RUTICELIT

Caracteristica produsului Ruticelit: crema bioinformationala

Continut: 50 ml

Utilizare:

Se utilizeaza pentru tratarea bolilor circulatorii, varicelor, ulcerului varicos, hemoroizilor, hemoragiilor, circulatiei periferice insuficiente, trombozelor, contuziilor, fracturilor si in cazul fragilitatii capilarelor de pe fata si corp.

Accelereaza regenerarea pielii dupa iradieri in cazul tratamentului bolilor oncologice, sau dupa bronzare excesiva. Se poate utiliza in stari inflamatorii ale epidermei, edemelor, ranilor care se vindeca greu, in acnee, alergii si migrene. Se recomanda pentru inviorarea picioarelor obosite. Prin uz extern actioneaza asupra meridianelor energetice ale intestinului gros, ficatului, rinichilor si maduvei osoase.

Contribuie la refacerea imunitatii organismului. Asigura regenerarea rapida a epidermei in cazul ranirilor si taieturilor. Se poate utiliza de catre sportivi pentru incalzirea muschilor si tendoanelor, inaintea efortului fizic si evitarea sau tratarea febrei musculare.

Este o cremã cu un larg spectru regenerator care contine un complex echilibrat de plante si o mare cantitate de apa termalã de la izvorul Podhajska. Ruticelit influenteazã în primul rând meridianul inimii, splinei, pancreasului, intestinul gros, ficat si rinichi. Ruticelit contine liposome cu extras de turbã, iar principalul ingredient al cremei este o substantã extrasã din plante, numitã Rutin. Rutin si alte flavonoide sunt antioxidanti din plante cu un efect mai puternic decât cel al vitaminei E.

În cremã volumul de minerale este mãrit prin combinatia de acizi AHA din fructe si extracte speciale enzimatice cu un efect pozitiv asupra sistemului circulator si asupra îndepãrtãrii mâncãrimilor pielii. Ruticelit contine si balsam peruvian. Rãsina din acest balsam are un excelent efect antiseptic, antimicrobian, antiinflamator si antimicotic.
Parfumul cremei are si el rol în procesul de regenerare prin aromoterapia pe care o asigurã.

Folosirea de cãtre sportivi : Înainte de antrenament aplicati Ruticelit pe muschii care urmeazã a fi solicitati cel mai mult. Cu ajutorul cremei Ruticelit putem accelera substantial încãlzirea muschilor, care are un efect preventiv împotriva întinderii lor. Aceastã cremã este excelentã în gimnasticã, body-building si aerobic. Recomandãm asocierea cu produsele Korolen, King Kong si Stimaral.

Compozitie:

– Ribes nigrum (Coacãz negru): Are efecte tonice generale, mãreste rezistenta la procesele infectioase, stimuleazã formarea globulelelor rosii. Au actiune antiinflamatoare si antialergicã.
– Gingko biloba: contine flavonoide cu efect antioxidant. Are efect vasodilatator, îmbunãtãtind circulatia.
– Aesculus hippocastanum (Castanul sãlbatic): mãreste elasticitatea si rezistenta vaselor de sânge, stimuleazã glandele suprarenale. Se utilizeazã în tratarea hemoroizilor, ulcerelor varicoase, migrenelor, arterosclerozei, în boli ale circulatiei periferice.
– Meliotus officinalis (Sulfinã): are o actiune diureticã, de crestere a debitului venos si limfatic, antiinfamatoare, antispasticã, anticuagulantã .
– Symfitum officinale (Tãtãnasã): este utilizatã datoritã calitãtilor antiinflamatore si cicatrizante
– Sanguisorba officinalis (Sângele voinicului): este utilizat ca agent antipiretic si în hemostazã. Are proprietãti antiinflamatorii si antibacteriene.
– Calendula officinalis (Gãlbenele): sunt foarte eficiente în tratamentul bolilor ginecologice, bolilor pancreasului si ficatului. Are calitati antimicotice si bacteriostatice
– Arnica montana (Arnica): actiune antiinflamatoare, analgezicã, antisepticã, cicatrizantã.
– Equisentum arvense (Coada calului): contine un aport ridicat de sãruri minerale, are o actiune cicatrizantã, hemostaticã.
– Hypericum perforatum (Sunãtoare ): calitãti anti-bacteriene, antivirale, antiinflamatoare, sedative

Mai contine: Fagopyrum vulgare, Ruta graveolers, Anthyllis vulneraria, Hamamelis virginiana, ulei de in, susan, de ricin, levãnticã, molid, mandarinã, amestec de rãsini, humat de potasiu.

Recomandãri:

varice, ulcere varicoase, tromboflebite, trombozã,
– insuficientã circulatorie perifericã,
– tratarea fragilitãtii venelor capilare de pe fatã sau de pe restul corpului
– hemoroizi

escoriaze datorate statului îndelungat în pat, fracturi
regenerarea pielii si tesuturilor dupã vânãtãi

Modul de utilizare:

Se aplicã local, în zonele cu probleme, pe pielea umezitã în prealabil, de 2-3 ori pe zi. Se poate utiliza direct pe organele bolnave, pe zonele reflexogene corespunzãtoare (de pe mâini, tãlpi sau fatã) sau pe traseul meridianului organelor bolnave.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s