Keszthely

Sunt o femeie de 56 de ani. Mi s-a depistat o tumoare malignă la ovar. Operaţia nu mai fusese posibilă, aşa că am beneficiat de un tratament de chemoterapie. În ciuda tratamentului tumoarea s-a evidenţiat la nivelul abdomenului determinând apariţia unei ulceraţii. Practic analizele CT arătau o metastază totală. După ce am slăbit 38 de kg, nici nu mai puteam ridica, aveam nevoie de ajutor permanent. Medicii nu mă mai puteau ajuta. Foloseam siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 10 ml şi picăturile Trace Minerals 84 M în cantitate de 2×20 picături. După 3-4 zile de la începerea folosirii siropului Flavin 7 am simţit că starea mi s-a îmbunătăţit. Mă puteam ridica şi mă puteam deplasa în locuinţă. După alte 2 săptămâni puteam face cumpărături şi reuşeam să gătesc. După o lună am riscat o analiză de laborator. Îmbunătăţirea fusese uriaşă. De atunci am fost supusă de mai multe ori analizelor CT şi VH, respectiv RTg, dar nu  s-au mai depistat metastaze sau alte tumori. Analizele marker la fel sunt foarte bune, în limitele normalului. De atunci, de doi ani, folosesc în mod regulat, continuu siropul Flavin 7. D-na Domján József, Keszthely

În 1996 am suferit o hemoragie cerebrală. Drept consecinţă a apărut hipertensiunea, respectiv dificultatea în vorbire. Am folosit zilnic 10 ml din siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M câte 2×10 picături. După 2-3 zile am simţit că picioarele anterior edemice nu mai erau umflaţi mi s-a ameliorat starea sănătăţii, gândeam mai limpede, mi s-a îmbunătăţit capacitatea de vorbire. Pronunţarea cuvintelor nu mai înseamnă o dificultate pentru mine. După doi ani m-am putut lăsa şi de medicamente. D-na P.L., KeszthelyS

Sunt o femeie de 73 de ani. Am fost operată din cauza unei tumori maligne la sân după care am beneficiat şi de un tratament de chemoterapie. La începutul bolii mele am suferit o depresie severă, nu se mai putea comunica cu mine. După terminarea chemoterapiei s-a constat printr-o analiză CT o metastază la nivelul ficatului şi una pulmonară. Am fost foarte necăjită şi atunci m-am întâlnit cu siropul Flavin 7. După 3-4 zile de la începerea folosirii siropului starea mea sufletească se îmbunătăţise semnificativ. Mă simţeam din nou în putere şi în decurs de o lună analizele de laborator şi a markerului arătau că totul e în limitele normalului. De atunci analizele CT, VH, respectiv radiografiile sunt curate. Nu s-a mai depistat nici o metastază, mă simt bine, sunt asimptomatică.

Sunt o femeie de 36 de ani. Am cunoscut siropul Flavin 7 în timp ce urmam un tratament de chemoterapie. Crema o foloseam pentru a-mi unge venele în timpul chemoterapiei, iar spre mirarea medicilor acestea fuseseră frumoase până la sfâşitul tratamentului. În timp ce foloseam siropul Flavin 7 echilibrul sufletesc mi s-a restabilit. Mă simţeam din nou în forţă. Efectele adverse ale chemoterapiei încetaseră. Trăiam o viaţă normală, de bună-dispoziţie. De un an de zile folosesc în mod regulat siropul Flavin 7 ( zilnic 10 ml ) şi picăturile Trace Minerals 84 M ( zilnic 2×10 picături ). D-na P.J., Keszthely

Sunt un bărbat de 72 de ani. Am suferit de tumoare malignă la rect şi la colon. Am fost operat de două ori. Practic în urma celor două operaţii eram pe moarte. Din cauza efectului de şoc comportamentul meu devenise imprevizibil. La spital îmi dădeau din siropul Flavin 7 cu ajutorul unei pipete. Eu credeam în puterea siropului. Starea mi s-a îmbunătăţit rapid. După 3 zile deja reuşeam să mă descurs singur şi liniştea sufletească mi  s-a restabilit. La 3 săptămâni după operaţie deja reuşeam să mă ocup de grădinărit singur. Am luat timp de un an siropul Flavin 7 câte 10 ml zilnic. În prezent mă simt bine. Szili László, Keszthely

Sunt un bărbat. Am suferit de o tumoare malignă la plămâni, cu o metastază la oase cu extindere către vertebre şi femur. Am fost foarte slăbit din cauza durerilor. După ce începusem să folosesc siropul Flavin 7, la o săptămână durerile încetaseră, nu mai aveam nevoie de analgezice. Analizele efectuate cu CT, radiografiile, analizele cu ultrasunete la nivelul abdomenului, analizele de laborator şi cele efectuate cu marker au arătat că nu mai există nici un fel de metastază. Folosesc siropul Flavin 7 de doi ani, zilnic câte 10 ml dimineaţa şi seara. În prezent mă simt bine, fac ture cu bicicleta, joc tenis de performanţă. Dr.T.F., Keszthely

Sunt o femeie de 36 de ani. Am avut o tumoare malignă la nivelul ovarului care avusese o extindere de metastază către peritoneu şi plămâni în stadiu inoperabil. În urma analizelor efectuate nu mi s-a prescris nici un fel de tratament, mi s-a spus că mai am de trăit aproximativ 2 săptămâni. De opt luni folosesc în mod regulat siropul Flavin 7, în cantitate zilnică de  3×10 ml. După două zile începusem să simt că starea psihică şi cea fizică se îmbunătăţise. Curând începusem să fac şi treburile gospodăreşti, lucram în grădină, mergeam după copii la şcoală. După o lună pe analizele CT şi de laborator se mai putea observa tumoarea difuză, dar oricum se micşorase. La patru luni după aceea nici analizele CT, nici radiografiile şi nici analizele cu ultraviolete nu mai arătau cancerul uterin. D-na K.M., 36  de ani

Sunt o femeie de 50 de ani. Am probleme cu articulaţiile de foarte mult timp. Am luat medicamnte antiinflamatoare, mergeam la băi, făceam masaj. Siropul Flavin 3 îl consum de 3 luni, zilnic 2×10 picături. La două săptămâni după începerea folosirii siropului avusesem probleme continue cu articulaţiile, simţeam că mă dor toate oasele. Pe lângă durerea continuă a intervenit şi o problemă cu vezica, respectiv trebuia să ies foarte des la toaletă. Cred că tratarea problemelor articulaţiilor au avut efect şi asupra funcţionării rinichilor, grăbind eliminarea urinei. D-na B.V., Zalaegerszeg

Sunt o femeie de 42 de ani. Am avut o tumoare la rinichi aşa că în aprilie mi s-a extirpat un rinichi. După operaţie am primit tratament medicamentos, dar nici după o lună starea nu mi se îmbunătăţise semnificativ, mă simţeam slăbită, oboseam foarte repede. Atunci am început să folosesc siropul Flavin 7, zilnic 2×5 ml. După folosirea primei sticle simţeam deja o îmbunătăţire semnificativă în starea mea. Consumându-l în mod regulat starea mea s-a îmbunătăţit, analizele referitoare la tumoare sunt bune. În prezent pot să şi lucrez. D-na N.J., Zalaegerszeg

Sunt o femeie de 22 de ani. Printr-o operaţie laser mi mi s-a îndepărtat un lentigo. Îl ungeam zilnic de mai multe ori cu Ulei de cristal. Cicatricea dispare treptat.  N.D., Zalaegerszeg

Fiul meu are 2 ani. Foloseam orice fel de săpun sau gel de duş; el avea reacţii alergice. Însă prin folosirea Gelul de duş Silver aceste reacţii alergice nu au mai apărut pe pielea fiului meu, iar de atunci îl folosim zilnic. D-na C.J., Zalaegerszeg

Sunt o femeie de 50 de ani. Pe piciorul drept aveam varice şi genunchiul drept era plin de apă. Problemele cu varicele n-au fost tratate, iar apa de la genunchi fusese de mai multe ori eliminat prin puncţie. Când am dureri şi mi-e inflamat piciorul îl ung cu Crema de cristal şi în scurt tim inflamaţia dispare. Uleiul de cristal îl foloseam pentru genunchi, ungându-l de mai multe ori pe zi durerea dispărea, iar mersul devenea mai uşor. Dacă va apărea din nou durerea voi reîncepe tratamentul. D-na V.M.É., Zalaegerszeg

Sunt un bărbat de 34 de ani. Oboseam foarte repede, eram stresat, aveam o stare generală proastă, drept urmare am cumpărat siropul Flavin 7 şi începusem să folosesc zilnic 2×5 ml. După o săptămână de la începerea folosirii nu mă mai simţeam atât de obosit. După două săptămâni nu mai aveam probleme cu somnul şi rezistam mai bine la stres. După a treia săptămână foloseam zilnic câte 5 ml dimineaţa ca doză de susţinere. Mă simţeam excelent, rezistam la orice efort.

Sunt o femeie de 76 de ani. Oboseam foarte repede, nu reuşeam să fac nici treburile gospodăreşti. Inima mi-e slăbită, am probleme reumatice mai ales în cazul instabilităţii vremii. Am ochii slăbiţi, am fost şi operată. Pe lângă medicamentele prescrise de medic am început să folosesc ca tratament complementar siropul Flavin 7 şi tablete Béres senior. Le-am folosit de la mijlocul lui ianuarie până în mai. La o lună după ce începusem să folosesc în cantitate zilnică de 2×5 ml din siropul Flavin 7, senzaţia de oboseală mi se micşorase, starea generală mi s-a îmbunătăţit, problemele reumatismului mi s-a ameliorat. La sfârşitul celei de a doua luni mă simţeam bine, mi-a revenit pofta de viaţă, durerile reumatismului s-au micşorat. În prezent folosesc zilnic 5 ml din siropul Flavin 7. Mi se pare că inima s-a întărit, mă simt bine. Reuşesc să fac singură treburile gospodăreşti, nu am nevoie de ajutor.

Am un cunoscut de 86 de ani care a fost diagnosticat cu arteroscleroză în stadiu avansat. Avea probleme şi cu sistemul locomotor. În noiembrie începuse să folosească siropul Flavin 7. Dimineaţa, la 7,00, lua 10 ml, seara 5 ml, iar în ianuarie folosea 2×5 ml zilnic. Starea sa se îmbunătăţise semnificativ, îşi aranjează singur gospodăria, se mişcă mai uşor. La o analiză efectuată în martie s-a arătat că arteroscleroza se ameliorase, capacitate de penetrare a venelor se îmbunătăţise de la 50% la 55%. Deci a intervenit o îmbunătăţire de 5%. Şi în prezent foloseşte siropul Flavin 7.

Un cunoscut de-al meu, în vârstă de 61 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de prostată şi s-a stabilit că suferea de cancer malign fără metastază. Operaţia fuses programată peste 1 lună. Începuse să folosească imediat siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×10 ml. Până la operaţie primise antioxidanţi şi vitamine. A suportat bine operaţia, nu a avut complicaţii. La controlul medical de o lună după operaţie nu s-a depistat nici o metastază. Acum, trecuseră deja 6 luni de la operaţie, bolnavul se simte bine, deşi nu mai foloseşte siropul Flavin 7. Zákány Erzsébet, Kiskunlacháza

 cunoscută de a mea în vârstă de 28 de ani are alergie la polen; tuşeşte, strănută, îi lăcrimează ochii, se simte slăbită. Pe lângă folosirea medicamentelor începuse să folosească siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 10 ml. Reacţiile alergice i s-au ameliorat considerabil, starea generală i s-a îmbunătăţit. Zákány Erzsébet, Kiskuncháza

Sunt o femeie de 54 de ani. În februarie 2000 mi s-a extirpat jumătate din plămân din cauza unei tumori. Timp de 3 ani nu am luat medicamente, nu am avut simptome. Din martie 2003 folosesc siropul Flavin 3 zilnic câte 2×5 ml în mod regulat. Am avut şi metastaze de aceea am primit un tratament de chemoterapie şi datorită folosirii produsului am suportat bine. Anterior folosisem timp de un an siropul Flavin 3 din cauza unei infecţii cu candida. R.N.P.; Budapesta

Sunt o femeie de 55 de ani. Avusesem o tumoare malignă la plămâni, de aceea din octombrie 2001 folosesc siropul Flavin 7. După un tratament cu infuzii m-am întărit, m-am îngrăşat 10 kg, mă simt bine.     D-na L.I., Budapesta

Sunt o femeie de 58 de ani şi am suferit o operaţie din cauza unei tumori pulmonare. Din ianuarie 2003 folosesc siropul Flavin 7, zilnic 2×5 ml. De atunci mă simt mai bine, pofta de mâncare mi s-a îmbunătăţit.     D-na L.K., Budapesta

Sunt un bărbat de 72 de ani. Folosesc siropul Flavin 7 din noiembrie 2002, zilnic câte 10 ml. Am fost operat din cauza unei tumori pulmonare maligne după care am beneficiat de un tratament cu infuzii. După ce am folosit continuu timp de 6 luni produsul am ţinut o lună pauză şi în acest timp nu aveam poftă de mâncare, mi s-a înrăutăţit mult starea medicală. După reînceperea tratamentului cu siropul amintit mi-a revenit pofta de mâncare. T.S., Budapesta

Sunt o femeie de 64 de ani. Folosesc siropul Flavin 7 din ianuarie 2003. Zilnic iau câte 5 ml. Am suferit o operaţie din cauza unui cancer la sân. În ciuda bolii starea mea generală este bună. D-na V.L.

Sunt un bărbat de 56 de ani. Folosesc Uleiul de cristal împotriva durerilor reumatice, a durerilor de spate şi de mijloc. Ung fiecare zonă dureroasă de două ori pe zi. În afară de acesta folosesc analgezice, creme mentolate. Din când în când fac băi cu apă termală. În baza experienţei acumulate datorită masajului cu Uleiul de cristal problemele mele au dispărut. L.S.

Fetiţa mea de un an suferea de anemie severă de aceea eram nevoită s-o duc la analize. De trei luni am început să-i dau câte 1 ml din siropul Flavin 7. Pe lângă acesta primeşte şi Maltofer. După 2 luni anemia severă îi dispăruse, starea i s-a ameliorat. M.B.

Fetiţa mea de 2 ani avea constipaţie, tocmai de aceea avea scaune doar o dată la câteva zile. Medicul i-a prescris un medicament laxativ şi nişte supozitoare. De o lună îi dăm zilnic 5-10 picături din Trace Minerals 84 M. După o săptămână problemele încetaseră, are scaun zilnic fără dureri. S.A.

Sunt o femeie de 54 de ani. Sufeream din cauza oscilaţiilor de tensiune, ba aveam hipertensiune, ba hipotensiune. De 4 luni folosesc în mod continuu Flavin 7, zilnic câte 5 ml. După două luni tensiunea s-a normalizat, respectiv nu mai am probleme cu somnul. D.M., Marcali

Sunt un bărbat de 46 de ani, de 4 luni folosesc siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×5 ml. Am fost diagnosticat cu o tumoare la limfonod  şi am beneficiat de un tratament cu citostatice. În timpul tratamentului cu citostatice şi după aceea foloseam siropul Flavin 7. În timpul tratamentului intravenos am avut efecte secundare însemnate: probleme cu stomacul, vărsături, stare generală alterată. În timpul folosirii produsului simţeam efectul său benefic, mi s-a îmbunătăţit şi pofta de mâncare. În prezent nu am nici un fel de simptome. K.S.

Sunt un bărbat de 50 de ani relativ sănătos. Produsele dvs. le folosesc în scop profilactic. Siropul Flavin 7 l-am folosit timp de 5 luni, câte 2×5 ml zilnic, iar picăturile Trace Minerals 84 M îl iau continuu. Menţioneze această experienţă datorită folosirii Ecosului. Am avut un deget rupt la mână în cazul căruia masajele nu au avut nici un fel de efect benefic, nu reuşeam să-mi mişc degetul. Am început să fac băi la nivelul degetului cu Ecos, căci degetul era inflamat şi nu-l puteam mişca. După trei zile de băi inflamaţia dispăruse şi din nou ca înainte spre mirarea maseurilor. De atunci ei recomandă folosire ECOS-ului cu mai mult sau mai puţin succes. T.M., Budapesta

Am suferit o fractură la coaste în urma căreia m-am refăcut greu, dormeam prost, mă trezeam în zori cu senzaţia de sufocare, aveam dureri continuu sub coaste. Nici în urma mai multor analize cu ultrasunete şi radiografii nu s-a putut depista cauza. După ce începusem să iau siropul Flavin 7 toate neplăcerile de până atunci dispăruseră. Mă gândeam că poate schimbarea nu s-a datorat acestui produs aşa că am întrerupt folosirea sa. După aproximativ o săptămână problemele reapăruseră. Am început să folosesc din nou siropul aproximativ 4 luni. De atunci nu mai am nici un fel de problemă, tocmai de aceea îl recomand tuturor. H.T., Budapesta

Am fost diagnosticat cu cardiopatie vasculară şi am fost operată. În urma operaţiei mă simţeam obosită, nu aveam poftă de viaţă, mă mişcam puţin şi încet. Foloseam Sincumar, Furosemid, Locrem, Calciu, iar pe lângă acestea începusem să folosesc siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×10 ml, apoi 2×5 ml, respectiv Trace Minerals 84 M zilnic câte 40-60 picături. După a treia sticlă de Flavin simţeam că am poftă de viaţă şi aveam putere. Şi în ziua de azi mă simt bine de aceea sunt adepta  Flavinului şi-l folosesc în continuu. D-na dr. Simon Ernő, Budapesta

Sunt o femeie de 57 de ani. Din octombrie 2002 sufăr de fibrilaţii ale auricului însoţite de o stare generală alterată. Medicul mi-a prescris Cordaron, Tromcardin Forte, Syncumar. Dar simţeam că iau degeaba medicamentele, oboseala nu dispărea. Aveam în continuare senzaţia de sufocare, mă mişcam greoi. La aproximativ 3 săptămâni după ce începusem să iau siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M senzaţia de oboseală mi s-a diminuat, îmi crescuse vitalitatea, mi s-a îmbunătăţit starea. După două luni mă simţeam renăscută. După ce am consumat 6 sticle din siropul Flavin 7 fac faţă la orice. Medicamentele le iau în continuare. Din toamnă voi începe o nouă cură. D-na T.E., Budapesta

După moartea soţului meu, în 1997, am suferit o depresie severă. La început am fost tratată la Kiskunhalas, după aceea la Spitalul de psihiatrie din Szeged. În 1999 am cunoscut produsele Flavin 3, Trace Minerals 84 M şi Uleiul de cristal. La început foloseam pe lângă medicamente 3×30 picăturile din produse. Starea mea s-a ameliorat mult, în aşa fel încât după 4 luni am întrerupt administrarea medicamentelor. M-am putut reîntoarce la serviciu şi de atunci lucrez continuu. D-na S.K.Á

Folosesc Uleiul de cristal şi Crema de crtistal pentru fiul meu de 7 ani. La grădiniţă sunt în total 117 copii, astfel că micile accidente (căzături, răni superficiale) sunt inevitabile. Aceste mici răni le ung cu cremă şi cu ulei. Părinţii sunt fericiţi ştiind că copii lor sunt bine trataţi, rănile li se vindecă uşor. Avem experienţe pozitive cu aceste produse aşa că părinţii le şi cumpără. D-na B.E., Zalaegegrszeg

Sunt un bărbat de 51 de ani, de 3 ani sufăr de vasoconstricţie la un picior. Am primit medicamente vasodilatatoare. De 6 luni folosesc siropul Flavin 3 în cantitate de 2×30 picături, apoi Trace Minerals 84 M câte 2×20 picături. După 2 săptămâni de la începerea folosirii siropului aveam dureri mari la picior, abia reuşeam să merg. După 2-5 zile durerile scăzuseră şi la sfârşitul celei de a 4-a luni dispăruse aproape în totalitate. După 5 luni de folosire am fost la control medical, iar rezultatele se îmbunătăţiseră semnificativ. T.K., Zalaegerszeg

Sunt o fată de 18 ani, am avut o amigdalită pentru care am folosit coloid de argint şi Uleiul de cristal. Uleiul de cristal îl foloseam punând câte 3×6 picături pe zahăr cub. După cinci zile amigdalitele nu mă mai dureau. Dacă voi recidiva mă voi putea trata singură. B.K., Zalaegerszeg

Sunt o femeie de 51 de ani şi am suferit o operaţie la pancreas. După operaţie am primit tratament medicamentos. În urma operaţiei organismul mi-a slăbit mult, în a 4-a săptămână am făcut febră, am fost din nou operată, iar apoi am făcut o suprainfecţie. După a doua operaţie am început să mă refac rapid, dar făcusem acid la stomac. Acum starea mea e satisfăcătoare. Am folosit următoarele produse: siropul Flavin 7, zilnic 2×10 ml, Trace Minerals 84 M – 2×30 picături zilnic, capsule Flavin 7 zilnic 3×2 capsule.

Sunt o femeie de 49 de ani, am fost operată din cauza unei tumori la ovar. Am beneficiat de un tratament de chemoterapie, respectiv am primit medicamente. De 2 luni folosesc siropul Flavin 7 zilnic 2×10 ml, respectiv Trace Minerals 84 M zilnic 2×30 picături. În timpul terapiei starea generală a fost destul de bună, mi-a redus efectele secundare, puteam depune un efort mai însemnat. M-am reîntors la serviciu, pot să-mi fac munca. D-na N.A., Zalaegerszeg

Sunt o femeie de 49 de ani, mă confrunt de multe ori cu durere de cap. Am fost supusă multor analize în urma cărora am primit 4 medicamente. De 2,5 luni am început să folosesc siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M. După a treia săptămână mi s-a accentuat durerea de cap am vrut să întrerup tratamentul. Asistentul meu mă încuraja că e o stare trecătoare de 3 zile, durerea de cap mi-a  trecut şi de atunci folosesc în mod continuu produsele. D-na N.B.K., Zalaegerszeg

Sunt o femeie de 45 de ani. Analizele medicale au arătat că aveam un chist la ficat, eram balonată, mereu obosită, trebuia să mă odihnesc de mai multe ori pe zi, aveam varice pe picioare. Pe lângă medicamente, de două luni iau zilnic siropul Flavin 7 în cantitate de 2×5 ml, capsule Flavin 7 zilnic 2×2, picături Trace Minerals 84 M. La 5 săptămâni după începerea tratamentului cu sirop mă simţeam mult mai proaspătă, capacitatea de muncă, starea generală mi s-a îmbunătăţit. Varicele de pe picior mi le ungeam cu Ulei de cristal şi Cremă de cristal în urma acestor tratamente inflamaţiile de pe ambele picioare mi s-au curăţat. Ultimul examen medical a demonstrat că chistul de la ficat s-a  micşorat. D-na N.S.

Sunt un bărbat de 49 de ani, de 15 ani sufăr din cauza unei alergii. Sufeream de o alergie sezonieră şi anume aveam alergie la polen. Folosesc siropul Flavin 7 dimineaţa şi seara câte 5 ml şi iau capsule Flavin 7 la amiază  2 capsule. Pe lângă acestea folosesc medicamente şi spray nazal. După două săptămâni problemele începuseră să scadă în intensitate. Curgerea nasului, strănuturile, usturimea ochilor s-au ameliorat, starea mi s-a îmbunătăţit. P.J.

Sunt un bărbat de 72 de ani, am fost operat din cauza unei tumori la colon. Rana se vindeca greu, astfel că organismul meu a slăbit. De nouă săptămâni începusem să folosesc siropul Flavin 7 câte 2×10 ml zilnic, apoi 2×5 ml pe zi, respectiv picăturile Trace Minerals 84 M zilnic 2×30 picături. Produsele începusem să le folosesc în săptămâna de după operaţie. După trei săptămâni de la începerea folosirii produselor mă simţeam din ce în ce mai bine. Am suportat destul de bine primul tratament de chemoterapie, nu mi-a fost rău, nu aveam greaţă. Ajuns de la spital puteam deja să mă plimb în curte. N.B.

Sunt un bărbat de 59 de ani. De 4 ani sufăr din cauza unor probleme reumatice ale articulaţiilor. Iau mediamente, respectiv merg la tratament. De 5 luni am început să iau siropul Flavin 3, picăturile Trace Minerals 84 M, respectiv folosesc Uleiul de cristal. Din Trace Minerals 84 M folosesc zilnic 2×30 picături. Din siropul Flavin 3, la început luam 2×20 picături, după două săptămâni 25 de picături, apoi alte două săptămâni 30 de picături. După a doua săptămână durerile s-au accentuat, dar după 5 zile s-au ameliorat. Zonele dureroase le ungeam de 3-4 ori cu Uleiul de cristal ceea ce îmi ameliora mult durerile. După patru luni abia mai simt dureri, starea generală mi s-a îmbunătăţit, am mai multă putere de muncă. N.A.

Sunt o femeie de 53 de ani. Am fost operată din cauza unei vasoconstricţii la nivelul creierului. Eram obosită, uitam, sufeream de o nervozitate accentuată. De un an şi jumătate folosesc încontinuu medicamente. Apoi începusem să folosesc siropul Flavin 3,  la început 2×15 picături, apoi am mărit doza săptămânal ajungând la doza de 2×30 picături zilnic. Îl folosesc în mod regulat împreună cu picăturile Trace Minerals 84 M. Începând din a treia lună îmbunătăţirea fusese semnificativă. Însă, existau şi clipe moarte când mă simţeam rău. Starea generală mi s-a îmbunătăţit, nu uit, nu sunt atât de iritabilă.

Sunt o femeie de 53 de ani. Timp de 5 luni am folosit siropul Flavin 7 zilnic 10 ml. Am fost operată din cauza unei tumori la sân. Datorită siropului Flavin 7 nu am simţit efectele adverse ale medicamentelor, în prezent sunt asimptomatică. B.A.

Sunt o femeie de 74 de ani, de 2 ani folosesc siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×5 ml. În aprilie anul acesta am fost supusă unei analize a oaselor. În urma investigaţiilor sistemului osos apăreau cu un contur difuz. La nivelul Th şi L al coloanei împărţirea activităţii a fost inegală. La nivelul coastelor drepte III şi IV s-a observat o intensificare a activităţii inflamatorii. La nivelul jumătăţii humerusului drept s-a observat o intensificare a activităţii inflamatorii. La nivelul sistemului osos s-a observat o intensificare a activităţii inflamatorii. Am primit un tratament de radioterapie şi de chemoterapie pe lângă care luam Femerat şi Lodronat. Procesul de metastază s-a stopat. B.A., Bácsalmás

Băiatul meu de 14 ani a avut pe braţ un ganglion. A folosit siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×5 ml aproximativ 2 luni. După aproximativ 1 lună de la începerea tratamentului respectiva malformaţie dispăruse total şi nu a mai fost nevoie de operaţie.

Sunt un bărbat de 73 de ani. Din 20 decembrie 2002 folosesc în mod regulat  câte 10 ml din siropul Flavin 7. Cauza: pe 13 iunie 2002 am fost diagnosticat cu tumoare la colon şi tumoare la ficat. Am urmat un tratament de chemoterapie încheiat, în decembrie 2002, în urma căreia 4 buc. din tumoarea ficatului au arătat o tendinţă de înrăutăţire. La 4 luni după începerea tratamentului cu Flavin 7 analizele cu ultrasunet au arătat că cele 4 tumori de câte 6-6,5 cm s-au micşorat la 3,5-4 cm. De atunci folosesc în mod regulat siropul Flavin 7. M.S., Bácsalmás

Sunt o femeie întreprinzătoare, lucrez foarte mult. Lunile de iarnă sunt în special foarte grele, reuşim cu greu să facem rost de banii necesari. Eram obosită, epuizată, nu reuşeam să dorm, sufeream de nervozitate şi aveam simptome de depresie. Pe mâna aveam psoriazis, mi se formase şi un nodul. Folosesc siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×5 ml, picăturile Trace Minerals 84 M în cantitate de 2×10 picături, respectiv folosesc şi Crema de cristal. Dintre medicamentele clasice folosesc antidepresive, produse dermatologice. În urma folosirii siropului Flavin 7 simptomele enumerate se amelioraseră, mă simţeam în putere, starea generală mi se îmbunătăţise, psihic şi fizic mă simt mult mai bine. După aproximativ jumătate de an nodulul dispăruse. Psoriazisul de pe cot dispăruse la fel în aproximativ ½ de an. Siropul Flavin 7 îl folosesc mai ales în lunile iarnă. Simt că mi-a întărit organismul, mi-a întărit şi sistemul nervos, problemele dermatologice (care erau semnele unei boli interne) dispăruseră. D-na J.I., Csorvás

Sunt o femeie de 40 de ani. Din ianuarie 2002 folosesc în mod regulat, zilnic de 2-3 ori siropul Flavinm 7. Sufăr de leucemie. Diagnosticul: B-ALL. Ca tratament clasic iau Medrol, respectiv citostatice. În prezent urmez terapia Herber care durează 3 ani, aflându-mă acum la mijlocul tratamentului. Sunt negativă deja de 15 luni. Datorită siropului Flavin 7 tratatmentul citostatic nu a adus cu sine simptomele neplăcute, ba mai mult ele au dispărut în totalitate. T.A., Budapesta

Sunt o femeie de 42 de ani. În iunie 2001 mi s-a extirpat sânul drept împreună cu limfonozii subraţului respectiv. Nu avusesem metastază. Tmp de o jumătate de an am folosit siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 10-15 ml, respectiv picăturile Trace Minerals 84 M. Am primit tratament citostatic, apoi un tratament de chemoterapie. Starea mi s-a înrăutăţit, am fost slăbită atât fizic cât şi psihic. În paralel cu folosirea siropului Flavin 7 şi a picăturilor Trace Minerals 84 M mi-am schimbat şi regimul alimentar (foloseam plante crude). Săptămânal ţineam o zi cură de fructe. Ceaiurile medicinale le pregăteam cu apă plată. Până în august 2003 toate analizele au fost negative. Condiţia mea fizică, pofta de viaţă, starea mea genrală sunt impecabile. D-na B.A., Budapesta

La vârsta de un an şi jumătate băieţelul meu începuse să slăbească, avea stări febrile, starea i s-a înrăutăţit. Observaţiile spitaliceşti şi analizele au arătat că avea o tumoare la glanda suprarenală care s-a exitns, apărând metastaze la ficat şi creier (în ciuda tratamentului de chemoterapie). Tratamentele citostatice şi de chemoterapie nu au avut nici un efecte, de aceea la cerere copilul a fost externat. În noiembrie 2002     l-am dus la un specialist în medicina naturistă, care i-a prescris un regim strict bazat pe crudităţi. În loc de apă consuma ceaiuri de purificare a sângelui şi  de armonizare a digestie. Primise masaj special pentru zona coloanei, a rinichilor, a timusului, a stomacului. În alimentaţia sa a fost inclusă lucerna şi grâul. În ultimul an şi jumătate foloseşte siropul Flavin 7, amestecat cu miere în cantitatea zilnică de 10 ml. De atunci a crescut, acum merge la şcoală, e vesel. S.S., Budapesta

Sunt o femeie de 42 de ani. Timp de 2 ani am folosit siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 10-15 ml, respectiv Trace Minerals 84 M. În octombrie 2001 am fost operată din cauza unei tumori maligne a sistemului limfonod, MHODKIN. Am primit un tratament de chemoterapie şi de radioterapie. După operaţie am început să consum în mod regulat siropul Flavin 7, chemoterapia mi-a creat o stare genersală proastă, foarte mult timp nu aveam poftă de mâncare. Din iulie 2003 merg la control doar din 3 în 3 luni. Greutatea corporală mi s-a normalizat, starea fizică mi s-a îmbunătăţit semnificativ, mă ocup de grădinărit, fac treburile gospodăreşti. Durerile articulare mi s-au ameliorat. K.N.J., Budapesta

Sunt o femeie de 72 de ani, aveam în ambele ovare câte o tumoare malignă. Timp de doi ani şi jumătate am folosit siropul Flavin 7, în cantitate zilnică de 10 ml, respectiv picăturile Trace Minerals 84 M. Am fost supusă unei operaţii nereuşite, dar în doi ani am primit de şase ori tratament de chemoterapie de o zi şi de şapte ori tratamente de 3 zile. Am suportat bine chemoterapia, nu am scăzut în greutate. Am poftă de mâncare bună, cărnuri nu folosesc. A doua operaţie nu am acceptat-o foloseam în continuare siropul Flavin 7 şi conform analizei CT tumoarea nu a mai crescut. Cystonul din bazin a arătat o uşoară regresie. D-na O.B., Budapesta

Sunt o femeie de 32 de ani, timp de un an şi jumătate am folosit siropul Flavin 7 în doză zilnică de 10 ml, respectiv Trace Minerals 84 M. În urma îndepărtării spiralei din uter o aluniţă a fost atinsă care cu timpul a devenit cancerigenă. A urmat o operaţie în urma căreia mi s-a extirpat uterul. În urma chemoterapiei hemograma a avut valori bune. Atunci am început să folosesc produsele. De două ori am fost supusă unor tratamente de chemoterapie, în total de 25 de ori la radioterapii de câte 3 minute. În urma celei de a doua chemoterapii am făcut febră, hemograma s-a înrăutăţit apoi au oprit tratatmentul. Am slăbit 20 de kg. În ianuarie 2002 am început să folosesc siropul Flavin 7, iar hemograma începuse să se îmbunătăţească, mi-a revenit pofta de mâncare, starea generală mi  s-a îmbunătăţit. Merg la control la fiecare 3 luni. D-na G.Cs., Budapesta

Am suferit un infarct şi am diabet. De 2 ani folosesc siropul Flavin 7 zilnic câte 2×5 ml. De atunci lucrez mai uşor, nu simt oboseala, dorm mai bine. D-na Pál Imre, Keszthely

Sufăr de diabet, de 2 ani folosesc siropul Flavin 7 zilnic 2×5 ml. Mă mişc mai uşor, rezist mai mult să stau în picioare, dorm bine. Nivelul glicemiei a fost stabilizat de acest produs. Pál Imre, Keszthely

Sunt o femeie de 52 de ani, de doi ani folosesc Şamponul Silver, la fiecare a 3-a zi. Am observat că datorită acestui şampon părul meu e moale şi mătăsos. D-na Németh, Keszthely

Sunt un bărbat de 15 ani, de doi ani folosesc Crema de cristal din cauza herpesului şi a unor bubiţe. După experienţa mea această cremă a uscat rapid şi herpesul şi bubiţele. Németh Gábor, Keszthely

Sunt o femeie de 71 de ani, folosesc siropul Flavin 7 de 5 luni în cantitate zilnică de 2×5 ml. Am avut o tumoare pulmonară pentru care am primit un tratament de radioterapie. Nu-mi place gustul produsului îmi produce acid, dar în ciuda acestui fapt îl beau căci mă simt mult mai bine de când îl folosesc. D-na H.L., Budapesta

Sunt o femeie de 45 de ani. Am început să folosesc siropul Flavin 7, acum trei luni, zilnici 2×5 ml. Sunt sănătoasă, dar în ultimul timp am slăbit mult. Acum, de 3 luni m-am îngrăşat 2 kg, mi s-a îmunătăţit pofta de mâncare. D-na V.G., Budapesta

Sunt o femeie de 52 de ani. La 20 martie 2003 am aflat că sufăr de o tumoare pulmonară. Din 7 aprilie 2003 folosesc siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×10 ml. Mi s-a îmbunătaţit starea generală şi pofta de mâncare. În cinci luni m-am îngrăşat 7,5 kg. Radiografiile şi analizele CT au arătat că starea generală mi s-a îmbunătăţit considerabil. D-na N.L.L., Budapesta

Sunt un bărbat de 49 de ani. În iunie 2003 am aflat că sufăr de o tumoare pulmonară. Am primit un tratament de chemoterapie. Din siropul Flavin 7 am folosit 2 sticle în cantitate zilnică de 2×13 ml. După al doilea tratament de chemoterapie simptomele erau mai slabe. Mi s-au îmbunătăţit starea generală şi pofta de mâncare. K.K., Budapesta

Sunt un bărbat de 63 de ani. În iunie 2003 am fost diagnosticat cu o tumoare pulmonară malignă. Am primit tratament de chemoterapie. Din siropul Flavin 7 am folosit timp de 4 luni zilnic câte 10 ml. În timpul primului tratament de chemoterapie hemograma încă fusese proastă. Numărul leucocitelor nu corespundea. De când folosesc siropul Flavin 7 nu mai am astfel de probleme. O.F., Budapesta

Sunt o femeie de 28 de ani. Am avut o rană ulceroasă la picior, astfel am cunoscut siropul Flavin 7. L-am folosit timp de un an în cantitate zilnică de 5ml. În t6imp ce foloseam siropul dormeam bine, mă simţeam bine şi rana aproape mi se vindecase. T.A., Keszthely

Sunt o femeie de 25 de ani. Am avut probleme din cauza hemoroizilor şi căutam o rezolvare, atunci când am încercat Crema de cristal. Îl folosesc deja de un an în mod regulat, durerile mi s-au ameliorat şi încet-încet mă voi vindeca complet. M.D., Keszthely

Sunt o fată de 21 de ani. Fusesem deseori bolnavă din cauza sinuzitei şi a herpesului. De obicei primeam antibiotice de la medicul meu. De doi ani folosesc Crema de cristal şi Uleiul de cristal. Am observat că în urma folosirii Cremei de cristal pe gură nu îmi mai apăreau herpesurile, care nu de mult îmi cauzau atât de multe neplăceri. Karancz Adrienn, Keszthely

Sunt o femeie de 46 de ani. Acum doi ani am suferit un infarct. Organismul îmi slăbise. Timp de jumătate de an am folosit siropul Flavin 7 şi am observat că mi s-a îmbunătăţit considerabil capacitatea de muncă. Dormeam mult mai bine şi îmi dispăruse şi senzaţia de respirare îngreunată. Starea generală mi s-a îmbunătăţit, mă simţeam mult mai proaspătă. D-na B.J., Keszthely

Sunt o femeie de 46 de ani. De multe ori mi-a cauzat probleme faptul că aveam părul uscat. Am încercat Şamponul Silver. După două luni de la începerea folosirii, părul meu devenise mai mătăsos. Firele de păr străluceau şi nu se rupeau. D-na B., Keszthely

Aş dori să-mi menţionez experienţa în legătură cu cinci produse:

Mama mea folosea siropul Flavin 3 împreună cu picăturile de Trace Minerals 84 M. Aceste produse mi-au îmbunătăţit vizibil starea fizică, precară.

Am folosit timp de două luni picăturile Trace Minerals 84 M şi siropul Flavin 3. Înainte sufeream de alergie severă la polen, acum devenisem mai suportabilă, pe de altă parte mi s-a diminuat pofta pentru dulciuri şi deşi nu am slăbit, dar „grăsimea” de pe abdomen s-a mai micşorat.

De ani de zile am probleme cu genunchiul (probleme ale articulaţiilor), care îmi cauzau dureri. Aceste dureri au fost ameliorate de Crema de cristal.

Crema de corp Silver se absoarbe foarte bine, nu pătează hainele. Asigură o netezime plăcută pielii. Efectul său de hidratare se simte bine chiar şi folosită ca şi cremă pentru fată. D-na dr. Réczey Gusztáv

Sunt un bărbat de 56 de ani. În noiembrie 2001 am început să am dureri de picior. Venele capilare s-au spart şi apăruse o roşeaţă pe picior. Din când în când şi tensiune mi-e mare, 260/140. Medicul mi-a prescris medicamente pentru scădeea tensiunii, respectiv tablete Irental şi Astix. În noiembrie starea mi se agravase. Venele îngustate în măsură de 90% nu puteau fi colorate decât după şase săptămâni. Pe lângă medicamente am folosit în mod regulat, continuu timp de 2 luni siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M. În urma acestui tratatment mi-au fost curăţate 20 m de vene. În urma operaţiei nu am suportat medicamentele. Toate efectele adverse preconizate apăruseră. Mi s-a întărit deci încrederea în produse. Le folosesc până în ziua de azi. Prin masarea Uleiul de cristal în picior durerile au dispărut. Iar analizele au arătat că sângele circula liber în picior. Vasoconstricţia s-a diminuat la 50% şi mă aştept la o îmbunătăţire continuă. Datorită siropului Flavin 3 nu am dureri puternice, starea mi s-a îmbunătăţit, îmi pot face munca fără greutate. Kiss Lajos, Zalalegerszeg

Cunoştinţa mea de 53 de ani a suferit, în aprilie 2002, de dureri de cap, de migrenă, după care a survenit un hemoragie cerebrală. De atunci şi-a pierdut vederea la ochiul stâng. A slăbit mult. S-a îmbolnăvit şi de tiroidită. I-am recomandat să încerce picăturile Trace Minerals 84 M, siropul Flavin 3 şi Uleiul de cristal. Folosind aceste produse starea ei se îmbunătăţea de la lună la lună. Şi-a recăpătat pofta de viaţă. Organismul îi cerea noua doză. Pe lângă un control medical regulat şi medicul a sfătuit-o să continuie folosirea produselor. Până în iunie 2003 bolnava şi-a recăpătat greutatea iniţială, nu se mai îmbolnăvise deloc. Are încredere în produse căci le-a simţit efectul benefic şi le recomandă tuturor celor care au nevoie de ele. Din siropul Flavin 3 folosea lunar o sticlă, iar din Trace Minerals 84 M lunar 60-80 de picături. Cu Uleiul de cristal îşi ungea ceafa şi tâmpla. D-na Kiss Lajos, Zalaegerzeg

Sunt o femeie de 56 de ani. Lucrez într-o grădiniţă, sunt educatoare. Pe parcursul muncii mele constat că unii copii sunt neliniştiţi, nervoşi.

Mama unei fetiţe, Réka, mi-a ascultat sfatul. Prin folosirea siropului Flavin 3 (2 luni = 1 sticlă) dispăruseră simptomele alergice ale fetiei: tuse, laringite, curgerea năsucului. Din picăturile Trace Minerals 84 M ia zilnic 10 picături ajutând astfel şi la întărirea organismului său.

Crema de cristal o folosesc ungându-le rănile superficial, iar Uleiul de cristal pentru calmarea tusei (le ung gâtul, exterior cu câte o picătură de ulei). Copiii mă abordează curajoşi şi au încredere.

Eu am avut neplăceri din cauza problemelor de ritm cardiac cauzate de menopauză, din cauza amigdalitei repetate, a constipaţiei şi a pleiocoliei, probleme care au fost rezolvate prin folosirea următoarelor produse:

Siropul Flavin 7 mi-a întărit sistemul imunitar. Nu mă îmbolnăvesc, nu am avut gripă, nu mă mai doare gâtul.

Folosind Trace Minerals 84 M nu mai sufăr de constipaţie.

Cu ajutorul Uleiului de cristal pleiocolia poate fi stopată (pun câteva picături pe zahăr cub).

În prezent folosesc capsulele Flavin 7. Memoria mi s-a îmbunătăţit. Citesc cu plăcere, mă duc la spectacole, mă simt bine. D-na Kiss Lajos, Zalalegerszeg

O familie învârstă mi-a cerut ajutorul în următoarele: în ultimii 5 ani au suferit multe operaţii. Unui membru i s-a extirpat un rinichi, a suferit o operaţie la nivelul urechii etc. Din cauza bolilor starea lor generală se înrăutăţise continuu. Amândoi îşi doreau să trăiască o viaţă de calitate. Medicul le-a prescris medicamente pentru scăderea tensiunii şi medicamente pentru inimă. Amândoi începuseră să folosească siropul Flavin 7 împreună cu picăturile Trace Minerals 84 M . Zilnic luau câte 10 ml din ambele produse. După două săptămâni starea lor generală se îmbunătăţise considerabil. Doamna Erzsike începuse să le recomandă şi rudelor folosirea produselor, iar aceştia au primit bucuroşi sfatul căci, văzuseră pe ea efectul pozitiv al acestor produse. Domnul Kálmán, în ciuda vârstei sale înaintate începuse din nou să coase ( fost croitor ) şi îşi ducea căţeluşul singur la plimbare. D-na Kiss Lajos, Zalalegerszeg

„Am auzit că adunaţi păreri în legătură cu produsele comercializate. Soţul meu suferea de cancer pulmonar, iar înaintea operaţiei d-na Albert Ödön mi-a recomandat folosirea produselor. Acum doresc să împărtăşesc propria experienţă pozitivă cu Dvs. şi recomand produsele cu toată căldura tuturor cititorilor Dvs.

Soţul meu de 61 de ani a fost operat în august 2001. Pe lobul inferior stâng al plămânului avea o tumoare canceroasă, cel superior avusese o metastază, pe lobul inferior drept avea semnele unei modificări de tip TBC. După îndepărtarea acestora a fost nevoit să urmeze un tratament de chemoterapie. După sfatul consilierului meu de produse imediat după operaţie începusem să-i dau siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M conform celor prescrise. După o săptămână soţul meu parcă a fost schimbat. Era plin de viaţă, îşi făcea planuri de viitor, ba chiar nici de dureri postoperatorii nu se mai plângea. În prima săptmână a lunii octombrie a primit primul tratament de chemoterapie. Nu simţise nimic ieşit din comun ( greaţă, dureri de cap, senzaţie de rău ). Asistentele, medicii se interesau la 10-20 de minute de starea lui în  timpul infuziei şi după aceea, căci încă o săptămână, după terminarea tratamentului, a mai fost ţinut în spital. În noiembrie după cel de-al doilea tratament s-a întâmplat la fel doar că-i căzuse părul. Le-a spus şi medicilor că din clipa apariţiei ia în mod regulat siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M. Şi părerea medicilor a fost aceea că probabil din această cauză suportă atât de bine tratamentul fără a avea un efect advers. În cele şase luni în care au decurs cele 6 tratamente, desigur, tot acest timp a folosit siropul Flavin şi picăturile. Starea sa generală era excepţională, avea poftă de viaţă şi de muncă. Până în martie 2002 a luat produsele regulat, atunci a ţinut o pauză de 3 luni (din cauza lipsei banilor), dar în iulie a reînceput să folosească „produsele minune”. În ciuda faptului că a rămas doar cu jumătate de plămân, se simte foarte bine, merge la control doar o dată la şase luni. Fumează, face efort fizic se simte bine, este din nou un om fericit. Mulţumită lui Dumnezeu în organism nu are nici urmă de cancer. Şi în prezent foloseşte cele „două medicamente” cu pauze de 3 luni la fiecare jumătate de an. D-na Varga Ferenc – o soţiei fericită -, Veszprém

Sunt o femeie de 71 de ani. Am început să folosesc siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M din curiozitate şi nu pentru că sufeream de vreo boală anume. Din siropul  Flavin 7 luam zilnic câte o lingură mare, iar din picăturile Trace Minerals 84 M câte 20 de picături. Începând din noiembrie timp de patru luni am folosit în mod continuu aceste două produse după care nu le-am mai folosit. Am observat că de când nu le folosesc obosesc mult mai repede, oboseală care nu se datorează schimbărilor meteorologice. D-na F.D., Zalaszentgrót

Sunt o femeie de 50 de ani. Am suferit din cauza durerilor articulaţiilor pentru care medicul mi-a prescris medicamente. Timp de o săptămân de trei ori pe zi ungeam articulaţiile dureroase cu Uleiul de cristal, iar acesta dezamorţea porţiunea dureroasă, durerea dispărea. D-na B.T., Zalaszentgrót

Sunt o femei de 39 de ani. Am folosit Uleiul de cristal, produs pe care îl foloseam în cazul durerilor de dinţi şi de gripă în felul următor: În cazul durerilor de măsea puneam uleiul pe beţişorul de curăţarea urechii şi ungeam locul dureros. Durerea dispărea rapid. În caz de gripă ungeam baza nasului, astfel, noaptea reuşeam să respir fără greutate şi puteam dormii liniştită. În cazul durerilor de gât sau a tusei puneam câteva picături din Uleiul de cristal pe o bucată de zahăr cub; calma durerea de gât şi tusea. B.M., Zalaszentgrót

Sunt un bărbat de 54 de ani. De doi ani au apărut durerile în zona cotului, a spatelui şi a umerilor. La sfatul medicului am folosit tablete Votaren şi unguent Molisilin. De aproximativ o jumătate de an folosesc Uleiul de cristal şi chiar după prima săptămână am simţit că îmi foloseşte. Îl port în continuu la mine şi când simt că începe durerea îl aplic pe locul dureros. K.K., Zalaszentgrót

Sunt un bărbat de 58 de ani. Am citit despre produse şi în interesul sănătăţii mele am început să folosesc aceste medicamente. Crema de cristal are influenţe puternic antiinflamatoare, de aceea este foarte bun pentru hemoroizi şi răni deschise ce s-au vindecat repede. Uleiul de cristal este un puternic analgezic care ajută la reducerea durerilor de faringe şi chiar la vindecare sa. Siropul Flavin 7 l-am consumat pentru întărirea sistemului imunitar sub forma unei cure şi astfel n-am mai fost răcit în comparaţie cu ceilalţi colegi de muncă. Acum iau Capsule Flavin 7+ şi sper să aibă aceleaşi influenţe ca şi siropul Flavin 7. Ceea ce este important că aceste produse nu au efecte adverse. H.K., Zalaszentgrót

Sunt un bărbat de 50 de ani. Am încercat Uleiul de cristal contra durerilor de spate şi amigdalite. În cazul inflamării amigdalitelor prima dată ung zona afectată în exterior cu uleiul amintit, după aceea pregătesc comprese de apă, pe care, de asemenea, pun câteva picături de ulei şi cu această compresă îmi înfăşor gâtul pentru acea noapte. Până dimineaţă durerea dispare. În cazul durerilor de spate punctele dureroase le masez cu ulei de mai multe ori pe zi, iar după câteva zile mă simt de parcă n-am avut nimic, nu mai am nici o durere. Hujdek Gyula, Zalaszentrót

Sunt o femeie de 45 de ani. Am folosit Uleiul de cristal pentru dureri de cap, de spate, inflamaţii pulmonare. Pentru durerile de spate am primit unguent de la medic. Acest unguent mi-a ros pielea, după folosirea uleiului această problemă a dispărut. Soţul meu s-a îmbolnăvit de pneumonie. Medicul ia prescris mai multe medicamente, dar pe spate i-a apărut un nod. Cu acest ulei l-am tratat şi s-a vindecat. Îl folosesc şi pentru durerile de cap. Pentru durerile de spate, de muşchi sau dacă mă doare piciorul atunci folosesc mereu Uleiul de cristal. Sunt mulţumită de acest produs. Szegvári Gabor, Zalaszéntgrót

Sunt o femeie de 31 de ani. Pentru durere de faringe şi pentru tuse folosesc Uleiul de cristal, din care pun 3×3 picături pe un cub de zahăr pe care îl folosesc împreună cu siropul pe care-l iau contra tusei. Durerile de faringe în scurt timp dispar, chiar înainte de a termina conţinutul de ulei.

În perioada convalescenţei fac foarte rar temperatura, în aceste momente am aşa numita temperatură internă, care are ca efect apariţia herpesului la nivelul cavităţii bucale. Uleiul de cristal şi Crema de cristal au contribuit ca timpul de vindecare să fie mult mai mic.

Folosesc Uleiul de cristal când am înfundate căilor respiratorii/nazale, ce apar concomitent cu răceala, gripa şi care îmi uşurează respiraţia.

Recent am început să folosesc Uleiul de cristal pentru o inflamaţie existentă la nivelul gingiei. După spălarea dinţilor îmi ung gingia cu produsul amintit.

Sunt o femeie de 30 de ani. Mă doare foarte des faringele/gătul, tocmai din acest motiv am încercat Uleiul de cristal. Am pus câteva picături de ulei pe un cub de zahăr pe care l-am supt, ori într-un pahar de apă am pus câteva picături cu care am făcut gargară. Acesta mi-a vindecat inflamaţia. L-am folosit şi contra înţepăturilor de ţănari; am uns locul pişcat şi măncărimea a dfispărut. D-na H.Cs.A., Zalaszentgrót

Sunt o femeie de 49 de ani. Folosesc Uleiul de cristal în cazul durerilor membrelor. După ce-mi masez zona dureroasă, de două ori pe zi, cu două picături durerea, se ameliorează. După una-două zile durerea dispare. Produsul este foarte bun. Ceea ce este esenţial şi-l face mult mai bun este determinat de lipsa efectelor adverse. Prin folosirea siropului Flavin 7 mi s-a îmbunătăţit starea generală. Situaţia materială de care dispun îmi permite să le folosesc şi sub formă de cură. D-na Schlucz Géza, Zalaszentrót

Sunt o femeie de 35 de ani. Pentru relaxarea muşchilor şi durerii de cap mă folosesc de masajul medicinal şi pe lângă Algopirin folosesc şi Uleiul de cristal. Capul nu ştiam să mi-l mişc, dar după un tratament de 5 ori zilnic starea mea s-a îmbunătăţit. Am devenit cu adevărat sănătoasă după aproximativ o săptămână. Durerile erau aplanate după aproximativ 40 de minute cu Uleiul de cristal.  Am rămas uimită şi de absorbţia ridicată manifestată la nivelul pielii, rapiditatea vindecării inflamaţiilor, fără nici un tratament electromagnetic. Din cauza efectelor aromo-terapeutice puternice ce apar simultan numai noaptea îl putem folosi. D-na V.I., Zalaszentgrót

Sunt un bărbat de 38 de ani. Am probleme din cauza alergiilor respiratorii; la praf, care se accentuează în ciuda curăţenie şi a tratamentului medical pe care-l luam. Am uzat de medicamentele obişnuite pentru astfel de afecţiune – alergie – ( Zirtec ) picături nazale, spray nazal, chiar şi injecţii intravenoase tocmai din cauza insuficienţei respiratorii. Atunci am început să folosesc siropul Flavin 7 sub forma unui tratament. Primăvara şi toamna beau 2 sticle din acest produs, altfel spus zilnic 2×10 ml, iar după 20 de zile 2×5 ml. Situaţia mea a început să se îmbunătăţească în cea de-a noua zi, drept urmare încet-încet m-am lăsat de medicamente. După o perioadă, când simţeam că mi s-a înfundat nasul şi au apărut mâncărimi la nivelul ochilor reîncepeam tratamentul sub forma unei cure. În fine, aşa nu mai de ce să mă plâng. Astfel, despre existenţa alergiilor practic nu mai ştiu. Conjunctura vieţii mele s-a îmbunătăţit în mod remarcabil. De când am început să consum siropul Flavin 7 n-am mai fost la medic. P.F., Zalaszentgrót

Sunt o femeie de 55 de ani. În 2002 s-a stabilit că am arteroscleroză coronariană. Pe lângă aceasta hemoroizi, inflamaţii ale varicelui şi dureri, respectiv început de cuaxartrită. Doctorul de familie mi-a prescris tablete medicamentoase de CO-Rintec şi Olicard. Pe lângă tratamentul medicamentos am consumat şi siropul Flavin 7 împreună cu Trace Minerals 84 M şi în decembrie problemele deja dispăruse din organismul meu. Am hotărât ca în interesul sănătăţii mele voi ţine anual două astfel de cure, având în vedere că şi tensiunea mea era destul de mare. Acum şi aceasta are valori acceptabile. Uleiul de cristal se comportă ca un analgezic. Crema de cristal este contra inflamaţiilor şi ceea ce este mai important este că nu are efecte secundare. Uleiul de cristal l-am folosit şi contra durerilor de articulaţii, până şi nepoatei mele i-a fost de un real folos în combaterea răcelii. D-na Hanács Károly, Zalaszentgrót

Sunt o femeie de 55 de ani. Din cauza tratamentelor medicamentoase m-am úmbolnővit la ficat. Din cauza unei boli de pile rara întâlnită dar nu contagioasă am fost supus unui tratament prin infuzie/perfuzie, prin care mi s-a administrat o doză prea mare de medicamente şi din acest motiv ficatul s-a îmbolnăvit. Am consumat siropul Flavin 7 4 luni în cantităţi de 10 ml/zi. Înainte de consumarea siropului Flavin 7 rezultate analizelor de funcţionare a ficatului erau foarte mari. După consumarea celei de-a doua sticle de sirop rezultatele s-au îmbunătăţit considerabil. Dacă situaţia materială mi-ar permite în interesul sănătăţii mele aş repeta această cură. D-na Kurucz László, Zalaszentgrót

Sunt o domnişoară de 20 de ani. Aproximativ acum 4 ani au început durerile mele puternice de cap care apăreau destul de des. Am avut parte de tratament medicamentos, tablete pe care le-am luat destul de mult, după aceea am încercat Uleiul  de cristal şi trebuie să spun că s-a adeverit. De atunci durerile de cap au încetat şi n-au mai reapărut atât de des, chiar dacă durerea reapare cu acest ulei îmi masez tâmpla şi după o jumătate de oră durerea mi se atenuează. Kurucz Izabella, Zalaszentgrót

Sunt o femeie de 48 de ani. În iulie 2002 din cauza unei tumori maligne la sân am fost nevoit să fac un tratament cu radiaţii şi chemoterapie. Siropul Flavin 7 l-am folosit timp 7 luni, zilnic câte 10-20 ml. Practic începusem să iau la început şi Avemar din cauza bolii mele, dar din cauza gustului neplăcut pe care-l avea am fost nevoită să mă las, pentru că îmi producea greaţă şi gândul că trebuia să-l iau mă influenţa negativ. Cu siropul Flavin 7 am cunoscut rezultate mult mai bune mai ales din cauza că-l puteam folosi împreună cu sirop de fructe sau alte răcoritoare. D-na Labidi Attila, Zalaszentgrót

Sunt o femeie de 77 de ani. Am fost de 63 de ani când am fost depistată cu o tumoare la sân. La nivelul gâtului aveam o vasoconstricţie şi din această cauză am suferit o paralizie pe parte stângă în urma cu 9 ani. Nu am acceptat intervenţia chirurgicală la nivelul tumorii. Foloseam destul de multe medicamente, dar dată fiind vârsta mea înaintată nu cred că m-aş putea baza doar pe siropul Flavin 7. De altfel l-am folosit timp de patru luni, zilnic câte 5 ml, iar tumoarea s-a micşorat la jumătate. Am încercat şi Uleiul de cristal.Îl folosesc regulat şi mi-a ameliorat mult durerea. D-na Bohár J, Zalaszentgrót

Sunt o femeie e 39 de ani. Am încercat mai multe produse şi am constat următoarele:

Uleiul de cristal a grăbit vindecarea herpesului.

Crema de cristal am folosit-o pentru tratarea varicelor; a micşorat mult inflamaţia. Îl folosesc şi pentru vindecarea rănilor, dar şi ca analgezic.

Siropul Flavin 7 l-am folosit timp de 3 luni. În această perioadă mi s-a îmbunătăţit mult starea generală, pofta de mâncare. D-na K.M., Zalaszentgrót

Sunt o femeie de 59 de ani. Nu sufăr de nici o boală, dar am încercat 3 produse:

Uleiul de cristal a ameliorat durerile de cap, durerile de gât, totodată ameliorând şi durerile genunchiului.

Crema de cristal o foloseam aplicând cu ea pe pişcăturile de insecte, răni superficiale, respectiv pentru tratarea hemoroizilor.

Siropul Flavin 3 mi-a regenerat excelent organismul. D-na K.A., Zalaszentgrót

Sunt o femeie de 42 de ani. Folosesc următoarele produse nu pentru o boală anume, ci în scop profilactic:

Durerile de cap sunt calmate cu Uleiul de cristal.

Crema de cristal are un efect benefic asupra hemoroizilor, nu am dureri, nu am acea pulsaţie după ce ies de la toaletă.

Datorită folosirii siropului Flavin 7 (2-3 sticle) starea generală mi s-a îmbunătăţit, mi-a crescut capacitatea de rezistenţă. Cred că prin folosirea produselor şi printr-un mod de viaţă adecvat îmi voi putea păstra sănătatea. D-na K.Cs., Zalaszentgrót

Sunt o femeie de 57 mde ani. Aveam dureri în zona şoldului şi a genunchiului. Am primit tratament, începusem să folosesc Uleiul de cristal şi după două săptămâni de tratament continuu începusem să-i simt efectul benefic. D-na Kocsis József, Zalaszentgrót

Sunt o femeie de 61de ani. De mai mulţi ani am dureri în zona mijlocului, răcesc des, mi se înfundă nasul. Am folosit diferite medicamente antireumatice, unguiente recomandate de către medicul meu specialist. Apoi am încercat Uleiul de cristal şi acum îl folosesc în doze mici de aproximativ un an. Experienţa mea în legătură cu acest produs este pozitiv, căci de când îl folosesc nu mai am nevoie de medicamente. D-na Sz.S., Zalaszentgrót

Sunt o femeie de 32 de ani. Am citit despre produse şi m-am gândit să le încerc. Am început să folosesc siropul Flavin 7 şi Uleiul de cristal pentru a-mi păstra sănătatea.

unt studentă şi folosesc Uleiul de cristal pentru diminuarea stresului, pentru liniştire şi calmarea durerilor. Copiilor mei le-a fost de un real folos în perioada gripei.

În perioada în care luam siropul Flavin 7 nu m-am îmbolnăvit, nu oboseam atât de repede. Din când în când am probleme cu fiere, dar în această perioadă ea încă nu mi-a cauzat probleme. D-na P.K.J., Zalaszentrgót

Sunt o femeie de 65 de ani. În ianuarie 2001 s-a despistat că sufăr de o tumoare pulmonară de mărimea 10×10 cm. Am primit 13 chemoterapii şi 23 de radiaţii. În 2001 am ajuns la Budapesta, la Spitalul Korányi, cu o tumoare pulmonară care mi-a distrus corzile vocale, nu reuşeam să mai vorbesc. Medicii mi-au spus că starea mea nu se va îmbunătăţii, va trebui să mă consolez cu acest gând. În martie 2001 începusem să primesc tratament de chemoterapie.

În aprilie 2001 văzusem la televizor o emisiune despre siropul Flavin 7. Am sunat la spitalul din Kecskemét să aflu de unde pot cumpăra acest sirop. Astfel am primit nr. de telefon şi adresa d-nei Bán Évike. De atunci, din aprilie 2001, folosesc siropul Flavin 7. Am observat că în timpul tratamentelor nu mi-a fost greaţă, nu îmi era rău, suportam mul mai uşor tratamentul, mi s-a îmbunătăţit pofta de mâncare, m-am îngrăşat puţin. Mi-a căzut tot părul şi pe parcursul tratamentelor părul îmi creştea mult mai repede decât celorlalţi bolnavi. De atunci folosesc în mod continuu siropul Flavin 7. Ultimul control medical a fost negativ, nu se observă nici urma tumorii. Sper că va rămâne tot aşa.

Mai târziu a început să mă doară gâtul. Pentru că citisem despre efectul analgezic al Uleiului de cristal începusem să-mi ung gâtul, apoi după 3-4 săptămâni am observat că începuse să-mi revină vocea. Aşa că am continuat să-mi ung gâtul, iar după 4-5 luni am reuşit din nou să vorbesc. I-am mulţumit d-lui Szabó László şi colaboratorilor săi pentru munca lor devotată. Le urez multă sănătate pentru a reuşi să ne ajute încă mult timp de acum încolo. Sper că multor semeni de-ai mei le va fi de folos gama de produse Flavin 7. D-na Kovács Milhaly, Dunaújváros

Sufăr din cauza unei alergii la polen. De obicei problema mea începea la sfârşitul lui iulie. În anii trecuţi tratamentul medicamentos tradiţional nu mi-a fost de nici un folos ( Zyrtec, Rihnocort spray pentru nas ). Anul acesta nici n-am mai folosit aceste medicamente. În loc de aceste medicamente am folosit timp de 3 luni siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 10 ml. La acesta adăugam zilnic câte 10 picături de Trace Minerals 84 M. Semnele alergiei s-au manifestat doar într-o mică măsură. Greutăţile zilnice – ca strănutatul, mâncărimea ochiului şi a gâtului, secreţie nazală dispăruseră aproape total. Varga Márta, Győr

Sunt un bărbat de 38 de ani. Sufăr din cauza unei alergii la polen –din primăvară până în toamnă. Din cauza experienţei anilor trecuţi anul acesta în loc de medicamente am încercat siropul Flavin 7. L-am folosit timp de patru luni zilnic câte 10 ml. La acesta adăugam zilnic 20 de picături de Trace Minerals 84 M. Simptomele alergice (mâncărimea ochiului, tuse, senzaţie de mâncărime în gât ) se diminuaseră considerabil, făcând astfel boala mult mai suportabilă. R.Z.,Győr

Sunt un bărbat de 40 de ani. Din primăvară sufăr din cauza alergiei la polen. Înainte foloseam tablete Claritine, acum am încercat siropul Flavin 7. Zilnic luam 10 ml din sirop şi chiar de a patra zi am constatat că simtomele se ameliorează, iar la sfârşitul curei dispăruseră total. Cs.J., Győr

Sunt un bărbat de 71 de ani. În martie 2001 m-am prezentat la analize din cauza unor dureri la nivelul mijlocului, iar investigaţiile au stabilit că sufăr de prostată carcinoma cu multiple metastaze. Din martie 2001 primesc lunar infuzii, respectiv injecţii o dată la fiecare lună. După o jumătate de an injecţia Zoladex o primesc doar în fiecare a 3-a lună. Din infuzia Ardeia am primit 12. La stabilirea bolii valoarea PSA ( în martie 2001 ) fusese de 60,9. Siropul Flavin 7 începusem să-l folosesc la 20 iunie 2001. Timp de 3 săptămâni foloseam zilnic 20 ml, apoi zilnic 30 ml. La începutul lunii septembrie 2001 valoarea PSA fusese de 0,1 ceea ce medicilor li se părea incredibil. De aceea au repetat analizele în noiembrie, iar vloarea PSA fusese tot 0,1 ca şi până în ziua de azi. Repet analizele la 3-4 luni, iar valoarea mereu este aceeaşi. De altfel boala debutase violent. Mai ales din cauza durerilor de mijloc şi de picior abia reuşeam să mă mişc. Eram nevoit să folosesc bastonul pentru a avea o stabilitate şi a reuşi să mă mişc. În prezent sunt într-o viţă-de-vie pe care o avem. În afară de erbicidare şi de lucrarea solului reuşesc să fac toate muncile „verzi”. Iarna merg la săniuş cu nepoţii, vara mergem la înot, jucăm fotbal, etc. La începutul bolii nu aveam poftă de mâncare, slăbisem 6 kg în câteva săptămâni, dar până la sfârşitul verii 2001, în perioada folosirii siropului Flavin 7, m-am îngrăşat din nou. Nu mai eram palid, iar acum par din nou un om totalmente sănătos. Culoarea pielii feţei este din nou roşiatică. Fiind inginer agronom învăţasem multe despre plante medicinale, despre efectul important şi benefic al unor plante medicinale, iar aceste cunoştinţe mi-au întărit şi mai mult crezul în siropul Flavin. Aveam marea dorinţă şi pentru a mă vindeca, vroiam să înving boala, să câştig viaţa. Împreună cu soţia mea credem mult în efectul benefic al siropului Flavin, de aceea am devenit amândoi consilieri de produse, iar de atunci am avut multe zile fericite auzind de la bolnavi că starea lor s-a îmbunătăţit considerabil. De aceea îi dorim d-lui Szabó László şi colaboratorilor săi în continuare mult succes în munca lor, căci lucrează la nişte produse atât de excelente. În viaţa lor privată le doresc să aibă parte de atâta fericire pe cât sunt eu de fericit că am putut rămâne împreună cu familia mea ( 3 copii, 5 nepoţi ). Villányi Béla, Győr

Sunt o femeie de 66 de ani. De zeci de ani sufăr din cauza ulcerului, iar de câţiva ani din cauza osteoporozei. Zilnic iau o tabletă de Ulceran şi săptmânal 1 tabletă de Josmax. Am cunoscut produsele Flavin 7 şi Crema de cristal. Le-am folosit timp de 3 luni, iar ambele boli cât şi durerea dispăruseră. Doza medicamentelor treptat le-am redus la jumătate. Starea generală e foarte bună, mi s-a îmbunătăţit pofta de mâncare. Dimineaţa mă trezesc odihnită, nu mă simt obosită. Mi s-a îmbunătăţit capacitatea de muncă, ceea ce la început nu fusese aşa. Crema de cristal o foloseşte nepoata mea, i s-a înfrumuseţat pielea feţei de când o foloseşte. D-na Viasz Kádi, Gyarmat

De ani de zile sufăr din cauza unor probleme ale articulaţiilor, respectiv sufăr de articulaţii degenerate, hipertensiune, osteoporoză şi foarte des de constipaţie. Mă simt mereu obosită, nu reuşesc să dorm. Am probleme şi cu glanda tiroidă. Am luat foarte multe analgezice şi medicamente pentru scăderea tensiunii. Din cauza reumatismului anual sunt nevoită să mă internez la spital. Din mai 2002 folosesc în mod continuu picăturile Trace Minerals 84 M. Am mărit doza treptat până la 35 picături, după care m-am stabilizat la 20 de picături.

De când folosesc picăturile Trace Minerals 84 M tensiunea mi s-a normalizat. Iau doar jumătate din cantitatea de medicamente folosite anterior. Nu mai iau deloc medicamente diuretice. Cu articulaţiile aproape că nu mai am probleme. Încă îmi este greu să mă mişc, dar dacă mă gândesc cum a fost înainte îmi spun că acum mă simt excelent. Mi s-a normalizat şi problema cu glanda tiroidă, din vara anului trecut nu a mai fost nevoie de mărirea dozei. Mi s-a normalizat şi problema cu scaunul.

În octombrie 2002 din cauza unei căzături mi-am rupt umărul. Problema nu a fost luată în serios de cât după 5 luni jumătate, atunci când în fine am ajuns la un medic competent şi conştiincios. El a stabilit că acolo s-au deplasat ligamentele. Am fost operat. Această perioadă şi dureroasă a fost ameliorată datorită folosirii picăturilor Trace Minerals 84 M şi a Cremei de cristal. În cele circa 10 luni de suferinţă nu am avut nevoie de analgezice. Mâna mi se vindecase, rana de la operaţie abia se mai observa şi reuşesc să-l mişc într-un unghi de 80%. La 14 martie 2003 imediat după operaţie abia reuşeam să-mi mişc mâna şi mi-o simţeam fără putere. Acum capacitatea de muncă mi-e excelentă. Sunt echilibrată, nu am căderi nervoase, starea generală îmi este bună.

Sunt o femeie de 58 de ani. Pe 14 martie 2003 am suferit o operaţie la umăr, apoi peste 1012 zile mi s-a format o tromboză la piciorul stâng.

În aproximativ 8-10 zile Uleiul de cristal a făcut ca durerea de strângere din picior să dispară, ba chiar dispăruse şi senzaţia de „furnicătură” din picior. Are un efect benefic şi în cazul durerilor de gât. Neavând amigdale mă durea foarte des gâtul. Chiar dacă mâncam puţină îngheţată mă durea gâtul. Acum în lunile iernii şi a primăverii folosesc Uleiul de cristal pus pe zahăr cub, nu mai am nevoie de medicamente, iar gâtul nu mă mai doare. În sezonul ţânţarilor îl folosesc şi pentru nepoţii mei. Pun o picătură de Ulei de cristal pe pişcătură şi nu se mai plâng de mâncărime. Folosind Uleiul de cristal pentru herpesuri acestea dispare în 3 zile.

De multe ori venele îmi sunt umflate, sunt dureroase, iar prin aplicarea Cremei de cristal revin la starea normală.

În familia noastră aproape toţi avem pielea uscată. Folosind cosmeticele Silver această problemă a dispărut. Nu mai avem probleme din cauza mătreţei şi a pielii uscate. Şamponul îi conferă o ţinută părului, iar pielea e plină de viaţă din nou. D-na Margl, Gyarmat

Sunt o femeie de 33 de ani şi sufăr de lipsa pigmenţilor din piele. Pe faţă şi pe mâini aveam pete asemănătoare celor de arsuri. Nu mai ştiam la cine să apelez. Mi s-au prescris multe medicamente,dar din păcate nici unul nu m-a ajutat, ba mai mult se extinseseră.

Am început să folosesc zilnic siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M zilnic câte 3×20 picături. Problemele dermatologice nu se rezolvaseră cu adevărat de aceea am schimbat şi începusem să folosesc capsule Flavin 7. În locul petelor roşii se văd acum doar pete albe, dar care nu ard. În sfârşit, după 10 ani am speranţa că pielea mi se va vindeca şi nu va trebuie să port iarna-vara, mereu bluze cu mânecă lungă.

Am fost diagnosticată cu calcul biliar şi am fost operată. Cicatricea de la operaţie am tratat-o cu Crema de cristal, iar rezultatul fusese vizibil: cicatricea se vindecase. Cei care fuseseră operaţi împreună cu mine la controalele ulterioare mă întrebau mereu de la ce mi se vindecă atât de rapid cicatricea. Aveam colegi de suferinţă cărora li s-a şi inflamat rana. Datorită Cremei de cristal şi Gelului de duş Silver cicatricea de la operţie nu mi s-a inflamat. Mai mult ca sigur voi folosi în continuare produsele căci au un efect benefic asupra întregului organism. Tarjányi Éva, Kiskunhalas.

Sunt o femeie de 27 de ani. Auzisem de 5 ani de produse de la mama mea, însă am preferat să caut rezolvarea la problemele mele la medicii tineri, sperând că mă vor ajuta. Au fost doar bani aruncaţi pe medicamente şi siropuri. Au trecut doi ani, dar starea mea nu se îmbunătăţise deloc, ba dimpotrivă se înrăutăţise. Am fost consultată şi la Clinica din Szeged, iar rezultatele au fost negative. Pentru că mama mea mi-a respectat decizia nu m-a bătut la cap să folosesc produsele. Totuşi  m-am adresat ei, să-mi dea ceva pentru că colega mea de 25 de ani murise de cancer la trei luni din clipa depistării. Fusese o tânără fericită, mereu zâmbitoare care nu a fost bolnavă nicicând. Atunci mi s-a schimbat concepţia asupra vieţii. În fiecare dimineaţă consumam coloid argintiu pe stomacul gol, picăturile Trace Minerals 84 M le pregăteam cu apă minerală, iar capsulele Flavin 7 le folosesc în mod regulat. Mi-am dat seama că am nevoie de aceste produse. Folosesc aceste produse de trei luni, iar durerile, crampele dispărusere, scăpasem de bacterii şi nu-mi mai căzuse părul. Din picăturile Trace Minerals 84 M iau zilnic câte 30 de picături, iar din Capsulele Flavin 7+ zilnic 2×1 bucăţi. Dacă voi termina cura de patru luni voi continua să folosesc în continuare produsele. Căci mai bine mai târziu decât niciodată ! Anikó, Kiskunhalas

Sunt un bărbat de 54 de ani. În urmă cu trei ani am făcut hipetensiune, iar concomitent rinichii mei au cedat. Am fost nevoit să fac dialize. Am fost foarte dezamăgit. Atunci începusem să folosesc siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M. Auzisem de aceste produse şi înainte, însă din păcate n-am vrut să le folosesc. Iar boala nu a încetat să apară. Atunci aş fi luat orice numai să mă vindec. (Aşa suntem noi oamenii !) Începusem să folosesc picăturile Trace Minerals 84 M. Timp de 4 luni foloseam zilnic 100 de picături şi doar după aceea am putut micşora doza. Acum 15 picături din acest produs sunt de ajuns organismului meu. Din siropul Flavin 7 timp de mai multe luni am folosit zilnic 40 de ml. Azi folosesc doar 4-5 ml din sirop + consum şi coloid argintiu. Acesta îmi conferă o mare protecţie împortiva bacteriilor. Pentru organismul meu infecţiile sunt extrem de periculoase, până şi o simplă răceală poate fi periculoasă. Mulţumită acestor produse după tratamentele de 4 ore mă simt bine. În timp ce ceilalţi sunt palizi, obosiţi, slăbiţi, eu suport foarte bine tratamentele. Nimănui nu-i vine a crede că sufăr de această boală. Aici este exemplul meu: nu trebuie să renunţăm, trebuie să nu bucurăm de viaţa pe care am primit-o ! Aş dori să mulţumesc descoperitorului produsului şi soţului său că au descoperit acest produs. Nu trebuie să crezi, doar să foloseşti produsele ! Şi tensiunea mi s-a stabilizat ! De doi ani nu mai folosesc nici un fel de medicament. Kamara Jenő, Kiskunhalas

Sunt o femeie de 51 de ani. La vârsta de 34 de ani am suferit un accident care mi-a schimbat radical viaţa. Mergeam de la spital la spital, dar nicăieri nu descopereau cu adevărat ce problemă am. Ameţeam, aveam probleme de echilibru, mă simţeam slăbită. După accident devenisem depresivă. Oriunde mergeam trebuie să fiu însoţită de familie, de copii. Luam medicamente cu pumnul, dar din păcate fără nici un rezultat. Cunoscuţii mi-au recomandat siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M. Mi le-a lăsat pe masă. Soţul meu mă bătea la cap să le folosesc. Pe atunci eram deja foarte dezamăgită şi practic nu mai aveam nici poftă de viaţă. Dar începusem totuşi să folosesc siropul Flavin 3. Timp de o săptămână am folosit 3×5 picături, următoarea săptămână 3×10 picături, apoi 3×15-20 picături. Din picăturile Trace Minerals 84 M foloseam zilnic 3×30 picături. După două săptămâni începusem să simt că am forţă. Reuşeam să mă ridic singură din pat şi mă simţeam bine. Consumam produsele în mod continuu şi pentru că aveau un efect atât de benefic asupra organismului, ca semn de mulţumire am hotărât să devin consultant de produse. Între timp trecuseră şase ani. Folosim produsele, ne bucurăm pentru fiecare produs nou şi le folosim împreună cu toată familia. Avem nevoie de bani pentru foarte multe lucruri, dar pentru mine prioritatea absolută o constituie produsele. Pentru că, eu consider că în viaţă nimic nu poate fi mai important decât „viaţa”. Mulţumesc vieţii, firmei că există aceste produse. Am să le folosesc mereu în doze de susţinere şi recomand tuturor acest lucru. Acum folosesc Capsulele Flavin 7+ şi picăturile Trace Minerals 84 M. D-na Kamara, Kiskunhalas

Sunt o femeie de 40 de ani. Într-o dimineaţă mi s-a făcut rău, mă durea groaznic capul. Aveam dureri groaznice, ameţeam. Mergeam de la un medic la altul. Am fpcut analize CT, MRG, am primit o grămadă de medicamente. În fine, s-a stabilit că în zona cefei am o embolie, însă trecuseră luni de zile şi din păcate starea mea se agravase. Din cauza durerii abia reuşeam să dorm. Durerea şi oboseala îmi atacaseră şi sistemul nervos. Am găsit produsele Vita Crystal din pură întâmplare. Nu am stat pe gânduri, începusem să folosesc imediat siropul Flavin 3. Începusem zilnic cu 3×5 picături şi am crescut treptat doza la 3×20 picături. Picăturile Trace Minerals 84 M le foloseam pentru întărire sistemului nervos. Organismul meu fusese la fel, foarte slăbit. M-am bucurat foarte mult şi pentru Uleiul de cristal, căci aplicându-l pe ceafă îmi calma durerea. Pentru a-mi calma nervozitatea de la stomac puneam câteva picături din ulei pe zahăr cub şi-l ţineam în gură până se dizolva. Mă simţeam mult mai bine. Mi-am recăpătat pofta de viaţă. După o jumătate de an i-am cerut medicului să-mi facă o nouă analiză şi în mod incredibil acea deformare de la nivelul cefei dispăruse. Datorez foarte mult acestor produse şi de aceea le recomand tuturor. Soţul meu, mama mea, copiii mei – cu toţi folosim produsele în mod regulat. Mama mea căzuse cu bicicleta şi-a julit faţa, braţul, piciorul, iar noi am vindecat-o acasă. D-na Szalai I. Kiskunhalas

Sunt o femeie de 50 de nai. Eram mereu bolnavă. Am avut 16 operaţii. Timp de 5 zile am fost în pericol vital. Metabolismul mi-a fost dat peste cap, sistemul imunitar slăbit, sufeream de migrenă, aveam crampe. Am suferit o criză vasculară cerebrală în partea dreaptă. În plus m-am îmbolnăvit de cancer şi survenise şi o mutare a celulelor. Am suferit o operaţie la coloană şi una din cauza unui miom. Eram nevoită ca la fiecare jumătate de an să mă internez la Spitalul de boli reumatice pentru tratament. Cei doi copii ai mei mă încurajau că trebuie să trăiesc. Am acceptat produsele Vita Crystal, iar după o săptămână de la începerea folosirii lor începusem să mă simt mai bine. Uleiul de cristal m-a ajutat foarte mult. Din siropul Flavin 3 foloseam zilnic 5×5 picături din picăturile de microelemente Trace Minerals 84 M 3×30 de picături. Apoi măream săptămânal doza. Cui Crema de cristal îmi tratam unghiile. Aş putea scrie zeci de pagini depsre bolile, suferinţele mele. Ce bine ar fi fost ca aceste produse să fi existat de mai mult timp. Folosesc siropul Flavin 3 de şase ani, la fel şi picăturile Trace Minerals 84 M, Uleiul de cristal şi Crema de cristal. Din fericire trăiesc şi mă simt destul de bine. Mă bucur pentru nepoţii mei, iar durerile mele au dispărut. D-na Sági I., Kiskunhalas

Am 38 de ani. Sunt educatoare, am doi copii. Mă ocup  şi de gospodărie. Nu aveam o boală anume, dar oboseala şi stresul m-au afectat. Folosesc în mod regulat produsele. În casa noastră se găseşte întreaga gamă a produselor, căci le folosim cu toţii. Nu le folosim în cantităţi mari, doar în doze de susţinere pentru prevenirea îmbolnăvirilor. Am început cu siropul Flavin 3 în cantitate de 2×10 picături. Picăturile Trace Minerals 84 M le pregătesc cu apă minerală, astfel, întreaga familie o foloseşte cu plăcere. Acum că au apărut Capsulele Flavin 7 am început să le folosim câte 2 capsul zilnic, dimineaţa şi seara. Fiul meu a avut un accident de motocicletă. A avut mai multe lovituri, iar rănile se vindecau repede. Pentru a-i ameliora durerile din jurul rănilor îi aplicam în aceste zone Uleiul de cristal. Le recomand şi celor sănătoşi să nu le lipsească din casă aceste produse, pentru că niciodată nu se ştie de care vor avea nevoie. Gama produselor Flavin şi picăturile Trace Minerals 84 M le recomand tuturor să le folosească în scop profilactic, căci este mai bine să previi decât să tratezi. D-na Demeter J. Kiskunhalas

Sunt o femeie de 53 de ani. Înainte de operaţie mă întâlneam de multe ori cu produsele Vita Crysral. Acum se găsesc toate produsele în casa mea. Am suferit o operaţie la nivelul abdomenului, iar în urma operaţiei siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M m-au ajutat mult. M-am însănătoşit grabnic, cicatricea de la operaţie s-a vindecat uşor. Pe cicatrice aplicam Crema de cristal. Sufeream şi din cauza migrenei, aplicând pe cap Uleiul de cristal durerea dispărea, fără să mai revină.. Am avut probleme şi din cauza căderii părului, iar coloidul şi Şamponul Silver m-au ajutat. Rănile nepoţilor mei le tratez tot cu ajutorul Cremei de cristal. Nepoţii mei fiind gemeni, unul din ei are sistemul imunitar slăbit de aceea foloseşte în  mod regulat picăturile Trace Minerals 84 M. Astfel, nu lipseşte prea mult de la şcoală. D-na Donpod Cs., Kiskunhalas

Sunt o  femeie de 56 de ani. În urmă cu şase ani, în iarna anului 1996, am căzut şi mi-am fracturat gâtul. Am suferit o operaţie din păcate nereuşită. Am fost operată din nou. În timpul operaţiei am slăbit foarte mult. M-au externat de la spital. Nu puteam nici să mă mişc, nici să merg. Eram într-o stare foarte proastă. Stăteam nemişcată, mă durea puternic stomacul, dar mi se prescriau în continuare medicamente care mi-au distrus şi mai mult stomacul şi devenisem şi depresivă. La o lună după externare, la propunere copiilor, începusem să folosesc produsele Vita Crystal. Din siropul Flavin 3 luam zilnic 3×5 ml, din picăturile Trace Minerals 84 M începuse cu o doză zilnică de 100 de picături. Piciorul nemişcat îl masam zilnic de cinci ori cu Uleiul de cristal. A fost un proces de un an. După două săptămâni îmi revenise pofta de mâncare. Începusem să-mi revin. Durerile de stomac le amelioram cu Uleiul de cristal pus pe zahăr cub. Datorită uleiul îmi reveniseră şi picioarele. La Spitalul din Kecskemét mi s-a spus că nu se poate implanta o proteză la şold din cauza unor greşeli comise la primele două operaţii. Însă, după un  an eu m-am ridicat din pat. E drept că reuşesc să mă deplasez doar cu ajutorul unui dispozitiv. Acum folosesc produsele doar pentru cure, dar mă simt bine ceea ce se datorează gamei de produse Crystal. Recomand tuturor folosirea acestor produse dacă vor să-şi uşureze viaţa. Merită folosită această şansă. D-na Vörös J., Kiskunhalas

Sunt un bărbat de 53 de ani, am suferit o intervenţie chirurgicală la nivelul abdomenului. Am primit tratament medicamentos şi chemoterapie. Folosesc siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 2×5 ml, iar picăturile Trace Minerals 84 M în cantitate de 2×30 picături. După intervenţia chirurgicală am slăbit foarte mult, nu reuşeam să mă mişc, rana mi s-a inflamat. După ce începusem să folosesc siropul Falvin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M îmi reveneam treptat, mă mişcam tot  mai mult. În timpul chemoterapiei eram bine dispus, nu-mi era greaţă, iar a treia zi deja făceam alpinism. P.Gy. Zalaegerszeg

Sunt o femeie de 66 de ani. Cunosc şi folosesc produsele Vita Crystal din 1996. Înainte să cunosc produsele aveam anual de 4 ori amigdalitele inflamate. Făceam amigdalite feliculare, iar medicul practic nu mai ştia ce să facă. Am primit multe tablete şi injecţii, dar fără vreun rezultat. De când folosesc Uleiul de cristal inflamaţia nu a mai apărut. Pun câte 3-4 picături pe zahăr cub şi le las să se topeasc în gură. Astfel îşi face efectul benefic. Mulţumiri descoperitorului, căci ,astfel amigdalitele există doar în amitnirile mele. D-na Csetneki Gy., Békéscsaba

Iubesc mult animalele. Nu-mi pot imagina viaţa fără ele. Am avut foarte multe feluri de animale, căci 30 de ani am şi lucrat în domeniu. În prezent am doar o pisicuţă de 6 ani şi un căţeluş de 14 ani. Căţeluşul tuşea şi se sufoca de o jumătate de an, tocmai de aceea am chemat medicul veterinar, care mi-a zis că animalul este foarte bătrân. I-a dat injecţii şi tablete. După trei luni a venit din nou să vadă cum se simte căţeluşul. Atunci îi dădusem câinelui sirop şi capsule Flavin 7. Medicul l-a consultat şi a constat că inima bătrânului şi bolnavului câine se vindecă vizibil. A râs auzind că-i dăm câinelui Flavin 7. În ciuda acestui fapt a zis că le va propune şi altor stăpâni acelaşi lucru. Din siropul Flavin 7 îi dădeam zilnic 15 ml, iar din capsule 2×3 buc. Primindu-şi porţia câinele doarme foarte bine şi tuşeşte rar. Cred că se va vindeca curând. Sunt fericită că-i pot prelungii viaţa câinelui meu. Nu am destule cuvinte de laudă la adresa domnului Szabó László, pentru că ne-a dat un astfel de produs. D-na Csetneki Gy., Békéscsaba

S-a întâmplat acum patru ani. În imobilul nostru unul din locatari se îmbolnăvise de leucemie, dar fusese în stadiu avansat al bolii. A primit tot felul de medicamente, geluri. Şi eu şi fiul meu doream să-l ajutăm. Luni de zile a folosit siropul Flavin 7, iar analizele au arătat o îmbunătăţire semnificativă a stării sale. D-na Cstneki Gy., Békéscsaba

Sunt o femeie de 48 de ani. Aveam probleme cu articulaţiile. Articulaţiile genunchiului se inflamaseră, abia reuşeam să merg. Am primit analgezice ( Algopirin, Panadol Extra, Voltaren, Dolo ), unguente, diferite creme pe bază de plante medicinale. În urmă cu aproximativ un an mi-am aplicat pe genunchi Uleiul de cristal, iar peste 1-2 zile genunchiul mi se umflase mult mai tare. M-am speriat, însă durerea începuse să dispară, de aceea nu am am întrerupt aplicarea uleiului,. Mai târziu inflamaţia din genunchi dispăruse, durerea începuse să devină suportabilă. De atunci iau cu mine Uleiul de cristal şi la servici. Îl folosesc în mod regulat, aplicându-l zilnic de mai multe ori pe genunchi. Colegele mele s-au obişnuit deja cu mirosul său puternic, pătrunzător. Însă cunoscându-i efectul benefic îl folosesc tot mai mulţi şi în anturajul meu. D-na L.J., Vasszécsény

Sunt un bărbat de 32 de ani. Folosesc siropul Flavin 7 de aproximativ un an în mod profilactic, din cauza că incidenţa îmbolnăvirilor tumoroase în familia e mare. Zilnic iau 5 ml. În urma bărbieritului cu aparatul electric roşeaţa de pe faţă nu dispare, după aplicarea clasicelor cosmetice (cele mai multe mărci – fără alcool). Cu folosirea Cremei de cristal în scurt timp roşeaţa dispăruse, la fel şi senzaţia de arsură. Folosesc Crema de cristal de cel puţin două ori pe săptămână, alternativ folosind şi balsamul fără alcool pentru bărbierit. Am constatat acelaşi lucru şi în cazul folosirii Cremei de cristal: aplicând-o pe rană aceasta se vindecă complet în două zile. S.J., Vasszécsény

Sunt o femeie de 68 de ani. La degetul mare de la mâna stângă mi  s-a inflamat zona din jurul unghiei. Era roşu arzător şi pulsa de durere. Intervenţia chirurgicală părea deja inevitabilă, când – ca o ultimă speranţă – am încercat Crema de cristal. Îmi bandajam zilnic de 4-5 ori  degetul, iar pe pansament aveam în continuu Cremă de cristal. După 1-2 zile pulsaţia dispăruse, degetul nu mai era inflamat. La trei zile după începerea tratamentului nu mai aveam nevoie nici de bandaj. Tratamentul clasic aplicat o săptămână nu m-a ajutat deloc, însă Crema de cristal în 3 zile mi-a vindecat degetul. D-na C.T., Vasszécsény

Sunt o femeie de 53 de ani. Folosesc siropul Flavin 7 pentru hipertensiune şi pentru întărirea sistemului imunitar. De 10 luni mi s-a implantat în şold o proteză, merg şi în prezent la masaj. De 1,5 luni folosesc siropul Flavin 7. La început foloseam 10 ml pe zi, în prezent doza e de 5 ml pe zi. La trei săptămâni tensiunea îmi scăzuse sub 100, în prezent fiind de 140/90. Viaţa mea e plină de situaţii stresante. Fiind antreprenor sunt într-o continuă alergare. De când folosesc siropul Flavin 7 sunt mult mai răbdătoare. Simt că am mult mai mare nevoie  de lichide, în prezent folosesc de 1,5 ori mai multe lichide ca înainte. B.M., Vasszécsény

Sunt o femeie de 53 de ani. În 1996 mi s-a extirpat un sân şi limfonozii din cauza unei tumori, după care am primit 6 cure CMF. Mi-a căzut părul, aveam greaţă. La 13 noiembrie 2002 am fost diagnosticată cu tumoare la colon, apoi operată, pe urmă am primit un tratament combinat. La tratamentul de chemoterapie de după operaţia de la sân şi chiar şi după aceea aveam o stare generală proastă, îmi cădea părul, aveam greaţă.

În 2002 – la operaţia de colon – deja folosisem de un an siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 5 ml, dar în timpul terapiei am mărit doza la 15-20 ml. În timpul terapiei nu mi-a căzut părul, starea generală mi se înrăutăţise doar temporar, nu-mi era greaţă, aveam doar probleme minore cu digestia. În prezent folosesc 2×1 capsule Flavin 7 şi 5-10 ml din siropul Flavin 7. Capsula are un efect deosebit de benefic asupra digestiei, după o săptămână digestia mi s-a îmbunătăţit, la fel şi starea generală. Medicii la rândul lor mi-au recomandat folosirea produsului, existând medic care  mi-a zis să folosesc din siropul Flavin 7 „cât mă ţine portofelul”. D-na S.J., Vasszécsény

Sunt o femeie de 25 de ani. În prima zi a menstruaţiei aveam mereu crampe. Luam mereu analgezice, iar durerea trecea după o jumătate de zi. De când folosesc Uleiul de cristal, extern, câte 5-6 picături durerile încetează după ½ de oră. K.J., Kaposvár

Sunt o femeie de 63 de ani. La o transfuzie de sânge am fost infestată cu virusul hepatic C. Am primit tablete Legalon timp de 140 de zile 2×1 tablete. De la 1 iunie 2001 folosesc în mod regulat siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M, zilnic câte 5-6 picături. Mă simt mult mai puternică şi nu mai sunt atât de sensibilă la schimbările meteo. Starea generală mi s-a îmbunătăţit considerabil şi în ciuda dietei nu mi s-a înrăutăţit pofta de mâncare. Analizele de laborator sunt semnificativ mai bune. Nu mai am edeme. Analizele cu ultrasunete au demonstrat că dispăruse şi chistul de la rinichi. D-na A.G., Kaposvár

Sunt o femeie de 64 de ani. În timp ce tăiam iarba o pietricică mi   s-a lovit de picior, iar pe picior îmi apăruse o echimoză. Locul echimozei îl tratam intens cu picături de Trace Minerals 84 M şi Cremă de cristal. Echimoza dispăruse mult mai repede decât mă aşteptam, în numai 2 săptămâni. D-na Sághegyi B., Kaposvár

Sunt o femeie de 64 de ani. La sfârşitul anului 1990 am fost operată din cauza fierei, dar totuşi din când în când mai fac colică biliară. La sfatul sponsorului meu am început să folosesc extern Uleiul de cristal, masând câte 3-4 picături în zona fierei şi a ficatului. Mă culcam şi 10 minute colica biliară dispărea de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. D-na Sághegyi B., Kaposvár

Din septembrie 2001 reuşeam să mă deplasez doar cu ajutorul unui dispozitiv, iar la tratamente mă transporta salvarea. În noiembrie 2001 mi s-a recomandat siropul Flavin 7 din care foloseam zilnic până în decembrie, iar la mijlocul acelei luni începusem să mă deplasez singură în locuinţa doar cu ajutorul dispozitivului. Reuşeam să fac baie singură pe un scaun de baie, ceea ce înainte era imposibil. De anul acesta am încetat să mai folosesc medicamentele pentru scăderea tensiunii, iar medicamentele pe care le foloseam pentru astmul bronşic la fel nu le mai folosesc. Indiferent de vreme nu mai aveam senzaţia de sufocare. D-na R.I.

Sunt o femeie de 76 de ani. Sunt sensibilă la curent şi de multe ori am făcut sinuzită. Mă tratam în mod natural făcând inhalaţii, aplicând măşti de ceapă şi folosind ceaiuri medicinale. Mă vindecam în aproximativ 5 zile, chiar şi folosind medicamente numai că acestea mai sunt şi dăunătoare organismului.

Am stat în curent, iar o parte a feţei începuse să mă doară. Mă gândeam ce să fac şi am început să aplic în interiorul cavităţii bucale Uleiul de cristal. Într-o jumătate de oră durerea începuse să se amelioreze, iar sinuzita se vindecase. Eram într-adevăr fericită ! D-na K-L

Sunt o femeie de 76 de ani. În urmă cu 22 de ani am fost operată la genunchiul drept din cauza unei condropatii şi a unei exestoze, Din această cauză începusem să mă doară şi celălalt genunchi. Medicul curant nu-mi recomandă implantarea unei proteze, în schimb dorea să-mi opereze chisturile aflate sub genunchi. Am beneficiat de un tratament de fizioterapie şi  am fost la băi la Hévíz. Luam eventual câteva tablete de Voltren sau primeam o injecţie. Văzusem cum pe o casetă o pacientă care poveste că în urma folosirii produselor chistul de pe faţă i s-a spart şi s-a vindecat. În fiecare an fac o cură de 3-4 luni folosind la început siropul Flavin 3 apoi siropul Flavin 7, zilnic 3×20 picături. Folosesc în mod regulat şi picăturile de Trace Minerals 84 M. În urma primei cure m-am dus la control, unde s-a stabilit că jumătate din chisturi dispăruseră, apoi următorul an toate chisturile dispăruseră. Astfel am reuşit să scap de operaţie. Sunt excelente produsele Dvs. D-na K.L.

Sunt o femeie de 59 de ani. Sufeream din cauza durerilor de genunchi. Medicii reumatologi şi ortopedul prin radiografii şi analize cu ultrasunete au stabilit că la nivelul genunchiului se desprinsese un mic fragment osos cauzând durerea. Între timp începusem să-mi aplic pe genunchi Uleiul de cristal. După 3 luni de la începerea folosirii am observat că nu mă mai doare genunchiul. Medicii priveau neîncrezători, parcă nu le venea a crede că durerea dispăruse datorită acestor produse. Când am dureri de cap aplic uleiul în zona dureroasă, iar durerea de cap dispare. Siropul Flavin 3 m-a ajutat şi în cazul uscăciunii gurii. D-na K.F.

Sunt o femeie de 24 de ani. Aveam nivelul colesterolului foarte ridicat în sânge şi am simptome de alergie. Nu primeam un tratament medicamentos clasic, nivelul colesterolului ţinându-l în frâu doar cu ajutorul dietei. Folosind 2×2 buc. din capsulele Flavin 7 starea generală mi s-a îmbunătăţit, nu s-au mai manifestat reacţiile alergice, însă ceea ce mă deranja era faptul că noaptea nu reuşeam să dorm, mă trezeam de multe ori. L.B., Zalaegerszeg

Sunt o femeie de 16 ani. Pe dantură am aplicată un dispozitiv de corectarea creşterii dinţilor, iar acest dispozitiv de multe ori îmi provoacă răni în gură. Pentru această problemă nu am primit un tratament clasic. O dată rana fusese atât de mare încât mi se umflase şi faţa. Atunci începusem să folosesc Uleiul de cristal, aplicându-l zilnic de mai multe ori în gură. În câteva zile durerile se amelioraseră, iar rana dispăruse. V.V., Zalaegerszeg

Sunt o femeie de 26 de ani. Sufeream din cauza unei odontite, iar la o măsea tratată îmi apăruseră dureri. La început foloseam analgezice – Algopirină, Saridon, Panadol şi Nurofen. Cu cât încercam mai multe feluri de analgezice pe atât le scâdea eficienţa. Aplicând Uleiul de cristal pe măseaua dureroasă durerea încetase. Hidvégi Molnár Andrea, Fertőszentmiklós

Sunt o femeie de 76 de ani. Am avut otită, mi s-a făcut puncţie, însă inflamaţia nu a trecut. Pentru că sunt alergică nu am luat medicamente. Am început să-mi aplic extern însă inflamaţia nu s-a diminuat. Atunci începusem să-mi aplic cu ajutorul unui beţişor de curăţat urechea Cremă de cristal, iar a doua zi inflamaţia dispăruse. De atunci folosesc doar această cremă. Nu de mult mi-am ars mână. Pe zona arsă am aplicat coloid de argint, apoi Cremă de cristal şi Ulei de cristal, iar a doua zi nu se mai observa nimic. D-na Horváth M., Fertőszentmiklós

Folosirea Cremeie de cristal grăbeşte în mare măsură procesul de vindecare. Rănile superficiale se vindecă mult mai uşor. Sufăr de hernie de disc şi masând zona dureroasă cu Ulei de cristal durerea s-a ameliorat în mare măsură. D-na R.T.T., Fertőszentmiklós

De ani de zile sufăr de migrenă. Am folosit picăturile Trace Minerals 84 M şi sirop Flavin 7. Timp de 4 luni am folosit zilnic câte 5 ml. În plus foloseam Ulei de cristal, iar durerile au încetat. D-na Kustra N., Fertőszentmiklós

Vorbesc depsre un domn învârstă, în jur de 75 de ani, dintr-o zonă din Bakonny care auzea doar cu ajutorul unui dispozitiv auditiv. După ce a folosit timp de ½ de an siropul Flavin 3 se descurcă şi fără dispozitiv. Totodată iau dispărut şi durerile din jurul inimii, respectiv îi apar doar foarte rar. Pe lângă auz i s-a îmbunătăţit considerabil văzul. Dévai Borbála, Tapolca

N. Gy. în vârstă de 40 de ani din Tapolca mi-a cerut ajutorul pentru că suferea de tumoare la colon, iar într-un spital din capitală i s-a cerut ¼ de an de aşteptare în vederea unei intervenţii chirurgicale, în care intestinul gros trebuia condus pe peretele abdominal. După ce folosise din siropul Flavin 7, zilnic 25-30 ml, şi picăturile Trace Minerals 84 M la primul control nu s-a evidenţiat nimic doar că procesul stagnase, deci nici nu s-a îmbunătăţit, nici nu s-a înrăutăţit. În urma folosirii regulat timp de jumătate de an a siropului Flavin 7 şi a picăturilor Trace Minerals 84 M rezultatele începuseră să se vadă. Analizele au fost negative ! de atunci colegul meu la rândul lui încearcă să dea o mână de ajutor semenilor săi. El nu a beneficiat de nici un fel de alt tratament. Dévai Borbála, Tapolca

Un băieţel din clasa a 7-a era atât de hiperactiv încât la şcoală nu reuşea nici să stea într-un loc. Le-am recomandat ca măcar ½ de an băiatul să folosească siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M. Nu a trebuit să aştepte atât de mult rezultatele, căci băiatul care adineaori obosea repede, învăţa prost, nu se putea concentra, la sfârşitul anului devenise un copil liniştit care avea şi rezultate bune la învăţătură spre marea bucurie a tuturor. Atât de important e echilibrul mineralelor în organism. Dévai Borbála, Tapolca

Cs. Lajos de 56 de ani a fost depistat în urma unei analize CT cu mai multe tumori minore la plămâni. Analizele au arătat că există mai multe metastaze şi la nivelul ficatului şi al creierului. Pe lângă radioterapie şi tratamentul de chemoterapie i-am recomandat folosirea picăturilor Trace Minerals 84 şi a siropului Flavin 7 în cantitate zilnică de 30 ml. După o cură de trei luni tumorile se micşoraseră considerabil. Sper ca şi tumoarea de la nivelul creierului să se fi micşorat, aceste analize fiind acum în curs de desfăşurare. Bolnavul are o stare generală bună şi are poftă de mâncare. Dévai Borbála, Tapolca

Am constat efectul miraculos al siropului Flavin 3 la un bolnav care suferea de vasoconstricţie. Artera gâtului era înfundată pe o porţiune de 4 cm. După folosirea timp de câteva luni a siropului Flavin 3 artera devenise liberă, astfel bolnavul a scăpat de intervenţia chirurgicală. Dévai Borbála, Tapolca

Am suferit o operaţie la fiere şi aş dori să-mi prezint rezultatele funcţiei hepatice. După cinci ani de la operaţie starea  mea  se înrăutăţise continuu. Aproape toate mâncărurile îmi provocau balonarea. La Spitalul din Győr mi s-a spălat canalul biliar. După intervenţie mi se înrăutăţise atât starea generală cât şi pofta de mâncare. O mică îmbunătăţire am simţit doar după luni de zile. Luam foarte multe feluri de medicamente, dar rezultatele întârziau să apară. Mi-au recomandat să mă prezint anual la o astfel de spălare a canalului biliar. Între timp am cunoscut siropul Flavin 7 şi începusem să-l folosesc. Din siropul Flavin 7 am folosit o sticlă, siropul Flavin 3 l-am folosit un an în cantitate zilnică de 20 ml. După cum arată şi analizele fosfatazul alcolic a ajuns la 296, iar gamma gt la 137. Anterior aceste valori fuseseră mult mai ridicate ca de exemplu: Ap 997, GGT 544. Ştiu că aceste valori se vor îmbunătăţii în continuare căci folosesc zilnic siropul Flavin 7. Dévai Borbála, Tapolca

Încă din copilărie tăiam porc şi mâncam mâncăruri grase până în clipa în care soţului meu i s-a interzis folosirea grăsimilor. Am început să folosim Uleiul de floarea-soarelui, nici mie nu mi-a stricat această schimbare, căci între timp aveam şi eu probleme cu fierea. Puneam mai mare accent pe mâncăruri, dar acum trei luni nora mea mi-a trimis o tocăniţă de porc foarte gustoasă. Am mâncat bine din tocăniţă după care am făcut o colică biliară. Nu m-a ajutat nimic decât câteva picături de Ulei de cristal puse pe zahăr cub pe care le foloseam de mai multe ori pe zi. A patra zi deja şi uitasem de colica biliară. D-na Csetneki Gy., Békéscsaba

Sunt o femeie de 52 de ani. În ultimul timp începusem să folosesc siropul Flavin 7. Acest produs s-a dovedit a fi foarte eficient pentru durerile de picior din fiecare dimineaţă şi pentru strănuturile repetate de dimineaţă. Mi s-a îmbunătăţit şi tensiunea, în fine s-a şi normalizat. Timp de zece zile foloseam zilnic 10 ml, apoi doar 5 ml din siropul Flavin. Toamna şi primăvara folosesc câte 200 ml din siropul Flavin 7.

Sunt o femeie de 81 de ani. Din iunie 1992 am sesizat că am un nodul la sân. M-am adresat medicului oncolog care mi-a recomandat să folosesc siropul Falvin 7, dar mi-a spus că oricum tumoarea ar trebui îndepărtată pe calea intervenţiei chirurgicale. Am acceptat cu greu ideea operaţiei, căci trebuia să mi se amputeze sânul. În februarie 2003 a avut loc operaţia fără nici o complicaţie. A doua zi mă puteam ridica deja, iar după câteva zile m-am putut duce acasă. Între timp foloseam şi la spital în mod regulat siropul Flavin 7 şi în ziua de azi folosind alternativ câte 10-20 ml. Mă simt excelent mulţumită siropului Flavin 7. Cicatricea de la operaţie e frumoasă, căci îl tratam cu Crema de cristal. D-na T-J.

Sufeream de hipertensiune, mă sufocam, aveam atacuri de panică, aveam valuri de căldură, stări de rău. Sufăr din cauza multor alergii. Am primit multe medicamente pe bază de hormoni, pipe, dar problemele nu se rezolvau. Am început să folosesc siropul Flavin 7, iar într-o săptămână tensiunea mi s-a normalizat. Datorită Cremei de cristal mi-au dispărut hemoroizii. De regulă în fiecare dimineaţă mi se umflă zona de sub ochi, iar prin folosirea acestui sirop am scăpat şi de această problemă. Mi-au îmbunătăţit problema cu articulaţiile, ne mai având dureri. Crema de cristal mă ajută şi în cazul în care proteza îmi provoacă o rană la gingie. Aplicându-o seara pe gingie până dimineaţa se vindecă. Totodată, Uleiul de cristal îmi ameliorează şi durerea. D-na Kovács Csirják Erzsébet, Níregyháza

La sfărşitul verii lui 2001 am cunoscut un furnizor de produse care mi-a prezentat amănunţit produsele Vita Crystal. Picăturile Trace Minerals 84 M le folosim pentru întărirea generală a organismului, respectiv cu ajutorul unei bucăţi de vată umede o aplicăm pe pielea capului pentru înlăturarea psoriazisului. Apoi ungem pilea capului cu Cremă de cristal (în loc de ELOCOM care conţine hormoni). Rezultatele sunt bune. Siropul Flavin 7 îl folosesc din mai până în iulie. Vindecarea încă nu e completă, dar starea mi s-a îmbunătăţit considerabil. Crema de cristal am folosit-o cu rezultate în cele mai diferite cazuri: vaginite, erupţii la copii, coşuri, hepesuri, răni, oboseala ochilor, întărirea pielii piciorului. La fel Uleiul de cristal aplicat pe zahăr cub l-am folosit în cele mai diferite cazuri: amigdalite, răni uşoare, neguri, întindere musculară, febră musculară, aprindere unui nerv, umflarea piciorului, dureri abdominale, sinuzite. Folosim în mod regulat şi cosmeticele Silver, nici chiar pielea extrem de sensibilă a copilului şi a soţului meu nu se irită de la ele. Rezultatul e o piele moale, plăcută la tingere, fără mâncărimi şi iritaţii. Şi în fine: multe mulţumiri celor care au descoperit aceste produse, căci datorită lor putem trăi fără medicamente. Fiica noastră de un an şi jumătate beneficiază de toate efectele magnifice ale acestor produse încă înainte de a se fi născut. Mogyorósi Andrea, Körmed

Sunt un bărbat de 71 de ani. Am avut probleme cu funcţionarea bilei, foarte des simţindu-mă obosit. Am început să folosesc siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 5 ml şi am observat că în aproximativ 2 luni problema mi s-a ameliorat. F.R., Körmend

Sunt un bărbat de 72 de ani. În 1984 am suferit un infarct. Trebuia să iau mai multe medicamente: Adexor, Colforit, Betaloc, Ritalmex, Olacard. Pe lângă acestea începusem să folosesc siropul Flavin 7. Timp de un an foloseam zilnic câte 5 ml. Starea generală mi s-a îmbunătăţit. După trei luni analizele de laborator fuseseră mai bune ca înainte de începerea folosirii siropului Flavin 7. Sz.L., Körmend

Sunt un bărbat de 69 de ani. În 2001 am suferit o operaţie de arteră a coranei cardiace în urma căreia începusem să folosesc siropul Flavin 7. La început foloseam zilnic 2×5 ml, apoi 1×5 ml. După operaţie trebuia să mă prezint la Spitalul din Pécs pentru un control medical. Medicii se mirau de starea mea bună. De atunci merg la fiecare jumătate de an la control şi întotdeauna la dezvălui „secretul succesului” – siropul Flavin 7. M.G., Körmend

Sunt o femeie de 61 de ani. Am avut o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unui neg. La sfatul medicului foloseam gelul Zebradern. Îl aplicasem deja de o săptămână când m-am plâns unei cunoştinţe – d-nei Veres – cât de lipicios este unguentul pe care trebuie să-l aplic pe faţă. Atunci ea mi-a recomandat să folosesc Crema de cristal care în afară de faptul că e invizibil mai şi vindecă foarte frumos cicatricea. Sunt foarte mulţumită de acest produs. D-na L.B., Elek

Sunt o femeie de 88 de ani. În februarie 2003 am suferit un infarct. După aceea am început să folosesc Crema de cristal şi picăturile Trace Minerals 84 M. Crema de cristal o folosesc cu bune rezultate pe tăieturi, vindecarea rănilor arse. Picăturile Trace Minerals 84 M îmi întăresc sistemul imunitar. În plus de când le folosesc m-am întărit. Sunt foarte mulţumită de produs. D-na V.Gy., Elek

Sunt o femeie de 83 de ani. Am suferit o infecţie virală în urma căreia începusem să folosesc siropul Flavin 3. L-am folosit timp de 3 luni şi simţeam că încep să am putere din nou, mi-a redat sănătatea. Mă simţeam bine, m-a ajutat mult în îmbunătăţirea stării mele generală. D-na R.Gy., Elek

Sunt o femeie de 37 de ani. Foloseam Crema de cristal în cazul herpesurilor, arsurilor şi ale diferitelor răni. Am constatat că în 2-3 zile îmbunăţirea fusese semnificativă. D-na B.Gy., Elek

Sunt o femeie de 58 de ani. Aveam un herpes pe care aplicam Crema de cristal. Folosirea sa a adus în scurt timp o îmbunătăţire vizibilă. La unghii sufăr de o micoză, dar de când folosesc picăturile Trace Minerals 84 M şi Crema de cristal micoza începe să dispară. D-na R.J., Elek

La degetul mare al piciorului mi-a apărut o micoză. Foloseam tablete – Lamizil -, apoi am încercat Crema de cristal. De când folosesc picăturile Trace Minerals 84 M şi Crema de cristal micoza începuse să dispară. D-na Halán Gy., Elek

În aprilie 1999 m-am îmbolnăvit, deşi din punct de vedere medical nu mi se constatase o boală anume, dar eu simţeam că am probleme serioase cu sănătatea. Şi pentru că nimic nu este întâmplător în decembrie 1999 am cunoscut produsele Vita Crystal. Am început să folosesc siropul Flavin 7 şi picăturile Trace Minerals 84 M. De doi ani folosesc în mod regulat siropul Flavin 7 şi Trace Minerals 84 M. Sunt convinsă că dacă   n-aş folosi  aceste produse nu aş reuşi să lucrez în ritmul pe care mi-l cere locul meu de muncă (de 13 ani). D-na Pavelcze I., Székesfehérvár

Sunt o femeie de 66 de ani. Diagnosticul meu tumoare pulmonară cu metastază toracică. Am primit un tratament de chemoterapie, respectiv hormoni. În timpul chemoterapiei am început să folosesc în mod regulat siropul Flavin 7. A ameliorat într-o oarecare măsură efectele secundare, dar îmbunătăţirea semnificativă doar după aceea începuse. La controlul de 1 an rezultatele au fost negative. Tumorile dispăruseră şi din plămâni şi din torace. Sunt convinsă că la aceste rezultate bune a avut o mare contribuţie siropul Flavin 7. Mulţumesc ! D-na V.J., Sékesfehérvár

Sunt o femeie de 66 de ani. Am primit tratament chemoterapiutic din cauza unei metastaze pulmonare şi la nivelul pleurei. Din aprilie până în spetembrie 2001 am folosit siropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 10 ml. În urma chemoterapiei am mai avut stări de rău, greaţă, dar atunci de abia de 9 zile foloseam siropul Flavin 7. După aceea la cel de-al treile tratament greaţa dispăruse deja şi am reuşit să merg acasă singură de la Budapesta. Mi-a revenit pofta de mâncare, nu mai slăbeam. D-na Marjai I., Eger

În urma unei operaţii nu reuşeam să-mi mişc degetele de la picior. Practic degetele îmi erau înţepenite ceea ce îmi îngreuna deplasarea cu autobuzul, cu tramvaiul sau metroul În afară de produsele amintite mai înainte începusem să folosesc şi Uleiul de cristal. Îl aplicam pe laba piciorului. Totodată folosesc Uleiul de cristal şi pentru candelă şi punându-l în apa de baie.

Am cunoscut siropul Flavin 7 în 1998 şi de atunci îl folosesc regulat. De 2 ori pe an ţin câte o cură de 4 luni, cu siropul Flavin 7, iar în celelalte luni folosesc siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M. Credeţi-mă că se poate trăi şi asimptomatic, cu o stare generală bună ! D-na Oberfrank F., Szigetszentmikós

Siropul Flavin 3 a fost de mare ajutor soţului meu. Folosea produse pe care de fapt nici nu ar fi trebuit să le folosească. Pe deasupra folosea doze prea mari. Pe corp îi apăruseră nişte beşici îmbibate cu sânge de mărimea unei monezi de 10 forinţi. A primit două sticle din siropul Flavin 3 şi la terminarea primei sticle beşicile deja dispăruseră de pe corp. Pe lângă siropul Flavin 3 soţum meu a mai folosit picături Trace Minerals 84

În urma implantării unei proteze la şold soţul meu a făcut embolie pulmonară. I-am dus la spital sirop Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M. Am arătat produsele medicului şi i-am spus că vreu să le dau soţului meu. S-a uitat la compoziţia produselor şi a spus doar că dacă toate acele componente se regăsesc într-adevăr în produse atunci sunt foarte bune. În 3 săptămâni soţul meu s-a întors acasă ! D-na Oberfrank F., Szigetszentmiklós

Gelul de duş Silver se poate folosi cu mult succes pentru tratarea pielii uscate cu coşuri şi micoze. Şamponul Silver îl pot recmanda pentru părul uscat, în cazul iritării capului şi a mătreţii. Are un efect foarte bun ! D-na Oberfrank F., Szigetszentmiklós

Sunt o femeie de 54 de ani. Am fost diagnosticată în 1995 cu tumoare. Am primit tratatmentmedicamentos şi chemoterapie. Siropul Flavin 7 îl folosesc de jumătate de an în cantitate zilnică de 2×10 ml. De când folosesc produsul starea îmi stagnează, doza medicamentelor a scăzut, respectiv controalele medicale sunt mai rare. Organismul mi-a devenit mai rezistent faţă de îmbolnăvirile virale (de exemplu: gripă). D-na H.J., Szombathely

Sunt o femei de 42 de ani. În februarie 2003 am cunoscut produsele Vita Crystal. Folosesc siropul Flavin 3 şi picăturile Trace Minerals 84 M. Nu sufeream de o boală anume, dar pentru că ţin în mod continuu cură de slăbire, organismul meu are nevoie de multe vitamine şi minerale. După o experienţă de o jumătate de an pot să afirm că aceste produse au un efect benefic asupra organismului meu. Lucrez mult, mă simţeam mereu obosită, iar de 4 luni această stare a dispărut. Am impresia că acum nici nu mai pot obosi. Folosesc zilnic 20 de ml, ceea ce are un însemnat rol în îndepărtarea toxinelor din organism. Din cauza lipsei de mişcare sufeream de constipaţie, lucru care la fel a dispărut. Durerile articulaţiilor şoldului s-au diminuat. Am devenit mult mai energică, crescându-mi în acelaşi timp dorinţa de mişcare. M-a ocolit şi epidemia de gripă lucru curios şi datorită faptului că 3 membri ai familiei mele cât şi câţiva colegi se îmbolnăviseră. Eram întotdeauna împreună cu ei şi totuşi nu m-am îmbolnăvit. Din acest motiv am dedus că picăturile Trace Minerals 84 M mi-au întărit organismul. În decurs de o jumătate de an m-a ajutat mult în 5 lucruri diferite: rezolvarea unei probleme cu menstruaţia, prevenirea oboselii, ameliorarea durerilor articulare, îndepărtarea fără probleme a toxinelor din organism şi nu în ultimul rând întărirea organismului. D-na Gombkötő István, Szombathely

Sunt un bărbat de 51 de ani. Înainte de a fi diagnostizat cu tumoare la colon folosisem deja timp de 4 luni siropul Flavin 7. Mi s-a extirpat tumoarea şi am beneficiat de un tratament de chemoterapie. Foloseam regulat sdiropul Flavin 7 în cantitate zilnică de 10 ml. Am suportat foarte bine chemoterapia, nu-mi era greaţă, nu-mi cădea părul. În timpul tratatmentului de chemoterapie a trebuit să mă prezint la un control general, care a arătat că din punct de vedere al tumorii rezultatele sunt negative. De la diagnosticarea bolii până în clipa rezultatului negativ trecuse 9 luni. Datorită siropului Flavin 7 tumoarea nu s-a extins. În prezent sunt asimptomatic. Recomand tuturor siropul Flavin 7 şi în scop profilactic ! Pataki Ferenc, Eger

Sunt o femeie de de 66 de ani. Folosesc Uleiul de cristal în cazul în care am dureri de cap sau mi se inflamează articulaţiile. În aceste cazuri aplic în strat subţire uleiul pe zona dureroasă, iar durerea dispare în câteva minute. D-na Csetneki Gy., Békéscsaba

Sunt o fată de 24 de ani. Luni de zile am suferit din cauza durerilor de stomac, iar săptămânal de 3-4 ori aveam diaree. Din picăturile Trace Minerals 84 M luam zilnic 2×30 picături, iar din siropul Flavin 3 zilnic câte 5 ml. După o lună durerea de stomac dispăruse nu mai aveam nici diaree. De atunci nu mai am nici un fel de simptome. B.B., Zalaegerszeg

1 responses to “357 Marturii

  1. Am 40 de ani si de 5 ani mi-au aparut varice la piciorul drept. De aproximativ un an am luat contact cu miraculosul produs Flavin 3.
    De atunci toate problemele mele au disparut: nu mai am varice, am ulcer varicos, la plamani nu aveam nimic, dar acum obosesc si cand vorbesc – astea sunt consecintele cele mai urate. Cele mai frumoase sunt urmatoarele: nevasta si-a dat seama ca am devenit un obsedat sexual si s-a dus la ma-sa lasandu-mi casa si masina (ce bine, acuma pot avea pe oricine, pacat ca obosesc repede). A luat doar yahtul si avionul, dar cui ii mai pasa?! Am Flavin 3. De cand l-am descoperit, nu imi pasa ca afara ninge, ploua sau e soare. Nici capul nu ma doare (tot timpul simt o ameteala placuta – o fi de la Flavin 3?)
    Hai mai oamenilor, chiar puneti botul la toate prostiile astora? Nu intelegeti ca Flavin 3 este atat de inofensiv incat puteti sa-l consumati ca apa de gura? I-am dat si pisicii mele vreo doua saptamani, totul a fost OK. Acum ne uitam amandoi la TV la emisiunile in care cateii fac lucruri prostesti si mancam Pop Corn (pisica si-l face singura, eu trebuie sa-mi cumpar si de ce sa nu recunosc, ii iese bine treaba, pacat ca e zgarcita. Daca-i cer bani, ma trimite la munca, auzi la ea, animal tamp, sa se duca ea la munca, eu sunt in concediu medical. Voiam sa ma pensionez, dar Nea Boc nu mai da voie la pensionari de boala. Cine stie, poate Flavin 3 – care mi-a fost alaturi si la bine si la greu, imi va da o boala curioasa si pentru cei mai savanti doctori.

    Hai pa

Lasă un comentariu