CD cu muzica terapeutica

Este recunoscuta puterea sunetelor in procesul vindecarii.
Va recomandam acest CD a carei muzica ne aduce mai aproape de noi insine, de Fiinta Interioara pe care atunci cand ajungem s-o cunoastem realizam adevarata noastra natura spirituala de Copii ai Luminii, de minunate manifestari ale Fiintei Unice.
CHAKRA CD
„Through the RAINBOW (Vibratia Curcubeului)-muzica pentru cele 7 chakras-uri.
Aceasta muzica a fost creata pentru stimularea si armonizarea tuturor structurilor fiintei noastre, astfel incat Corp, Minte si Suflet sa rezoneze perfect cu Legile Creatiei, cu Splendida Fiinta Unica Suprema – DIVINITATEA!
Creata de renumitul astrolog, scriitor si muzician norvegian,
Morten Alexander Joramo, cele 7 melodii au la baza nota specifica fiecarui centru energetic (de ex: DO pentru chakra radacina) modulata in 7 octave. Aceasta exceptionala creatie muzicala echilibreaza atat fiecare chakra in parte cat si pe ansamblu. Melodiile inlatura blocajele existente (mai vechi sau mai noi) si restabilesc circulatia libera si echilibrata a informatiilor si energiilor in intregul corp. Imbinand vibratia cu concentrarea, Joramo, cu talentul sau, a stiut sa redea in muzica sa, in mod benefic, puterea informational – energetica a fiecarui centru in parte. De exemplu, pentru energia Rosu, melodia reuseste sa scoata la suprafata si sa stimuleze  intreaga putere a energiei rosii aflata in stare latenta a chakrei radacina (Muladhara), iar pentru energia Portocaliu, melodia este combinata cu sunetele unei furtuni (elementul Apa fiind expresia curgerii, miscarii puternice a energiei portocalii). Acest CD este recomandat in egala masura atat celor care practica o forma de yoga, de meditatie cat si terapeutilor si pacientilor pe parcursul derularii diverselor forme de terapii traditionale sau complementare (reiki, shiatzu, masaje terapeutice, etc).
Ascultarea in stare de liniste interioara a acestui grupaj de compozitii este o excelenta metoda de echilibrare energetica, un exceptional instrument cu ajutorul caruia putem obtine raspunsuri pozitive la nivel fizic, mental si psihic.
Song One – Red Root Chakra: este foarte greu de meditat asupra acestei chakra deoarece acest centru energetic este in stransa legatura cu energia Pamantului, cu instinctele primare. In schimb permite corpului savoarea pasiunii si voluptatii oferind forta si sanatate campului vital.
Song Two – Orange Spleen Chakra: aceasta melodie o puteti asculta fie ca fundal, in timp ce va desfasurati activitatile zilnice, fie asezat comod, in tacere, intr-o stare de relaxare, simtind muzica in interiorul corpului. Aceasta chakra este in relatie stransa cu latura sociala si convingerile religioase; raspunde de echilibrul lor.
Song Three – Yellow Solar Plexus Chakra: constiinta noastra este preocupata cu inregistrarea a tot ce se petrece pe planeta noastra pentru a putea actiona atunci cand este nevoie. Deci simtiti aceasta muzica si exprimati-va Sinele prin actiune si miscare.
Song Four – Green Heart Chakra: sezand, simtiti cum aceasta chakra este in acelasi timp centrul Universului, atat al interiorului cat si al exteriorului – simtiti, traiti sentimentul pacii, al iubirii, simiti natura si Pamantul – simtiti viata care va inconjoara si va patrunde in acelasi timp! Aceasta pace pe care muzica v-o induce va ajuta sa descoperiti cat de centrat si armonic sunteti in relatia cu dumneavoastra insiva si cu energiile care va inconjoara.
Song Five – Blue Throat Chakra: glasul, cuvintele folosite in exprimarea ideilor sunt de foarte mare importanta. Ritmul, comunicarea si gandirea  isi au salasul si punte de legatura cu exteriorul la acest nivel. Cantati cu voce tare si nestingherit! Daca acest lucru este dificil pentru dumneavoastra, e foarte posibil ca acest centru sa fie blocat; asadar, nu incetati sa cantati – sunetul va deloca energiile ce au produs disfuncii la acest nivel!
Song Six – Indigo Brow Chakra: aceasta melodie va va ajuta sa transcendeti lumea materiala si sa accesati invizibilul! A fost creata special pentru a armoniza cele doua emisfere cerebrale, rezultatul fiind o benefica stare de relaxare si detasare de probleme cotidiene. Acest aspect pozitiv va avea un ecou benefic asupra intregului sistem nervos restabilind armonia la nivelul schimburilor de energii si informatii intre cele doua emisfere, ceea ce se va traduce in practica printr-o putere de concentrare mult mai buna si prin usurinta cu care veti gasi solutii la multe din problemele care va preocupa.
Song Seven – Violet Crown Chakra: In centrul acestei chakra toate contrariile, adversitatile dispar complet. Prin intermediul melodiei dedicate stimularii acestui centru energetic Coroana, veti putea experimenta sentimente inaltatoare de legatura cu intregul Univers si cu inceputurile fiintei – DIVINITATEA! Veti experimenta gandirea fara bariere sociale sau de orice alta natura deschisa atat spre cercetarea si intelegerea fenomenelor ce se petrec in interiorul corpului, la cele mai adanci niveluri de constiinta, cat si legaturile cu energiile Cosmosului
Experimentati adevarata Libertate cea a Spiritului!

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s