Tahioni

Este ingrijorator numarul in crestere al declaratiilor, conform carora telefoanele mobile si cele cordless produc unde electromagnetice nocive pentru corpul uman. Acestea cauzeaza pierderi de memorie, leucemie, impotenta, tumori cerebrale.

Anual,1000 de romani, adulti si copii sunt diagnosticati si operati de tumori beningne pe creier. Cred ca nu vrei sã fii printre acestia!

Medicii informeaza ca s-au îmbolnavit pentru cã se hranesc prost, sunt stresati si nu-si mai dezlipesc celularul  de la ureche. Durerile de cap, ameteala si somnolenta pot anunta existenta unei tumori cerebrale.

Printre altele, este afectat hormonul melatonina,  produs în epifiza, care regleazã somnul si joaca un rol important în cadrul sistemului imunitar. Nivelul de melatonina creste de obicei în timpul noptii.

Datorita radiatiilor electromagnetice, se micsoreaza productia de melatoninã de peste noapte. Ca urmare, apar tulburari de somn, schimbari ale starii de spirit, depresii si oboseala.

Expunerea timp de zece minute la radiatiile emise de telefonul mobil poate produce cancer, potrivit unui studiu realizat de o echipa de cercetatori din Israel, publicat in revista New Scientist.

Ziarul german Bild, în numãrul din 8 martie 2007, relateaza ca cercetatorii UE au descoperit ca radiatiile emise prin telefonia mobiala, afecteaza celulele si ADN-ul uman, care poarta informatia ereditara.

Daca folositi kit-uri hands-free pentru a va proteja de radiatiile emise de telefoanele mobile – testele au aratat ca nivelul radiatiei in interiorul capului este mai ridicat decat dacã am tine telefonul langã ureche.

Scuturile care ar trebui sa blocheze radiatia, nu ofera de asemenea, nici o protectie.
In realitate, firul din dispozitivul hands-free care se gaseste langa ureche, functioneaza ca un transmitator aerian, ce transmite de 3 ori mai multa radiatie catre cap.

Telefoanele mobile folosesc microunde modulate pulsatoriu, astfel incat aceste semnale trec dincolo de craniu si ajung direct la creier de unde apar schimbari ale comportamentului uman, datorita semnalelor de foarte joasa frecventa pe care acestea le emit.

Efectele sunt multiple: depresie, gandire inceata, confuzie mentala, pierderea memoriei de scurta durata, stress, probleme de adaptare, comportament maniac, schizofrenie, crize nervoase, colaps fizic, distrugeri la nivelul creierului si al sistemului nervos, dureri de inima, infarct, cancer.

Radiatiile penetreaza creierul uman astfel incat secventele genetice sunt dezorganizate si facute sã produca proteine toxice cancerigene.

Si pentru a te “bucura” de aceste efecte platesti în fiecare luna sume considerabile.
Iti cumperi propria tumora la creier. Si esti client fidel!

Daca te intrebi de ce nu se face ceva, da-mi voie sã iti raspund cu alta intrebare!
Crezi ca se vrea sa fii sanatos, si sa traiesti mult peste 65 de ani ca sa te bucuri de pensie?

Telefonul mobil este un insotitor permanent al omului modern.
Cum putem limita influentele nocive ale telefonului mobil?

Iatã o solutie buna: Tachyonized™ Phone Micro Disk

Este un dipozitv care transforma radiatiile nocive electromagnetice intr-un camp coerent ce protejeaza utilizatorul.

Puteti folosi dispozitivul “ Tachyonized™ Phone Micro-Disk ” la orice tip de telefoane mobile sau cordless. Deasemenea poate fi folosit si pentru micile aparate electronice cum ar fi: jocuri pentru copii, IPods, CD-player, etc.

Valoarea acestui dispozitiv este doar de 72 lei.

Eficinta este maxima!

Celor care deocamdatã nu cred ca radiatiile telefoanelor mobile sunt foarte nocive le spun doar atat: daca radiatiile nu sunt nocive ati pierdut doar 72 de lei, si daca sunt nocive, castigati sanatatea propriului creier.

Informatii: 0788 814 221 sau europavel@gmail.com
www.tahioni.ro

Reclame

One response to “Tahioni

  1. Sau nu.
    Recomand cartea „Stiinta Voodoo” a lui Robert Park.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s