KANGLI – reglare homonala

Kangli contine urmatoarele ingrediente:

Izoflavone 11% 136,4 mg, Vitamina C 30 mg, Vitamina E 10 mg, Celuloza microcristale 370 mg.

Izoflavonele sunt substante extrase din soia si au un rol benefic in protejarea sanatatii datorita urmatoarelor proprietati:

I. Previne si combate cancerul
1. Izoflavonele de soia pot inhiba dezvoltarea celulelor canceroase datorita mai multor enzime : enzime active aminoproteice (TDK) , enzime ribonucleice , enzime izomerice AND . De asemenea inhiba irigarea tumorilor si impiedica atat dezvoltarea dar si formarea lor.
2 Experientele clinice au demonstrat ca aparitia cancerului mamar depinde in mare masura de cantitatea de hormoni feminini, iar structura moleculara a izoflavonelor de soia este asemanatoare cu a hormonilor feminini, care se imbina cu acestea ducand la eliminarea excesului hormonal si la prevenirea cancerului

II. Previne si vindeca osteoporoza
1 Izoflavonele de soia pot creste densitatea tesuturilor osoase prin stimularea absorbtiei calciului (rezultatele sunt si mai bune daca tratamentul se face combinat cu Biocalciu TIANSHI) .

III. Combate ateroscleroza si previne bolile cardiovasculare
1. Experimentele au demonstrat ca izoflavonele de soia pot impiedica oxidarea colesterolului LDL si formarea hipercolesteromiei, inhiba aglutizarea trombocitelor ducand astfel la reducerea riscului imbolnavirilor cardiovasculare.

IV . Incetineste imbatranirea, infrumuseteaza
1. Dupa varsta de 40 de ani cantitatea de hormoni sexuali produsi de femeie scade ducand la stari de indispozitie, la perturbarea functiei sistemului nervos vegetativ, la probleme ale pielii si alte simptome ale imbatranirii. Pentru eliminarea fenomenelor de mai sus se folosesc adesea hormoni sintetici care dau rezultate multumitoare dar nu se aplica pe scara larga datorita efectelor secundare ale acestui tratament. Pe cand izoflavonele de soia sunt un produs natural si sigur (oamenii consuma soia de 2000 de ani) si care in organism actioneaza precum hormonii sexuali feminini, compensand lipsa acestora cauzata de problemele fiziologice aparute odata cu inaintarea in varsta .

Izoflavonele de soia sunt un produs pur natural cu functie de reglare hormonala bivalenta, tratamentul cu izoflavone – incetineste imbatranirea, elimina starile de indispozitie si infrumuseteaza pielea , recomandandu-l ca un aliment de mare perspectiva pentru ingrijirea sanatatii femeilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s