TORSER

Este un dispozitiv performant destinat protectiei bio-informationale impotriva influentei nocive a radiatiilor geo-, bio-, socio- si tehno-patogene. Este stiut ca radiatiile electromagnetice deformeaza bio-campurile organismului, producand dereglari grave in sistemele: imunitar, endocrin, psihic, reproductiv.
Dispozitivul TORSER asigura, in mod garantat, protectia organismului uman de influenta patogena a radiatiilor electromagnetice produse de aparatura casnica, de birou si industriala: telefoane mobile si radio-telefoane, calculatoare, copiatoare, cuptoare cu microunde, televizoare, antene si relee de telecomunicatii, instalatiile de radiolocatie, instalatii electrice casnice si industriale, generatoare de curent electric, instalatiile dentare cu ultrasunete, aparatele de fizioterapie si Roentgen. Asigura deasemenea protectie impotriva radiatiilor geo-patogene produse de lucrarile de constructii si exploatari subterane, a radiatiei Hartman si a radiatiei de camp umana.
Potrivit rezultatelor cercetarilor medico-biologice, TORSER actioneaza ca mijloc de scadere a gradului de oboseala, de echilibrare si crestere a energeticii organismului.Cateva indicatii terapeutice:– tratamentul oboselii, asteniei, epuizarii fizice– imbunatatirea randamentului psihic– scurtarea perioadei de refacere dupa boli, interventii chirurgigale si/sau radioterapie– cresterea rezistentei organismului la infectii– cresterea performantei fizice, in special la sportivii de performanta– tratamentul impotentei, cresterea libidoului– scaderea stress-ului datorat afectiunilor nervose– imbunatatirea somnului– tratamentul starilor depresive– inducerea starii de confort si stabilitate.

Dispozitivul TORSER este garantat 7 ani.
Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre acest aparat si despre efectele benefice pe care le produce urmati link-ul: TORSER
Detalii despre stiinta care sta la baza functionarii acestui aparat aflati accesand link-urile: Stiinta TORSER si Cartea despre TORSER
Atentie: „Cartea despre TORSER” este un fisier care se incarca in aproximativ un minut.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s