PROTEKTIN

Caracteristica: crema bioinformationala

Continut: 50 ml
Utilizare: Se utilizeaza in tratarea problemelor ficatului, vezicii biliare, stomacului, splinei si pancreasului. Are un puternic efect regenerator, antiseptic, antiinflamator, antihemoragic si de curatire. Este foarte eficienta in eczema si alte probleme ale epidermei (acnee, herpesuri, eruptii alergice, inflamatii la nivelul pielii) si la rani care se vindeca greu. Linisteste pielea in caz de mancarimi.

Este adecvat tratamentului bolii Vitiligo, si al micozelor. Protejeaza pielea fata de diferite radiatii (ca de exemplu cele folosite in cazul bolilor oncologice sau cele din solarii).

Protektin are efecte regeneratoare unice asupra pielii. Influenteazã si echilibreazã în primul rând meridianul ficatului, stomacului si splinei, meridianul guvernor, de centurã si cel yang de legãturã.

Compozitia acestei creme este calculatã cu precizie, având la bazã apã termalã a izvorului Podhaijska si un complex mare de substante naturale cu efecte antioxidante, antiinflamatoare, imunostimulatoare, antimicrobiene si antimicotice. Parfumul cremei faciliteazã deasemenea regenerarea.

Uleiul de amber si acidul succinic din compozitie au un efect unic asupra diferitelor microorganisme si asupra regenerãrii celulelor pielii. Protektin contine otet din vin, substantã pur naturalã care îndepãrteazã cu usurintã mâncãrimile datorate diferitelor iritatii într-un timp foarte scurt. Otetul din vin are efecte antibacteriene si antiinflamatorii foarte bune. Previne aparitia micozelor si reface pH-ul pielii.

Efectele cremei sunt mãrite si de extrasul din viermi de pãmânt californieni, molusca de caviar, rãsinilor naturale, substantele humice extrase din plante si turbã. Cercetãrile recente au demonstrat efectele antimicrobiene si antimicotice ale rãsinilor (mir, incense, dammar, copal) asupra virusului herpetic si a micozelor.

Compozitie:

– Aralia mandshuric: Stimuleazã si tonifiazã CNS, are efect anabolic, mãreste rezistenta, imunitatea. Înlãturã oboseala, protejeazã pielea împotriva unor influente chimice.
– Galega officinalis : este foarte utilã pentru tratamentul inflamatiilor si în bolile febrile asociate cu eruptii. Stimuleazã lactatia.
– Geranium robertianum (Muscata) : se aplicã în cazurile de hematurie, inflamatii ale intestinelor, urolitiazã, boli renale, inflamatii ale nervilor, edeme, eczeme, sterilitate.
– Symphytum officinale (Tãtãneasa) are actiune antiinflamatorie si cicatrizantã
– Glycyrrhiza officinalis (Lemn dulce): contine substante similare cu hormonii corticoizi produsi de glandele suprarenale. Se foloeseste în tratamentul inflamatiilor, reumatismului.
– Linaria vulgaris (Linaritã): Favorizeazã eliminarea toxinelor prin actiunea sa diureticã si sudorificã. Se foloseste în afectiuni hemoroidale si în inflamatii ale intestinului gros.
– Arctium lappa (Brusturul) : Este folosit în gutã, reumatism, eczemã cronicã, acnee, psoriasis, urolitiazã, procese inflamatorii ale tractului gastro-intestinal.
– Equisentum arvense (Coada calului): Este bogatã în sãruri minerale. Are actiune cicatrizantã (a rãnilor greu vindecabile), hemostaticã, diureticã si declorurantã.
– Acorus calamus (Obigeanã) uleiul din aceastã specie are proprietãti carcinogenice. Contine vitamina B1 si C, taninuri, mucilagii, sãruri minerale.
– Galium verum (Sânzienele galbene): Actiune favorabilã asupra circulatiei vaselor capilare, actiune diuretic-depurativã, sedativã. Se recomandã în gutã, reumatism, ascite, cistite.
– Viola tricolor (Trei frati pãtati ): Are actiune antialergicã si usor laxativã. Se utilizeazã extern în dermatoze de naturã artriticã si alte afectiuni dermatologice.
– Chelidonium majus (Rostopascã): Alcaloizii din aceastã plantã au actiune relaxantã asupra musculaturii netede, a vaselor mari si în special asupra coronarelor iar chelidonina din compozitie are actiune antispasticã.
– Colluna vulgaris (Iarbã neagrã) : are proprietãti dezinfectante si diuretice. Se foloseste în urolitiazã, infectii ale vezicii urinare asociate cu hipertrofierea prostatei, în reumatism si dureri articulare.
– Fumaria officinalis (Fumaritã): Cercetãrile au pus în evidentã actiunea antialergicã, antidermatopaticã, atiacneicã, diuretic-depurativã si spasmoliticã.

Protektin mai contine si un complex de uleiuri care se regãsesc si în parfumul cremei (fenicul, lavandã, amber, camfor, tuia, ghimbir, anis, smirnã, cardamon, ricin, soia, in, arahide), energine ,humat de potasiu, acid succinic, rasi ni, extras din otet de vin, etc.

Recomandãri:

herpes, escoriatii sau rãni deschise
psoriasis (în combinatie cu Regalen, Renol si King Kong)
– afectiuni hepato-biliare, afectiuni ale splinei si pancreasului (asociat cu Regalen)
– vitiligo (asociat cu Gynex si Renol)
– urticare, micoze (reduce pruritul, îndepãrteazã iritatiile, regenereazã pielea datoritã efectului antimicotic, antibacterian, antialergic si antiviral)
– ten acneic

Modul de utilizare:

Se aplicã local, în zonele cu probleme, pe pielea umezitã în prealabil, de 2-3 ori pe zi. Se poate utiliza direct pe organele bolnave, pe zonele reflexogene corespunzãtoare (de pe mâini, tãlpi sau fatã) sau pe traseul meridianului organelor bolnave.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s