King Kong -supliment la pentagrama Energy

King-Kong este un preparat cu efect de regenerare si efect anabolic natural. Armonizeazã în principal meridianele energetice ale plãmânilor, inimii, rinichilor, vezicii urinare, vezicii biliare, intestinului gros, splinei, ale sistemului nervos central, ale musculaturii si ligamentelor, ale legãturilor yin si yang si prin aceasta influenteazã si problemele care apar din cauza functionãrii lor insuficiente.Extractele din plante medicinale aflate în King-Kong contin o serie de sterosaponine care ajutã la secretia testosteronului la bãrbati (testoteronul are un rol are un rol important în activitatea sexualã si a formãrii masei musculare), un efect tonifiant asupra întrgului organism si mãresc capacitatea de efort a acestuia.

Asocierea King-Kong-ului cu miscarea este cel mai bun elixir pentru întinerirea corpului nostru. Sãnãtatea, armonia, frumusetea corpului si inteligenta nativã constituie baza unei vieti de succes. Dezvoltarea fizicã si psihicã trebuie sã fie în armonie altfel una o înfrâneazã pe cealaltã.

Conditia fizicã bunã permite stãpânirea nu numai a efortului fizic sporit ci si a dificultãtilor extraordinare cauzate de boli, socuri sau stress psihic. Exercitiile fizice cresc ritmul respiratiei si capacitatea energeticã. Cresterea capacitãtii energiei constituie un proces natural de protectie al organismului fatã de alte solicitãri.

Energia constituie baza vietii noastre. În lipsa miscãrii slãbesc muschii mai ales ai coloanei care va avea în final o pozitie necorespunzãtoare. Muschii slãbiti permit vertebrelor sã alunece în pozitii necorespunzãtoare si sã apese pe nervi, acest lucru influentând negativ întregul corp.

Lipsa de miscare, consumul prea mare de proteine animale si de zahãr duc treptat la solicitarea prea mare a rinichilor, la acidifierea organismului având ca urmare decalcifierea si fragilitatea sistemului osos.Treptat se reduc toate functiile vitale importante, scade imunitatea iar omul se simte ca o baterie epuizatã. Rezultatul actiunii King-Kong-ului este încetinirea îmbãtrânirii. Prin utilizare regulatã de King-Kong si la vârste înaintate se poate pãstra virilitatea si vitalitatea.

Utilizarea în sportDeja de pe la jumãtatea anilor 50 au început sã se utilizeze în sport steroizi anabolici. Acestia sunt substante de sintezã utilizate în scopul accelerãrii randamentului în cazul culturismului si în alte sporturi de fortã.Majoritatea steroizilor anabolici sunt derivati ai testosteronului. Acestia au mai multe efecte negative asupra organismului uman (slãbirea ficatului, agresivitate, probleme cardiace, etc. Crestera si nutritia muschilor se poate îmbunãtãtii prin intermediul King-Kong-ului pe cãi naturale (prin mãrirea numãrului de receptori de testosteron în organism).

Combinatia King-Kong cu Korolen îmbunãtãtesete producerea testosteronului si circulatia perifericã. Preparatul este alcãtuit astfel încât sã respecte în mãsurã maximã regimul de nutritie al culturistului. Îmbunãtãteste metabolismul, contribuie la eliminarea grãsimilor si are efect asupra randamentului de fortã, sporeste concentrarea în timpul efectuãrii exercitiilor fizice si coordonarea în miscãri.Substantele continute de plantele medicinale componente au un efect anabolizant, diuretic, diaforetic mai intens si în plus eliminã efectele negative ale anabolizantilor.

Compozitie:– Smilax medica (Smilaxul): contine saponine steroide cu efect anabolic. Este excelent pentru problemele urologice, colicile renale, în reumatismul articular si muscular, în eczeme, inflamatii ale articulatiilor, inflamatii ale intestinelor, sifilis, etc. Curãtã sângele si îmbunãtãteste activitatea sexualã.
– Crataegus monogyna (Pãducelul): întãreste muschiul inimii si îmbunãtãteste aportul de oxigen, regleazã circulatia sângelui si circulatia în creier. Întãreste vasele sânge, îmbunãtãteste activitatea rinichilor, face respiratia mai usoarã.
– Schisandra chinensis (Wu Wei Zi)- plantã medicinalã din China: protejeazã celulele si ficatul, întãreste plãmânii, rinichii, inima, stomacul, intestinele. Actioneazã contra febrei, durerilor, stressului. Relaxeazã musculatura, face respiratia mai profundã, îmbunãtãteste vederea, mãreste randamentul întregului organism.
– Hippophae rhmnoides (Cãtina albã): contine substante foarte active din punct de vedere biologic care scad nivelul colesterolului, al grãsimilor si al zahãrului din sânge, contribuie la regenerarea organismului. Protejeazã de sclerozã si este extrem de eficientã în reumatism, gutã si imunitate scãzutã.
– Medicago sativa (Lucerna): influenteazã pozitiv activitatea glandei tiroide, a hipofizei, a rinichilor si splinei. Întãreste întreg organismul, diminueazã edemele.
– Hibiscus sudantea (Nalba mare din Sudan): contine o serie întreagã de acizi organici. Se utilizeazã în probleme urologice si ale rinichilor, scade nivelul zahãrului si al colesterolului din sânge. Influenteazã pozitiv splina si calitatea sângelui.
– Cnicus benedictus( Schinelul) : are efect antibiotic si antiviral. Distruge bacteriile, reprimã fermentatia si putrefactia din intestine, contribuie la formarea sucului gastric si al bilei. Se utilizeazã în gutã, gripã, în herpesuri si boli de ficat.
– Menyanthes trifoliata (Trifoistea): se utilizeazã în boli de ficat, de bilã,dureri de cap, febrã si în stãri de epuizare. Contine iod, fier, mangan si fitocinide.
– Silybum marianum (Armurariul): semintele constituie un mijloc de tratare a aproape tuturor bolilor de ficat si de bilã. Contine cantitãti mari de sulf, scade febra, regenereazã si protejeazã celulele ficatului.
– Eryngium campestre (Scaiul de câmp): se utilizeazã în boli de plãmâni. Usureazã tusea, reduce coeziunea pietrelor vezicii urinare, are un efect antiinflamator si afrodisiac. Influenteazã favorabil metabolismul întregului organism.
– Panax ginseng (Ginsengul): fortificã întregul organism, se utilizeazã în stãri de colaps, anemii si stãri de epuizare. Întãreste plãmânii, splina, mucoasele, stimuleazã randamentul CNS, accelereazã gândirea, actioneazã anabolic.
– Galeopsis segetum: contine o cantitate mare de siliciu, se utilizeazã în boli de plãmâni, splinã si ale sângelui. Compozitia si continutul de minerale din plante se apropie de cea a sângelui uman. Regenereazã tesuturile de legãturã si are efect antiinflamator.
– Muira puama: este un anabolic si un afrodisiac natural. Dã energie, tonificã si activeazã sistemul hormonal. Are influentã favorabilã asupra CNS si asupra rinichilor.
– Codonopis pilosula (Dang-sen): este un anabolizant si tonifiant, un furnizor de energie cu efect antibacterian care întãreste întregul organism.
– Zanthoxylum piperitum ( Piper japonez): are efect anabolic, antimicrobian si antiviral. Îmbunãtãteste activitatea CNS, regenereazã ficatul, mucoasele si are influentã pozitivã asupra inimii. Regenereazã cartilajele.

King-Kong mai contine minerale si cristale: calcopiritã, opal lãptos, calcit si altele.

Recomandãri :– atrofie muscularã, probleme ale articulatiilor
– recuperare în urma accidentelor musculare
– mentine integritatea si functionalitatea fibrelor musculare,a tesutului osos,
– armonizeazã sistemului hormonal
– probleme de dinamicã sexualã masculinã (contribuie la revenirea vitalitãtii si virilitãtii)
– stimuleazã imunitatea organismului
– creste performanta sportivã iar în combinatie cu exercitiile fizice duce la cresterea masei musculare si reducerea aparitiei procesului catabolic
– întârzie aparitia semnelor îmbãtânirii
– boli ca sifilis, codiloame acuminate si leprã, psoriazis

Utilizarea King-Kong-ului din punct de vedere psihic :Îmbunãtãteste dispozitia de a depãsi dificultãtile, întãreste caracterul si principiul masculin. Îmbunãtãteste activitatea fizicã, psihicã si sexualã. Îndepãrteazã tristetea, frica si fobiile.

Mod de administrare:Înainte de utilizare se agitã foarte bine flaconul ( aprox. de 21 ori ). Astfel se dinamizeazã componentele informationale iar eficienta preparatului este mai mare. Luãm intre 3 – 9 picãturi de 1-3 ori pe zi , cu jumãtate de orã înainte de masã sau dupã masã. Picaturile se dizolva cu putinã apã.

Pentru a creste procesul de detoxifiere si de regenerare mãrim aportul de lichide. În cazul bolilor cronice grave, recomandãm de la început o dozã mai scãzutã si consultarea în prealabil a medicului. Dupã 3 sãprãmâni de utilizare se face pauzã o sãptãmânã. Pentru cresterea masei musculare utilizãm King-Kong în cantitate de 3×9 picãturi /zi, adãugãm 3×5 picãturi de Gynex iar pentru o circulatie perifericã mai bunã se mai iau 3×5 picãturi de Korolen.
Atentie: Nu este o substanta dopantã!
Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s