Ce este Bodyalchemist?

Bodyalchemist  este o marca inregistrata sub care promovam produsele unor firme consacrate in domeniile tratamentelor cosmetice, echipamentelor destinate centrelor de intretinere si infrumusetare, suplimentelor nutritive cu proteine, produselor cosmetice superioare.
Dorim sa aflam care este parerea clientilor nostri despre aceste produse si echipamente si sa deschidem astfel un dialog sincer pe aceasta tema.  Dorim sa ne imbunatatim serviciul pe care il facem si pentru aceasta, va rugam sa scrieti pe blog si va asiguram ca parerea Dvs. va fi un barometru activ de care vom tine cont. Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil tuturor solicitarilor Dvs. cu privire la tratamente cu aceste produse, caracteristici tehnice, proceduri de folosire la domiciliu.
Incepand cu 1 Februarie 2007 deschidem prima locatie Allure Club Beauty Care Center unde pe langa serviciile specifice veti gasi si toate produsele si echipamentele pe care le comercializam prin intermediul magazinului nostru virtual www.bodyalchemist.ro .

Reclame

4 responses to “Ce este Bodyalchemist?

  1. Alchimist ianinte insemna filozof …. in traducere libera Filozofia Corpului 🙂 Welcome in lumea celor criticati si mai putin laudati 🙂

  2. Poate ca este mai bine sa fii criticat decat ignorat.
    Cat despre laude… cred ca doar contribuie la inflorirea orgoliului.
    Dupa parerea mea, plumbul pe care Alchimistul il transforma in aur era de natura interioara si mai putin chimica. Cred ca evolutia interioara, valorificarea uriasei potentialitati cu care ne nastem toti, este adevarata transmutatie.
    Imi place ce scrii.

  3. ai venit val vartej povestind bunataturile pe care le poti face cu filozofia corpului, acum crezi tu ca esti in vacanta? Aici zilnic trebuie sa ti se citesca noutatile … insa cred ca esti ocupata cu marea deschidere … presupun ca in Bucuresti ?

  4. Da,in Bucuresti. Vin si noutatile, numai un picut de rabdare. Ai dreptate, sunt ocupata cu deschiderea dar mai mult cu birocratia ca sunt necesare o multime de hartoage, stampile, demersuri, etc.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s