TENSIUNI ACUMULATE – T.A.

Articolul se adreseaza tuturor celor care stiu sa faca masuratori radiestezice.   Exista mai multe metode radiestezice de a determina apropierea sau iminenta unui seism. Va propun o metoda suplimentara, simpla, prezentata tabelar astfel ca sa poata fi usor inteleasa si interpretata. Se stie ca mult timp inainte de producerea unui seism, in placile tectonice se acumuleaza cantitati uriase de energie. Am incercat sa cuantific aceste cantitati de energie, aceste forte pe care cu greu ni le putem imagina, in valori masurabile radiestezic cu intrumentele specifice acestei stiinte. Am convenit ca valorile negative (<0) sa reprezinte inexistenta unor tensiuni tectonice de natura sa poata produce un seism in uramatorii 10 ani. Valorile prezentate in tabel au rezultat in urma unei cercetari radiestezice pe care am finalizat-o in urma cu cateva luni. TESINI ACUMULATE – T.A.Se aplica pentru seisme cu magnitudini >5,2 Righter 

Valoriradiestezice Este posibila producerea
unui seism in intervalul
0 – 43 in urmatorii 10 ani
44 – 58 5 – 10 ani
59 – 72 4 – 5 ani
73 – 85 2 – 4 ani
86 – 89 1 – 2 ani
90 – 93 6 luni – 1 an
94 – 96 1 – 6 luni
97 – 99 20 – 30 zile
100 – 103 7 – 20 zile
104 – 110 6 – 7 zile
111 – 121 3 – 6 zile
122 – 137 48 – 72 ore
138 – 168 24 – 48 ore
169 – 185 16 – 24 ore
186 – 189 10 – 16 ore
> 189 Seismul este iminent. Se determina direct ora la care se va produce

Avand in vedere dinamica foarte complexa a placilor tectonice este bine ca aceste masuratori sa fie repetate periodic. Din cercetarile mele radiestezice a rezultat ca pot surveni modificari importante in orice moment. Este bine ca cei interesati de astfel de determinari sa lucreze in grupuri si sa ia in calcul valori medii ale masuratorilor grupului respectiv.
Se poate determina prin masuratori radiestezice si magnitudinea posibilului seism, aria in care sunt posibile prabusiri de cladiri, cladirile care prezinta un risc seismic ridicat pentru acel seism. Se pot face masuratori radiestezice pentru a se determina si alte tipuri de pagube materiale ce pot surveni ca urmare a producerii unui seism: poduri, diguri, baraje, turnuri, viaducte, magistrale electrice, conducte, retele de telecomunicatii, etc., precum si nivelul pagubelor indirecte provenite din perturbarea activitatilor economice. Masuratorile radiestezice ne poate indica si numarul potential de victime umane.
 Este bine ca toate aceste masuratori sa fie facute de radiestezisti cu experienta si cu mult discernamant si in nici un caz sa nu fie publicate in presa, pe internet sau prezentate pe la posturi de televiziune. Rezultatele masuratorilor pot fi prezentate comandamentelor speciale pentru prevenire calamitatilor pentru ca acei specialisti stiu cel mai bine cum pot fi si daca pot fi prezentate in media rezultatele unor astfel de cercetari.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s